Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 87

• 69 136
  • 741
  •   1
Отговори
# 600

Мариянка,Славенка е скрита лимонка,не е сигурно дали не въздиша тайно по Керимчо hahaha

Тц,Диде не позна...ама все е тъжен Peace

Мариана  Hug

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 17:43 от Slawena

# 601
hrissi_sz - много хубав диалог между Селим и Ердоан, за момент се замислих  newsm78 , талант си ти!

nelka123Hug мужду другото си давам сметка, че откакто се роди детенце не съм имала време да чета, а много обичам и много четях, но като чета изобщо не обичам да ме прекъсват, ама никак, изолирам се и  Stop на всичко. След детенце, просто все не ми оставаше време за четене, а вечер трябва и на половинката да се обърне внимание /той пък е телеманиак и изобщо не обича да чете/, и като му обърна внимание, после волю-неволю гледам с него ТВ, щото ще е много грубо да са врътна и да си хвана книгата  Embarassed! Обачеееее, понеже съм честна ще призная, че сега със сериала не изпитвам кой знае какви угризения да са врътна и да попрегледам нещо  Embarassed!

morski_briz - много интересно инфо, със сигурност имат право феновете да задават такива въпроси

# 602
Преди малко говорих с една приятелка от Истанбул! Е не мога да не споделя с вас- newsm78 дали е истина........ Нито тя, нито аз твърдим на 100%, но все ще има от крушка опашка! hahaha
Та ...
В петък след обяд на снимачната площадка е имало фенове с огромни плакати "Едже, Мелек- веднага признайте коя от вас е влюбена в Мустафа"
Турските фенове също като нас искат да спрат да го изкарват свръхчовек Мф. Пък може и затова двете Абли да са решили най-сетне да му спретнат сбогуване със сериала.

Аз си мислех , че  Мустафа има фенове в Турция и затова му отделят толкова време... Много се надявам да е истина...Последните две серии много "насапунисаха" сериала заради Мустафа , надявам се  да се осъзнаят...  Крайно време е да отделят време на развитието на  отношенията на Керим и Фатмагюл  , тяхното  лечение, образованието и , осъзнаването и , че е нормална жена , която може да има мечти и да ги постига ...
             Филма е кауза , а гледането на Мустафа в кашоните на бедния човечец съвсем "измести" центъра на посланието на филма...!?

# 603
  • София
В петък след обяд на снимачната площадка е имало фенове с огромни плакати "Едже, Мелек- веднага признайте коя от вас е влюбена в Мустафа"
Турските фенове също като нас искат да спрат да го изкарват свръхчовек Мф. Пък може и затова двете Абли да са решили най-сетне да му спретнат сбогуване със сериала.
Евала, тия фенове ме кефят. Тук такова чудо не се е случвало, с нашите бг сериали.Много активни фенове, ей! Направо им завиждам, че не мога да участвам и аз така дейно...

Хриси, страхотен трейлър, любим момент - Мукадес "с прането"  hahaha.
Ама и ти не си наблегнала на романтиката, мен не ми стига само една целувка пък Crossing Arms.

# 604
Ха-ха, ако са го направили това феновете, евала! Бризче, евала и на теб!  Hug

Славенка, погледни подписа на Детелинка, джанъм! Hug

# 605

Е у дома го виждам,в службата йок .....пак леко загатната усмивка

# 606
Ха-ха, ако са го направили това феновете, евала! Бризче, евала и на теб!  Hug

Виж го тук колко е усмихнат Laughing Абе голям сладур Crazy

# 607

Славенка,  newsm51

# 608
Може и да е хубав Енгин,за мен лично има някаква харизма има и талант ,но не е мой тип и това е много ми е тъмен и...

Скрит текст:

На мен този ми харесва  Mr. Green

Хубава вечер на всички,Slawena отива на театър! Grinning

Куркума  newsm03 smile3505

# 609
Такъв виждали ли сме го - хипи от 60-те.

Хайде малко и за душата на Крюела

# 610
# 611
http://www.youtube.com/watch?v=nrULBLz1bkc&feature=player_embedded Вижте севгилито на Фатма в действие! Славенка ни е ясна. Hug

# 612
  • Варна
Романтика, романтика...........
Скрит текст:

Нашите гълъбчета се целуват със сърцата си! Two Hearts Two Hearts

# 613
  • Разград
ENGİN AKYÜREK BİTTER ÇİKOLATAM

# 614

Общи условия

Активация на акаунт