Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Добре дошли на всички нови фенове на сериала

# 361
  • София
Здравейте момичета!Аз също съм от новите и Ви благодаря, че Ви има! Всички тези цветя са за Вас!

п.п. тактиката с 5-те минути вече не помага, казвайте друга, която действа, ама ако може да е за по-дълго време! Praynig Praynig Praynig

Аз правя сладкиши на мойте-днес им направих тирамису,но е в хладилника и утре го режем.......
има ефект,хвалят ме и ми прощават-кво им остава
:
Скрит текст:

# 362
  • Разград

Скрит текст:
BEŞİKTAŞLI ENGİN AKYÜREK KAHROLDU!

Sıkı bir Beşiktaş fanatiği olan Akyürek, Orduspor-Beşiktaş maçını Midpoint Kanyon'da seyretti...

Beşiktaşlılığı ile bilinen ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' dizisinin yıldızı Engin Akyürek, Orduspor-Beşiktaş maçını Midpoint Kanyon'da seyretti...

Yakın dostlarıyla birlikte maçı seyreden Akyürek'in kaçan pozisyonlara hayıflandığı görüldü... Bu arada Beşiktaş ile ilgili görüşlerini sorduğumuz Akyürek; ''Beşiktaş'ın durumuna üzülüyorum. Bu kadar paranın harcandığı bir kadro ve sonuç ortada'' diyerek oynanan futbolu beğenmediğini ifade etti...

http://www.gecce.com/haber/besiktasli-engin-akyurek-kahroldu-185928.html

# 363
Никакви вещици! Направо сте вампирки! Душата ми взехте! Докато прочета 3 странички, и сте написали нови 4! А чета бързо и съвестно.  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМамарис, ЧРД! Добре дошли на новите момичета. Обичам ви всичките вещички. Hug Heart Eyes  bouquetЛека нощ! Peace

# 364
  • AMS
Притеснявах се,че никой не отговаря на моите коментари и си помислих че и аз ви дразня  Embarassed Embarassed
Привет!!!
mal4eva1984, Не се притеснявай. И аз в началото си мислех, че си говоря сама. Даже го написах, а те дружките ме успокоиха. Било от болестта. Така, че давай смело!!!
Това се отнася и за другите новички.
frikadeli, сега ми стана ясно, от класацията, защо не те видях, там където те търсех
mamaris, най-вече здраве, другото нали знаеш с какво!!!
*¨*morski_briz*¨* , ади бе!!! Къде те носят ветровете с таз лодка???

# 365

mamaris , честит рожден ден !!! Бъди здрава, щастлива , обичана и обичаща ! Hug  bouquet newsm59

# 366
  • София
Подсказка за 66 еп. на ФГ (Mechul):

Ердоан да не би да се опитва да приложи спрямо полицията това, което е гледал в американските филми?
Вече започва краят за Мустафа.

уф,а дано.....дано го хванат вече,че взе да ми писва от него...... ooooh!

# 367
  • София
п.п. тактиката с 5-те минути вече не помага, казвайте друга, която действа, ама ако може да е за по-дълго време! Praynig Praynig Praynig
Joy
Аз не мога много да помогна Laughing. И аз  като Хриси, на час по лъжичка  hahaha,ама без да се усещам.
Обаче последно време много често ме засича тук във форума и се хваща за главата. Вика "Защо, когато и да дойда ти все Този гледаш" Joy. Нали се сещате с толкова снимки, ленти и видеа от профилите ни, екранът ми е затрупан с Енгин Laughing.

evelin
, и аз днес ги поглезих малко с вкусотийки, вярно бе, има ефект  hahaha hahaha hahaha!Чувстото ми за вина намаля Embarassed, ако не друго Laughing!
mamaris, Честит рожден ден и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet - от мен. И от Енгин:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 23:03 от Л_Д

# 368

Добре дошли на всички нови момичета и момчета !? Peace Hug  bouquet

Извинете ни , в последно време толкова нови момичета пишат , че наистина вече не поздравяваме поименно всички...!? Но , повярвайте , наистина сте добре дошли и четем с удоволствие всички постове..!?
Hug  bouquet

# 369

evelin Благодаря за съвета!  bouquet

Утре ще почна да правя сладкиши, то вярно, че не съм  правила от доста време /е как ще правя като съм все при вас да ви чета/, така че може и да успея на първо време да омилостивя домочадието! smile3525

# 370
  Вижте на какво попаднах в старите теми  newsm78  Извинявам се, тъй като повечето сте го чели, но не е лошо да се види отново (според мен)   Peace
   Поста е на sincerita   от Пон., 02 Май 2011, 16:16 »
Момичета сега се сещам , че някой доста назад в темите беше постнал нещо относно развитието на филма - Бащата на Керим ще се появи и ще им помогне да си купят къща .Фатма ще има своя сладкарница . Мукадес и Рахми ще се върнат в родния край , Мерием ще отвори дрогерия ,ще срещне някакъв мъж и щесе омъжи за него . Мустафа и Асу остават заедно и ще имат дете .На края имаше нещо , че Фатма и Керим заминават на почивка и там се очаква истинското им сближаване ...
Спомняте ли си това - дали е фенска фантазия или изтекла от някъде информация !?! Обаче има резон в цялата тази работа.

Звучи доста добре, да не говорим за почти всичко, което вече е станало с малки разминавания де, но все пак . Докато го четях се сетих за предложението, което Фатмагюл отправи към Керим докато бяха в болницата да отидат в Австралия на меден месец.  Heart Eyes    

Добре ни припомняш,че го бях забравила!А дано се случи,но за Мустафа и Асу ще има лош край. Всичко ще е долу-горе така,само не ми се връзва как Мукито и Рахми ще се върнат newsm78.Ами тя на чий гръб ще живее ooooh! Кой ще и шета,докато тя подслушва и клюкари Thinking Просто не знам като как би се съгласила Crossing Arms

# 371
И моят мъж не смее да мърмори-глезя го с любимите му панирани топени сиренца гарнирани с конфитюр от боровинки! Искам да ви кажа,че сега си гледа Транспортер 2 и само от време на време ме пита какво толкова пиша! Peace
Затова вадете готварските тетрадки с любимите рецепти на домочадието и -АТАКА!!!

# 372
  • София

/от фейса/Керимчо:Оф,искам Фатмагюл да ми помогнееее

# 373
  • Разград
Fatmagul

# 374
KStew,тези сценарии по това време /2011/ ги пишеше една потребителка май бе с потребителско име Slawena,но не съм сигурна   newsm78

mamaris,ЧРД!   newsm51

Общи условия

Активация на акаунт