Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 25

• 76 308
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Някой може ли да ми даде съвет при не получаване на продукта от платения от мен ваучер. Обаждах се в Комисията за защита на потребителите, а те ми обясниха че не било в техните компетенции тъй като не съм получила продукта и затова не мога да подам жалба. Могла съм само да заведа дело... Направо абсурдно!!! #2gunfire
Не знам какво да правя вече правят ме на маймуна  newsm78
Ако някой е минал през нещо подобно моля за съвет. Като видят номера на някой от мобилните ми тел или на домашния от фирмата предоставящи услугата вече изобщо не вдигат...
Не ми е за парите, а за принципа! Не може така!!! #Cussing out
Или не си обяснила добре в КЗП за какво става въпрос, или не са те разбрали, или си попаднала на мърляч. Пусни жалба точно там. Жалбата ти трябва да е срещу доставчика на услугата, т.е. сайтът, от който си купила ваучера. Може и он-лайн. Приложи закупения ваучер като заличиш номера и кода, но отбележи, че при необходимост си готова да ги предоставиш. Пиши, че доставчикът на услугата отказва съдействие за получаване на услугата.

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 07:21 от zvanche

# 436
Днес си взех тортата от сладкарница Орхидея по тази оферта, за радост на потенциалните клиенти вече изтекла:
http://qki.bg/offer.php?offer_id=616
Много мразя да ме лъжат. Тортата трябваше да бъде "щедро гарнирана с баварски крем". Тя беше щедро гарнирана със сметана. Може да са разчитали от сладкарницата, че не правя разлика между баварски крем и сметана, но и гостите ми са на мнение, че е сметана.
Както и да е, аз повече няма да бъда клиент на сладкарницата.

# 437
  • Sofia
http://www.lapni.bg/offer/2475  newsm44
Най-после "Бони и Клайд"!!!

# 438
  • София
Микродермoабразио АлмаМорел

1. Почистване на лицето от грим и замърсяване.
2. Параозониране на лицето с пара и озон.
3. Ръчно дермабразио - микрокристален пилинг с кварцов пясък, микрокристална целулоза-природен прах, получен от растения, лимон,цитрон и плодови киселини за дълбоко почистване на кожата, затваряне на порите, минимизиране дълбочината на бръчките и намаляване на тъмните петна.
4. Дълбоко почистване на лицето с кислороден пилинг.
5. Нанасяне на дълбоко почистваща  маска за дълбоко балансирано почистване на кожата.
6. Безиглена Мезотерапия с хиалуронова киселина за бързо възстановяване на хидролипидния баланс на кожата - тя придобива свеж и матов вид.
7. Петминутен масаж с многофункционален, балансиращ Фокус - балсам, специална смес от 36 етерични масла, която го прави специфичен за интензивно лечение на кожа с повърхностни дефекти, спомага за нормализиране на мастната секреция.
• Терапията трае около 75 мин.
•  Резултата е моментален, лицето ви е младо със сияен тен. Кожата Ви не се нуждае от възстановителен период.

Ще ме извините за двата поста един след друг, но така ще ми е по-лесно. Тук цитирам какво трябваше да включва услугата.

# 439
  • София
Посрещна ме една мила дама, но нямаше ни " Добър ден", ни "Здравейте". Само "Изчакайте, почваме". ОК. Въведе ме в стаичката, в която имаше друга дама, на която й правеха лимфодренажен масаж с някакъв уред.  Shocked Мене - хоп на другата кошетка. Това съм го преживявала и друг път с ваучер в Марго .  Crossing Arms
Държа да отбележа, че много обичам козметични процедури и съм посетила много козметични салони. За първи път ми се случва да ми правят процедура на лицето, като през цялото време сме на силно приглушена светлина.  Дори не ми огледа лицето преди да започне.Naughty Жената ми обясни какви ще са стъпките и каза, че през процедурата нямало да говори. Нямам проблем с това.

Да минем по точките:

1. Да, почисти ми лицето с измивен гел и гъбички. Приятно беше.
2 . Параозон липсваше!
3. Ръчно дермоабразио.  newsm78 Признавам, не съм си правила такова, но на мен ми звучеше, нещо, като пилинг правен с ръце. Или греша?  newsm78 Намаза ме с нещо, което миришеш неприятно (предварително ме беше предупредила за това) и козметичката излезе. Седях така едно 5-10 мин.
4. След премахването на предната смес (никакъв ръчен пилинг), последва нещо като паростуйка по лицето без никакъв серум отдолу за максимум 2 мин.  Crossing Arms
5. Нанесе ми маската и отново изчезна. Висях така поне едно 20-30 мин. Това беше най-дългата част от цялата процедура. Честно,чак ми писна.
6. Тук предполагам нанесе хилуроновата кииселина и отново мина с "пароструйката", пак за максимум 2 мин.
7. Масаж - нямаше. Тръгна да ми слага някакъв крем, извика я някой, остави го неразмазан и след като се върна след 5-6 мин, ми вика "А, ми той е попил вече. Готова сте. Много сте красива". Как ме видя в тъмното?  Shocked
8. Терапията трая точно 50 мин., от които 30 висях с маска.
9. Да, кожата ми изглежда свежа. Инструктирана съм 8 часа да не си мия лицето и 24 часа да не си го стискам и търкам. Даже жената каза, че серумът ще продължи да дейсва още 24ч, докато се види пълният ефект. Може и така да е.

Но никога не съм била на процедура, която освен, че прекарах натъмно с няколко други жени (поне три се изредиха за въпросния лимфен дренаж), в която козметичката отсъстваше поне едно 80% от времето.  Shocked Резултатът може да е хубав, но някак не си прекарах добре.  Чувствах се "между другото". За 19 лв - става. За 70лв. - никога! Не знам каква оценка да дам.  Crossing Arms

# 440
kashmir, и при мен протече по абсолютно същия начин процедурата. А имам още един ваучер  Sad

Определено очаквах повече.

И да попитам за отзиви за това, дали има:
http://www.deals.bg/Beauty-2fit-Pedikyur-s-Shellac-CND-piling-i- … ska--za-22lv_4750

# 441
А някой ял ли е суши в Лагуна? В Офертомат има пуснати оферти.

Според мен след излагацията на "Лагуна"  и  Колектива с коледните торти, не трябва да разчиташ много на тях, освен това в офертата не са писали, какво включва суши сетът. В момента текат доста добри оферти на Да бар (http://grabo.bg/sofia/sushi-set-maki-miks-kombo-s-52-hapki-za-1980lv-0652n ) и Бар Умай (http://napolovina.com//offer.php?id=1519) .  Успех и ако все пак се решиш да хапнеш в "Лагуна" , ще се радвам на отзиви Simple Smile

# 442
Ооох имам нужда от помощ  Confused Днес си платих ваучер от промомакс, но плащането не е отчетено нито в сайта, нито в пощата ми. Звънях им-не вдигат, писах им-не отговарят! Вече не знам какво да си мисля... На някой друг случвало ли му се е, моля да споделите Thinking

# 443
А някой ял ли е суши в Лагуна? В Офертомат има пуснати оферти.

Според мен след излагацията на "Лагуна"  и  Колектива с коледните торти, не трябва да разчиташ много на тях, освен това в офертата не са писали, какво включва суши сетът. В момента текат доста добри оферти на Да бар (http://grabo.bg/sofia/sushi-set-maki-miks-kombo-s-52-hapki-za-1980lv-0652n ) и Бар Умай (http://napolovina.com//offer.php?id=1519) .  Успех и ако все пак се решиш да хапнеш в "Лагуна" , ще се радвам на отзиви Simple Smile
Какво имаш предвид под '''излагацията''?Аз редовно се възползвам и подслаждам с техни торти, та даже и по коледа, но мисля че с ваучер от Офертомат.

# 444
  • София

Хубаво ли е мястото, Нощна птица?
/Срокът на офертата, обаче, изтича на 8.04 newsm78/

# 445
  • Sofia
Не съм ходила, но отдавна го дебна. Само суперлативи съм чувала за него. Всичко се приготвя на място, пред клиентите. Храната става по-бавничко, но очакването си заслужава  Simple Smile

# 446
  • София
Връщайки се от СЕЛЕНА в кв.Слатина, искам да споделя приятното впечатление от маникюристката там. Студиото се намира в блок и е тесничко помещение. Там работят заедно фризьорка и маникюристка и е малко задушевна обстановката, но пък час и половина ме глези жената и много внимателно и професионално обработи и крачетата, и ръчичките ми, въпреки ниската цена на ваучера. Останах много доволна от резултата и препоръчвам с две ръце.  Hug

# 447
  • София
Някой може ли да ми даде съвет при не получаване на продукта от платения от мен ваучер. Обаждах се в Комисията за защита на потребителите, а те ми обясниха че не било в техните компетенции тъй като не съм получила продукта и затова не мога да подам жалба. Могла съм само да заведа дело... Направо абсурдно!!! #2gunfire
Не знам какво да правя вече правят ме на маймуна  newsm78
Ако някой е минал през нещо подобно моля за съвет. Като видят номера на някой от мобилните ми тел или на домашния от фирмата предоставящи услугата вече изобщо не вдигат...
Не ми е за парите, а за принципа! Не може така!!! #Cussing out
Или не си обяснила добре в КЗП за какво става въпрос, или не са те разбрали, или си попаднала на мърляч. Пусни жалба точно там. Жалбата ти трябва да е срещу доставчика на услугата, т.е. сайтът, от който си купила ваучера. Може и он-лайн. Приложи закупения ваучер като заличиш номера и кода, но отбележи, че при необходимост си готова да ги предоставиш. Пиши, че доставчикът на услугата отказва съдействие за получаване на услугата.
Много благодаря! Значи оплакването не трябва да е срещу фирмата предоставяща продукта, а срещу сайта /grabo/. Toва е много важен елемент на мен не ми бе хрумнало. Още в понеделник ще го направя!   bouquet

# 448
  • София
  Включвам се в търсене на оферта за детски рожден ден или торта  Simple Smile

# 449
Днес си взех тортата от сладкарница Орхидея по тази оферта, за радост на потенциалните клиенти вече изтекла:
http://qki.bg/offer.php?offer_id=616
Много мразя да ме лъжат. Тортата трябваше да бъде "щедро гарнирана с баварски крем". Тя беше щедро гарнирана със сметана. Може да са разчитали от сладкарницата, че не правя разлика между баварски крем и сметана, но и гостите ми са на мнение, че е сметана.
Както и да е, аз повече няма да бъда клиент на сладкарницата.

Три пъти опитвам техни торти за изминалите 2 месеца (пусто са много популярни и хората се хвърлят на ваучерите им) И трите имаха абсолютно един и същи вкус - включително и детската! Само декорациите, формата и наименованията им бяха различни! Блат - гадната сметана - блат гадната смената, блат и отгоре вече заливка според зависи. НЯМА да си взема за вкъщи, колкото и ще положителни отзиви да прочета... Наистина не знам хората, които толкова много ги хвалят, не са ли яли истински всукни торти?  Rolling Eyes
И в тази връзка Aila не ти препоръчвам детската торта да е Орхидея, освен ако цената не е водещия критерий.

Общи условия

Активация на акаунт