Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • ES
Момичета, започнах да гледам Облака, след толкова суперлативи, които чета в темата за този сериял, до 3 серия съм, но нещо хич не ме грабва, нещо фабула като че ли му липсва или аз съм много в началото.  newsm78 Ама колко познати герои от Великолепния век има, че и в различно амплоа  Simple Smile

# 376
п.п. тактиката с 5-те минути вече не помага, казвайте друга, която действа, ама ако може да е за по-дълго време! Praynig Praynig Praynig
Joy
Аз не мога много да помогна Laughing. И аз  като Хриси, на час по лъжичка  hahaha,ама без да се усещам.
Обаче последно време много често ме засича тук във форума и се хваща за главата. Вика "Защо, когато и да дойда ти все този гледаш" Joy. Нали се сещате с толкова снимки, ленти и видеа от профилите ни, екранът ми е затрупан с Енгин Laughing.

Л_Д във връзка с описаното от теб, моят мъж точно преди 3 дни ме попита: "Поне в този форум включват ли се от време на време психиатри да ви помагат?"  newsm09

# 377
KStew,тези сценарии по това време /2011/ ги пишеше една потребителка май бе с потребителско име Slawena,но не съм сигурна   newsm78

mamaris,ЧРД!   newsm51

Славенко
,ако ти си го писала,наистина си познала LaughingВещица такава-че и със стаж Joy Joy Joy Joy
Което ме подсеща-
mal4eva1984,надписа под аватара ти е трепач hahaha hahaha hahaha

# 378
  • София
Момичета, започнах да гледам Облака, след толкова суперлативи, които чета в темата за този сериял, до 3 серия съм, но нещо хич не ме грабва, нещо фабула като че ли му липсва или аз съм много в началото.  newsm78 Ама колко познати герои от Великолепния век има, че и в различно амплоа  Simple Smile

Гледа,гледай...ще ти хареса newsm10

# 379
  • Разград

Скрит текст:
На заболекарсия стол жена на ревнивец!
Мъжът, се скъсва да й звъни, а тя с разчекната уста няма начин да му
вдигне. След поредното влудяващо звънене, на зъболекаря му писнало,
вдигнал и му казал:
- Свършвам, плюе и тръгва!

# 380
  • Стара Загора

Вижте колко са щастливи с Лодос!

# 381
А Диде може и да е друга вещице не знам,не искам да си преписвам заслуги които може да са на друг Mr. Green

# 382
  • AMS
blacky,
Подписът ти е цял разказ!!!

# 383
KStew,тези сценарии по това време /2011/ ги пишеше една потребителка май бе с потребителско име Slawena,но не съм сигурна   newsm78

mamaris,ЧРД!   newsm51

Славенко
,ако ти си го писала,наистина си познала LaughingВещица такава-че и със стаж Joy Joy Joy Joy
Което ме подсеща-
mal4eva1984,надписа под аватара ти е трепач hahaha hahaha hahaha

Мерси! Мерси!
Ама като гледам скоро ще си спа пред комп-а и ще изглеждам така сутринта:http://www.videoclip.bg/watch?v=24255
 Laughing Laughing Laughing Laughing

# 384
Славенке, ама направо отивай да им спориш за интелектуална собственост или да се присъединяваш към екипа  Hug  Видях, Аз че е  в твой стил Wink  Имаш още време да им помогнеш да подобрят вече измисленото за финалното епизодче, че даже няма  да се сърдим, ако ни разтегнат щастието в повече от 1 еп.  Embarassed  Praynig

# 385

Мокър,нещастен...че и не може да се обади...вай,вай завалъ Sad Sad Sad Sad

# 386

Не е ли страхотен, а?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
На заболекарсия стол жена на ревнивец!
Мъжът, се скъсва да й звъни, а тя с разчекната уста няма начин да му
вдигне. След поредното влудяващо звънене, на зъболекаря му писнало,
вдигнал и му казал:
- Свършвам, плюе и тръгва!

hahaha  Joy Joy Joy

# 387
  • София

Това е психоложката....

# 388
  • Разград
Fatma & Kerim

# 389
  • Пловдив
Хора, вие хубаво правите сладкиши, че ги и показвате,ама някои се мъчим да сме на диета  Blush От половин час слюноотделям и преглъщам  Rolling Eyes Имайте милост, иначе ще ви сложа Мустафа да му се порадвате

А Синчеритка отдавна не се е вясвала, липсва ми  Hug

Абе спрете се беее, за 5 път натискам и не мога да публикувам  ooooh! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт