Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 366
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Връщам се от класически масаж в Алфа Медика- отново 10/10! Този път бях при жената, не при момчето, но и тя ми направи прекрасен масаж. Много съм доволна. Утре съм на кола маска, ще споделя впечатления. Peace

# 226
  • в света на неограничените измерения
Днес вече се прецаках с един ваучер за лазерна епилация в  #2gunfire Леграно от лапни.бг - ако някой мисли да го купува, то по-добре да се откаже  Tired

Марги мила, ти не прочете ли малко по-нагоре  предупредихме, че всичко в LEGRANO е пълен провал. Naughty
Можеше да си спестиш парите и разкарването до това отдалечено и неудобно място.

# 227
  • Sofia
кажете добър салон за който има ваучери за фотоепилация.

# 228
Днес вече се прецаках с един ваучер за лазерна епилация в  #2gunfire Леграно от лапни.бг - ако някой мисли да го купува, то по-добре да се откаже  Tired

Марги мила, ти не прочете ли малко по-нагоре  предупредихме, че всичко в LEGRANO е пълен провал. Naughty
Можеше да си спестиш парите и разкарването до това отдалечено и неудобно място.

Бях купила ваучера още в началото на месеца и щяха да са пари на вятъра, ако не отида  Sad Но да, прави сте, няма да повторя там  Naughty

# 229
# 230
  • в града на вечния купон
отново ваучер за пицария Алегра.................. ще се възползвам Peace

# 231
  • София
Някой ако се интересува от таблет нека ми пиши. Купих с ваучер от Офертомат, но се оказа , че и съпруга ми е взел и си имаме 2. Единият е неразпечатан, към него има фактура и гаранционна карта за 12 месеца. Таблета е:
http://www.itshop.bg/product/2633/sweex-yarvik-tab210-7-wi-fi-ta … -i-4gb-pamet.html

# 232
извинявам се в кой сайт е ваучер за алегра,мерси

# 233
  • София
Някой ако се интересува от таблет нека ми пиши. Купих с ваучер от Офертомат, но се оказа , че и съпруга ми е взел и си имаме 2. Единият е неразпечатан, към него има фактура и гаранционна карта за 12 месеца. Таблета е:
http://www.itshop.bg/product/2633/sweex-yarvik-tab210-7-wi-fi-ta … -i-4gb-pamet.html

ох вие сте сладури щом и двамата пазарувате от колективните сайтове:)

# 234
И аз да кажа, че това в Белиз не може да се нарече фотоепилация, няма ефект и на всичкото отгоре когато дойде момичето което извършва процедурата бях представена''тя е с ваучер'' вие си правете изводите.Но дори и без ваучер пак едва ли ще има ефект

# 235
  • София
Ще ми трябват две торти за рожден ден.
Харесах си това
но нещо ми се върти, че имаше лоши отзиви.

Може би трябва да предпочета това
Приемам съвети Hug Hug
Здравейте момичета , искам вашата помощ за пазаруването от тези сайтове. И аз харесах офертите за торти , но не ми е ясно как става поръчката. Заявявам ваучер, те ще ми го пратят на пощата и с разпечатания ваучер отивам в сладкарницата избирам и поръчвам тортата и там  плащам тези 16лева- това ли е?

# 236
  • София
Здравейте момичета , искам вашата помощ за пазаруването от тези сайтове. И аз харесах офертите за торти , но не ми е ясно как става поръчката. Заявявам ваучер, те ще ми го пратят на пощата и с разпечатания ваучер отивам в сладкарницата избирам и поръчвам тортата и там  плащам тези 16лева- това ли е?

Не. Заявявайки ваучер си избираш метод на плащане - с карта, ипей, изипей. Плащаш и след това ти пращат ваучера. Разпечатваш го и си поръчваш квото си харесала.

# 237
Здравейте мами, виждам, че днес има оферта за торти Ефи в колектива и искам да ви предупредя да не си купувате ваучери, защото преди коледа имаше пак подобна оферта и ми донесоха ужасна торта, просто много гадна. Блатовете бяха сухи и дори бяха по-скоро солени, отколкото сладки. Мисля, че точно Шоколешник бяхме поръчали. Не си струва парите, дори и на намаление...

# 238
И аз да кажа, че това в Белиз не може да се нарече фотоепилация, няма ефект и на всичкото отгоре когато дойде момичето което извършва процедурата бях представена''тя е с ваучер'' вие си правете изводите.Но дори и без ваучер пак едва ли ще има ефект

То това с ваучерите май навсякъде е така Sad Обесниха ми, че и при  лазерите и при фотото  се нагласял интензитета на лъча - ако си с ваучер не хабят много, много уредите и ги пускат на слаби степени....Ако си плащаш като поп - получаваш "пълна" програма   Sunglasses

# 239
Някой ходил ли е в хотел Селект във Велинград? Във форума има предимно лоши мнения за него и много се колебая,но пък звучи доста примамливо  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт