Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
За лека нощ - по една чаша вода в приятна компания..

mamaris, честит празник - докато не е свършил денят ти и от мен.

# 406
  • София
 mamaris ,ЧРД малко на патерици,ама от сърце ти желая много ЛЮБОВ и МИР в семейството ти и в сърцето ти.
Хриси,много благодаря за страхотния ти труд..........това всъщност са най-важните моменти от филма. smile3525 smile3501 newsm10

# 407
  • Пловдив
Ах ти Детелинке,знаеш как да ме разтопиш  Wink Hug Hug Добре, няма да ви слагам Мустафейко  Laughing

mamaris, отивай да омилостивиш твоя си Керимчо  Wink

Зори, ти пристигаш, аз ще си полягам  Thinking Ама така е, старост нерадост   Joy, а пък като се сетя че утре е и понеделник  ooooh!

Хриси , ама ти сигурна ли си , че си счетоводителка  #Crazy #Crazy Браво къъъс  Hug

А Куркуметка нерде  newsm78, сигурно е на разходка  Wink

Джанъмки, беше ми много приятно във вашата компания, но е време да си   smile3524 и да се отдам на любимият ми АлтЪн  newsm03 newsm53 Лека ви нощ  Hug

# 408
ХРИСИ  Hug страОтна си ,джанъм  smile3501 newsm51    love001

# 409
  • Разград
ENGİN AKYÜREK ENDAMIN YETER

# 410
Хрисииии, без дъх ме остави! Невероятна си!  Hug  Hug  Hug

Злате, тук съм, ама неделя вечер доста работа се отваря, нали знаеш... Следях ви отдалеч, ама като видях какво е постнала Хриси, нямаше как да не се включа.

Поне успях да ви пожелая лека нощ! До утре!  Hug

# 411
  • В Града на липите
Злати, напоследък все по-често се питам, наистина ли съм такава  newsm78, и отговорът е - все още да, но не и по душа.  Grinning

Честно, много ме е яд, че не записах и тези на Керим. Неговите са равностойно силни. Но някой ден, на петото гледане, ще направя и това.

# 412
  • Разград

Енгин е запален фен на Бешикташ и е гледал мачът им с Ордуспор в Мидпойнт Каньон. Мачът завършил с 1:1. Енгин гледал мача със свои близки приятели. Енгин се възмущавал при пропуснатите положения. На въпрос от журналистите към Енгин за Бешикташ, той отговорил: "Тъжно ми е за състоянието на Бешикташ. Толкова пари се харчат за този отбор, но резултатът се вижда." Така признал, че на харесал играта на футболистите.

http://www.facebook.com/pages/Engin-Akyurek-Bulgarian-Fans/147354205378843

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 00:24 от vania_e

# 413
Хриси, положила си голям труд   bouquet. Докато четях се разплаках - това наистина са най-силните думи и моменти от филма свързани с битката на Фатмагюл, благодаря ти, че ни ги представи по този начин  Hug

di...va за мен това е комплимент, много си мила  Hug

# 414
  • Стара Загора
Хриси ,благодаря !!!Наистина колко дълъг е пътя,който извървя Фатмагюл!

# 415
Хриси, уби ме с тази извадка!  Hug   bouquet

лека нощ момичета и спорна седмица!
 smile3524 Sleeping

# 416
  • Варна

*¨*morski_briz*¨* , ади бе!!! Къде те носят ветровете с таз лодка???[/b]
HugРозичке,, дива и омайно красива, със лодката любима още съм си там, където ме остави в приказния си сън! sunТова пък ме подсеща, да ти благодаря от сърце, че не си ме оставила да дремя нейде по или под балкона на темата!  bouquet Припявам балада след балада, докато всички се наситите на любимия глезан и го пуснете да се поразходи малко на чист въздух.  Naughty Обачеееееее  тайно се надявам татенцето да не го остави сам в тази разходка, че да мога и аз да оплакна поне едно оЧо! smile3521

Честит рожден ден на mamaris малко на патерица, но с пожелание за много радост, щастие и късмет!

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 00:25 от *¨*morski_briz*¨*

# 417
hrissi_sz, хиляди благодарности! Тези нейни  реплики , представени хронологично  ,проследяват пътя й от омразата до любовта, вижда  се ясно как тя възкръсва от пепелта  и се възражда за нов живот с любимия човек.

# 418
    Хриси, много благодаря!   bouquet  Това прилича на стълба, по която се изкачва, а на върха я чака новият щастлив и спокоен живот.
     Дано скоро да можеш да го попълниш с още повече мили обръщения и силни думи   Hug

# 419
  • Разград

Фенки се шегуват, че дори и след 50 г. пак ще си лягат и стават с мисълта за Енгин Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт