Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Erdoğan Amerikan flimlerinde izlediklerini polis e uygulamaya mı kalkıyor nedir?Mustafa için son başlıyor artık ..Der Mechul
Mechul ün notu:''Takdir etmesini öğrenin ..Başarıyı takdir edin ki sizin de başarınız takdir edilsin...Başkalarının başarılarını kendilerine mal etmeye çalışanları hiç kimse önemsemez''..

Дани,би ли погледнала това,което Бунко постна Praynig

# 331
  • Разград

Скрит текст:

Старица седи в люлеещ се стол, когато изведнъж се появила една вълшебница и казала:
- Имаш право на три желания.
- Ами, искам да съм много богата!
Пуф! Столът станал златен.
- Искам да съм млада и красива!
... Пуф! Възрастната жена се превърнала в прелестна девойка.
В този момент наблизо минал любимият котарак на старицата.
- Искам този котарак да си превърне в очарователен мъж!
Пуф! Котаракът се превърнал в атлетичен красавец и проговорил с човешки глас:
- Сигурно вече много съжаляваш, че ме скопи на времето!

# 332
blacky,честита премяна Hug
И аз не мога да се нарадвам на моята Laughing

# 333
Хелоу  Grinning в момента изневерявам с бг сериал...но надничам и за трейлър...  Joy
трейлър йок ooooh! слухчета йок #Crazy   офффф яяяя  Heart Eyes

# 334
  • София

мерси за поздравчетата , но можеше и един Керимчо дами добавите ... ако п'а ч'а толкоз е зает и  бодигардчето би ме освежило  Mr. Green

# 335
Добър вечер, мои сладки вещици!  Hug Hug Hug
За мое огромно съжаление нямам време да се включвам, но съм на балкона редовно и ви чета с голям кеф  Hug Hug Hug
Куркуметка, направо ме уби с този линк към you tube ....като прочетох коментара щях да падна от леглото   Joy

Голям купон бяхте завихрили снощи  Crazy  Party Party Crazy
Относно дискусията и топ 5 класацията:

Скрит текст:
по отношение на брата на Керим - ами не е грозно момчето.....с риск да ме замерите с домати  Heart Eyes...явно, че е било във водата, мокричко е и е слънчасало. То кой изглежда добре на плажа. Всъщност ако го видим в друга светлина може да изглежда по-добре. Според мен си приличат (е, Енгин е доста по-симпатичен  Peace)

А моята класация топ 5 е само от трима:
1. Мурат Йълдъръм
2. Енгин Акюрек
3. Вурал (не му знам името)
Златинаг, сравнението с Винету ме довърши, да знаеш Joy Joy Joy наистина добро попадение! Hug
Нелка, тези двамката наистина имат доста еднакви паразитни  жестове  Laughing

Хриси, благодаря за превода на диалога! И да те похваля за резюметата - и аз най-сетне стигнах до тях и ги прочетох!  Hug

На Марианка, Кампанула и нашите златни момичета-преводачки - Благодаря от сърце!!!
Ваня, за срещата с феновете   bouquet

Момичета срахотна атмосфера създавате всички!!!! (няма да изреждам, че ще пропусна някой)

Мимата, за пост 666  - много добре казано! преди доста време писах за това, но го поставих в скрит текст.

Вени, браво за клипа, мила! Все не исках да гледам повторно първи епизод, но клипа е страхотен! заседна ми буца в гърлото отново.

Между другото вчера изгледах първи епизод на Безмълвните и се потресох от сцените  - замислих се, че навремето и в нашите ТВУ-та е било така  Sad   ....но няма да го обсъждам, че не е тук темата.

Добре дошли на новите момичета и от мен! Бъдете сигурни обаче, че сте попаднали на правилното място! welcome
(въпреки, че аз не съм от редовните и нямам кой знае какво право да го кажа  Wink )

mamaris, честит рожден ден!!!
bdbaloni  happy bd bdbaloni

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 22:00 от frikadeli

# 336
mamaris Честит рожден ден! newsm59 Да си жива и здрава, много щастлива!

Специално за теб!

# 337
  • Разград

Скрит текст:
Beren Saat’in davası sektöre örnek olsun!

Boyut Film’in patronları Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat, Beren Saat’e açtıkları tazminat davasında hâkimin barışma teklifini “Sektöre örnek olsun” diyerek reddetti

Beren Saat ile başrolünü oynadığı “Gecenin Kanatları” filminin yapım şirketi Boyut Film arasında 1 yıldır süren davanın yeni duruşması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde görüldü.
Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat’ın ortağı olduğu Boyut Film, geçen yıl Saat’in başrolünü oynadığı filmin galasına ve promosyon çalışmalarına katılmayarak kendilerini maddi ve manevi zarara uğrattığı gerekçesiyle 30 bin TL tazminat davası açmıştı.

Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi’nde görülen duruşmada hâkim tarafların ve şahitlerin ifadeleri doğrultusunda dosyanın bilirkişiye tebliğ edilmesine karar verdi. Saat’in, göğüslerinin göründüğü fotoğrafın basına sızdırıldığını öne sürerek protesto ettiği yapımcısıyla arasındaki davayı bilirkişiden çıkacak rapor çözecek.

Boyut Film’in ortağı Murat Tokat ve Mahsun Kırmızıgül, davayı ancak Beren Saat kendilerinden özür dilerse geri çekeceklerini açıklamıştı. Ancak Saat özür dilemeyince Boyut Film, hâkimin sulh teklifini de “Biz haksızlığa uğradık. Başrol oyuncumuz filminin arkasında durmadı. Sektöre örnek olması kaydıyla biz sulh yapmak istemiyoruz” diyerek kabul etmedi.

Arkadaşları Beren Saat’i savunmuştu
Filmdeki rol arkadaşı Murat Ünalmış’ın aleyhine tanıklık yaptığı duruşmada arkadaşları Selçuk Yöntem, Belçim Bilgin, menajeri Rezzan Çankır, yönetmen Hilal Saral Saat’in lehine tanıklık yapmış ve “Beren çok disipli bir oyuncudur. Gala günü de Aşk - ı Memnu dizisinin setindeydi” açıklamasını yapmıştı. (Milliyet)

http://www.aksam.com.tr/beren-saatin-davasi-sektore-ornek-olsun--103828h.html

# 338
mamaris  Честит рожден ден newsm51 newsm59

# 339
borovinka123, dettodorowa,  hrissi_sz, много сте мили  Hug

Детелинка, ти си един от основните подстрекатели за новата ми премяна, за мен е истинско удоволствие да те гледам

# 340
  • София

мерси за поздравчетата , но можеше и един Керимчо дами добавите ... ако п'а ч'а толкоз е зает и  бодигардчето би ме освежило  Mr. Green
Да е зает, зает... колко па да е зает... Нали други оправят пантите да не скърцат  Crossing Arms
Честит Рожден Ден!  smile3525

# 341
  • Варна
Едно поздравче от мен и се връщам да ви чета! smile3511 Нямате настигане- човек да не изчезне за 24 часа!  love001

# 342
mamaris , Честит Рожден Ден!  nbirthday   Много здраве и щастие!

Да Ви кажа, Аз наваксвам със старите теми още от първи сезон и направо вече гледам  стерео, но не мога да спра да  чета! Страхотни сте, как сте разгадавали сериите преди да се излъчат и то почти винаги напълно   bouquet   Шапка Ви свалям на Всичките! Целувки  Hug

# 343
mamaris, с удоволствие бих ти добавила нашто момче, но за съжаление съм все още "боса" в тези неща. Ако все пак някой желае да ме "светне", дори и на ЛС ще му бъда (чок, чоок) благодарна. Heart Eyes newsm51 newsm10  

# 344
  • Пловдив
Честит рожден ден mamaris

Да си жива и здрава и много обичана  Hug Това е само за теб  Wink

Скрит текст:

Искам да се обърна към новите момичета. Момиченца, повярвайте, че всяка  една е добре дошла тук  Peace Но виждате каква навалица е напоследък в темата и просто не може да се отговаря на всеки пост. Не се чувствайте пренебрегнати, просто по-отдавна пишещите тук си се знаем и понякога си правим диалогчета  Wink, но в никакъв случай не сме настроение срещу новите  Peace Е , срещу някои може би да, ама то си личи от километър  Joy Joy Така че, пишете си спокойно и ще видите как без да се усетите и вие ще се чувствате от " старите" вещици  Laughing

ПП Таз пък Круела намери кога да изчезне  Crossing Arms заради нея и трейлър-мрейлър нямаме

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 22:23 от zlatinag

Общи условия

Активация на акаунт