Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 196
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
# 136
А забелязали ли сте как му отива на тоя човек да държи бебета, страшно се умилявам като го видя на такива снимки!!!

Дааа, определено му отиват. Време му е да почне да ги създава. Дано да е с подходящата.

Но си мисля, че на него и гърмяща змия да държи пак ще му отива.   Grinning

Хриси,от тъжния клип на Вени до гърмящата змия-цяла вечер се лашкам от рев до смях-еми какво да се сърдя на хората-те вече със сигурност ще ме изпратят на психиатър hahaha hahaha hahahaСамо какво ще обяснявам-не знам :ooooh:

П.п.Няма да помогне и това,че им разказвам сериала Joy Joy Joy

# 137
  • В Града на липите
Детелинке, смехът е здраве, не се притеснявай. А плача помага да си прочистиш очите. Дългото дрямане пред компютъра е вредно. И ако някой тук е за психиатър, то това съм аз  Grinning

# 138
Е, Хриси, право думаш Grinning
А що се отнася до "подходящата" - мен ако питате няма такава! Е, освен една... Laughing

p.s. Абе момичета, тоя на Берен наистина никак не бива - прилича ми на някакво малко самодоволно джудже... С такава външност според мен трябва наистина да е мноооого добър по душа. А някъде четох, че бил секссимвол май? Ако е така, то Енгин какъв ще е - Бог?

И последно - наистина се чудя и аз как не се влюби Берен в Енгин - разбирам професионализъм, работа, ама да си с такъв човек всеки ден, година и кусур, дали не е и повече, той да те прегръща, да те гледа с оня поглед, че почнаха и да се целуват... е казвам ви, не знам как се удържа тая жена! Аз да бях, вече две деца да съм му родила!!! Laughing

Айде, дами, лека от мен!

# 139
Този моменти са сразяващи,но ... с тази музика няма думи просто слушам.

Клипът е "страхотен" , невероятен , въздействащ ...!? Peace   Музиката е от Езел , нали !? newsm78

# 140

Кампунелче , липсваше , джанъм ! Hug

На  Енгин му отиват и сини и зелени очи - изненадана съм !?  Peace

# 141
  • В Града на липите
Детелинке, усещам, че Нелка пак ще те разплаче, че отново постна клипа, така че аз ще те разсмея. Трябва да има баланс  Grinning

Скрит текст:

Ето ти един пост от фейсбук страницата му:

"Ако го срещна бих му предложила да направи благотворителна кампания като продава целувки и да благодаде спечеленото, мисля че и глада в африка и войната в близкия изток и всички разрухи в япония и глобалното затопляне ще може да бъде спряно със средствата ♥"

# 142
Детелинке, усещам, че Нелка пак ще те разплаче, така че аз ще те разсмея. Трябва да има баланс  Grinning

Скрит текст:

Ето ти един пост от фейсбук страницата му:

"Ако го срещна бих му предложила да направи благотворителна кампания като продава целувки и да благодаде спечеленото, мисля че и глада в африка и войната в близкия изток и всички разрухи в япония и глобалното затопляне ще може да бъде спряно със средствата ♥"

Е,тука направо ме уби с тоя коментар Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 143
Всички сме за там, Детелинка, няма да се притесняваш.  Hug

А сега, скъпи съфорумки, ще ви дам линк към едно клипче, но ви моля да обърнете внимание и на коментарите под него, да видим дали няма да се разпознаете.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UnmXzc4xQl8

Заслугата за това откритие е изцяло на друг човек, но той е достатъчно тактичен и възпитан, за да иска да го прави достояние на всички. Аз, обаче, не можах да се въздържа. Вие си правете изводите за мен.  Joy

# 144

Намерих си нещо за приспиване :

Скрит текст:

# 145
Детелинке, смехът е здраве, не се притеснявай. А плача помага да си прочистиш очите. Дългото дрямане пред компютъра е вредно. И ако някой тук е за психиатър, то това съм аз  Grinning

То не си само ти ooooh! Аз друго не правя ooooh! Ама като почнах Облака с превод и още от музиката настръхвам цялата и ме избива на рев ooooh! Явно седенето пред компа по цял ден не ми понася,ама съм като хипнотизирана.Еле като гледам Енгин ooooh!

# 146

# 147
  • Разград
Fatmagül  & Kerim

# 148
Сладки сънища,девойчета HugДа сънувате който си искате! Hug

# 149

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт