Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 094
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
gphilipova ЧРД Здраве и късмет ти пожелавам и благодаря за почерпката.Беше фантастична!

# 496
ЧРД на рожденниците !!!
с най добри пожелания

Момичета , мерси за мнението, аз се подразних защото реакцията му според мен беше пресилена , да ревнува я , но да си спомни какво й направиха, тя се опитва да му прости и да го приеме , а той ревнува , може и да бъркам , но това собстеническо чуство на мъжете ме побърква ,

# 497
Здравейте момичета,
gphilipova честит рожден ден!   bouquet

Да се върна и аз малко назад, в предната тема някой беше писал, че в 65 еп. Керим изрича за първи път "татко" - това го прави малко преди баща му предния път да замине за Австралия  Wink
Vihor напълно съм съгласна с мнението ти, даже в 64еп., когато Мустафа отвлича ФГ, Керим е там, но пак не може да й помогне, защото не разбира какво става.Той даже и на психоложката за това говори- колко виновен се чувства и как му е съвестно, че ФГ му е казала, че го обича. А спомняте ли си момента след подписването в хотела - ФГ като припада и той я полива с вода и как се стряска и сеща за нощта на изнасилването? За него също е толкова трудна близостта им, колкото и за ФГ.
Предполагам, че в следващия епизод ще се дискутира делото за убийството на Вурал, но не съм сигурна за изхода от делото  Rolling Eyes
А, съпруга на Хаджер - тя реално няма брак с Мустафа и бебето, което носи е на съпруга й от Германия. Той Мюнир нали каза, че я търсел, защото не може да забрави раната, която му е причинила /показа с жест лицето/. Мустафа взе да се съвзема, така че едва ли ще умре поне не и от тази рана. Лошото е, че Решат и Мюнир са в затвора и няма как да му помогнат  Laughing Селим и Ердоан ще ги хванат на границата най-вероятно няма да могат да избягат. Предполагам и че Фахретин се е заел усилено да търси лекарите , които са били на смяна в болницата, където беше ФГ след изнасилването и ще ги накара да проговорят. Как успява тоя човек всички да ги убеди да си развържат езиците ...  Simple Smile

# 498
А, съпруга на Хаджер - тя реално няма брак с Мустафа и бебето, което носи е на съпруга й от Германия.

bebo_sn ,аз нещо се обърках тук  #Crazy

Такъв сценарий даже и на мен не ми е идвал на ум  Thinking

# 499
Как татко успява е ясно  - при тях, както навсякъде, парите и други методи, които ни показаха вече вършат чудеса. Мисля, че и това не е случайно - точно и правдиво предадена реалност. И елегантен намек за същността на институциите. На вълка вратът му е дебел, защото сам си върши работата.

# 500
  • София
Започнах да гледам 23 еп.на Облака-ееееее,момичета,няма такава гледка:Мустафа на багера и с ярост ще вдига фургончето на Сердар......пускам си го няколко пъти този момент smile3521

# 501
Славенко,ако няма развод с другия,значи брака и с Мустафа не е валиден Naughty

# 502
Славенко,ако няма развод с другия,значи брака и с Мустафа не е валиден Naughty

Това е ясно,но още един правен екшън ще се заформи и бат'Мюнир ще помага, Joyзначи този ще е прослувутия Демир

# 503
  • В Града на липите
Цитат
Това е ясно,но още един правен екшън ще се заформи и бат'Мюнир ще помага, Joyзначи този ще е прослувутия Демир

Бат'Мюнир или, небезизвестния - вуйчо, сега има доста по-големи кахъри от правния казус"Чие е бебето на Хаджер?" и "Има ли право Мустафа да му е баща?". Той първо да извади абито си от затвора, че много убивали леглата, а Решат бей обича да спи на качествени матраци.  Grinning
Ако вземат да затрият сега и Мустафа, че и Хаджер и бебето, отиде още едно цяло семейство. Тия сценаристки много са се разлютили. Трепят наред.

# 504
  • София
Добър ден, сладурки! Laughing
Почнах да ви чета, но сте писали много. Стигнах до новата серия на Облака и признавам си, зарязвам всичко и го пускам  Embarassed...
Но! Преди това:
Честит рожден ден, скъпа gphilipova!Бъди здрава и много обичана! / И все така мила и отзивчива Hug/!

Огромни благодарноси и за новата серия на Облака на gphilipova, и mariana51! Hug  bouquet
dani_ka, страхотна си  Hug, отново си си направила труда да преведеш едно много хубаво и интересно интервю!
Есра е страшна сладурана, аз още в началото я оцених като добър актьор. И тя влиза в отбора на Берен и Енгин, които доказват, че когато човек иска силно и врява, няма пречки пред него!
Хриси, благодаря и на теб  Hug, голям труд си положила. На Керим мислите сигурно също щяха да са невероятно интересни, той умее да изразява чувставата си. Но това, което си направила така точно отразява възкръсването на сърцето на Фатмагюл  Hug!

След благодарностите да кажа, че понякога ми е адски неудобно че не помагам и аз с нещо, а съм само един консуматор Embarassed Laughing!Но поне искам да знаете, че високо оценявам труда и усилията ви! Hug
Така,сега си пускам Облака, докато все още мога! Crazy

# 505

Мариянка за теб специално,хем за темата,хем за превода,хем за безсънните нощи.За всичко.Ама не си поплювате:
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 9 нови отговора.

връщам се да чета обстойно

# 506
Здравейте момичета
 сериите на филма качени ли са на  някой торент ,защото за да сваля филма от  линка за директно сваляне който е даден  ми трябват по 4часа на серия, а от торент свалям филм за около 15 мин.
Благодаря!

# 507
  • Временно
gphilipova,честит юбилей!!!Много здраве и положителни емоции!!  bouquet

hrissi_sz,благодаря за тези избрани реплики!! Hug

# 508

Добър ден и от мен - от известно време повече май чета, отколкото пиша - просто поради липса на свободно време. Затова и  постовете ми заприличаха на благодарствени плакети, вместо да пиша разсъждения по сериите - докато напиша нещо, вече темата е обсъдена от всички гледни точки и ъгли, счетоводно е "разбита" и балансирана. Въпреки, че не пиша - страшно много ви се радвам, като ви чета.

Mamaris - Честит рожден ден - със закъснение. Желая ти много щастие, любов, здраве  и късмет !
Скрит текст:

Moni74 - темата ни само би спечелила, ако пише и мъж в нея - друго е човек да прочете и "види" събития и факти представени от мъжка гледна точка.

KStew - хубаво е човек да прави преговори и в старите теми - виж какви истини излизат. От цялата подсказка - най-много ми хареса идеята Мукадеса и Рахми да си отидат на село и да се занимават с това, което най-добре умеят.

Mal4eva - свежи постове

Л_Д - интересен пост относно показването на любовните/страстни моменти. Моето  мнение обаче е следното - дори и по-бавно да  напредват в любовните отношения те вървят напред - няма връщане назад даже и с една стъпчица.Аз така виждам нещата - освен очилата да са ми "повредени".

Nikname - добре дошла - права си Енгин си е звезда. Доказал го е  с ролята си на Мустафа Булут в "Облака" / аз за съжаление все още не започвам да гледам този сериал,но след "КВФ" ще го започна - то пък тогава няма да има с кого да си го коментирам /.

Dani_ka - благодарности за интервюто на Есра. Харесвам такива хора - земни, откровени и стъпващи по земята, осъзнаващи обаче и това което правят.

Хриси - за пореден път съм изумена от това което правиш. Да ти кажа благодаря - знам, че е малко. Имайки впредвид възрастта си ти казвам - обичам те и бъди щастлива с това което правиш /ама продължавай в същия дух - никакво отпускане - лично аз очаквам събрани и думите на Керим /.

# 509
  • Пловдив
, gphilipova Hug

Нека любовта е сладка като бонбони,
парите да са в кашони,
а приятелите милиони.

Току що преведохме в твоята банкова сметка
365 дни с късмет, здраве и щастие!!!
Използвай ги с любов и оптимистично настроение
 love001

Благодаря ти за всичко  Hug  Поздрав с любимата ми мелодия от любимият ни филм  Hug

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 12:29 от zlatinag

Общи условия

Активация на акаунт