Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 073
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Разград
Engin Akyürek _Melekler Öpsün Kalbinden

# 481
  • На изток от рая...
  party023Честит рожден ден на gphilipova!!! party023

С най-искрени пожелания за щастливи мигове с любимите хора и безброй поводи за искрени усмивки!!!

Благодарим ти за труда, който полагаш, за да доставиш радост на нас - едни непознати! Дано силата на нашите положителни емоции, се връща многократно при теб и семейството ти!

bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 482
  • В Града на липите
Някой дали не може да ни преведе това, което постанаха tilli и Ваня. Едното ми прилича на резюме.

А Гугъл преводача само ме обърка. Бях си пожелала Фатмагюл да го целуне в следващата серия, дали са ме чули,  newsm78 умирам да разбера.
Нещо за смърт на Мустафа също ми излезе, щял да умре в болницата от раната си, но... на този метод на превод не може да се разчита.

# 483
Хриси,ще има целувка-
kapının önünde kerimin fatmagülü öptüğü yer-Фатмагюл ще целуне Керим пред вратата. Heart Eyes

# 484
Честит рожден ден, gphilipova

От цялото си сърце и душа ти желая прекрасно здраве,да те залива Любовта, все така да светиш и да даряваш Обич и Доброта ....
Безброй красиви мигове ...!

# 485
  • Пловдив
gphilipova, честит 30 рожден ден!

Желая ти много здраве - то винаги е нужно!
                 Много щастие - то никога не стига!
                 И много любов - без нея всичко губи смисъл!
Нека след всяка следваща свещичка на тортата ти остават само добри спомени и истински приятели, с които да ги споделиш!

# 486
Това на tilli е, което излезе като слухове. Прилича на фенски направено резюме, не на официалното, което излиза от сайта на филма.
А това за Мустафа/Фърат е предизвестие за близката му смърт. Без да звуча кръвожадно ще кажа - а дано, но надали.  Thinking ooooh!

# 487
gphilipova, Честит рожден ден! Жената на 30 е още момиченце! Бъди щастлива! Пожелавам ти весел празник с
много танци!!!b]

# 488
  • Стара Загора

gphilipova,ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН !!!Бъди здрава,много обичана  и щастлива!  Благодаря ти за труда при превода на любимият ни сериал!

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 11:21 от borovinka123

# 489
gphilipova, Честит Рожден Ден!!!!

# 490
Добър ден момичета.  Simple Smile  Следя форума непрекъснато, но не успявам да се включа, защото чета коментарите със закъснение от 10-15 страници. Вие обикновено вече сте много напред и е безсмислено да ви връщам назад.    
Сега искам да допълня нещо към коментара за гнева на Керим. Мисля, че той не реагира като турчин, а като мъж, с когото съдбата си играе. Той никога не е на място в точното време. Той пристига винаги със закъснение и никога не може да защити любимата жена. Така се чувства все по-виновен и по-виновен. И се гневи на миналите грешки, гневи се на себе си, гневи се на безсилието си.   Може би това е тънкият замисъл в сценария - засилване на чувството за вина чрез отдалечаване на възможността  за изкупление на греха .
Извинете ме - прекалихс писането

# 491
gphilipova,ЧРД! smile3525 smile3525 smile3525

# 492
gphilipova,ЧРД!

Бъди щастлива и обичана!

# 493
  • В Града на липите

vihor, добре дошла.

Много ми хареса поста ти, и гледната ти точка  Peace.
Според мен, когато има какво да кажеш, не е важно с колко думи го казваш, а как го правиш.

# 494

Желая ти здраве,щастие и късмет.
Благодаря за 23 еп,ю.на Облак  newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт