Чета ви, ама нещо не смогвам да пиша. Прекарахме много добре за рожденния ден, събрах си подаръци /парфюмчета, блузка, пола, гривна, портфейл
. Баща ми за цялата вечер изпи само 50 мл ракия и от изрично ме попита преди това дали да си поръча
. Това пък може би ми беше най големия подарък- че той се осъзна, спря алкохола, пие си редовно лекарствата и се погрижи за здравето си
. И му се и отрази, спаднаха му торбичките под очите, не му треперят ръцете, изглежда по млад от преди. Не зная как се случи това чудо, но е факт, че след всичките кофти неща, които ни се случиха напоследък, това ме радва изключително много
!. Иначе сега броя дните до другата почивка. Или поне до неделя, че нещо ми е едно такова уморено, сутрин едва отлепям от леглото
. Иначе и аз се опитвам да съм на режим, опитвам се и да открадвам поне по 20-на минутки за упражнения, къде успявам, къде не. И да питам нещо- вчера бабата каза, че като са излизали с ЙоЙо, на другата люлка имало дете, за което родителя казал, че е с шарка. Те веднага са си тръгнали де, ама все пак има вероятност и да се е заразила, нали
Люби- браво за мерките, и моите са подобни. Браво и за цигарите.
Усмихнатко- стискам палци всичко да се нареди по най добрия начин из а теб, и за бебка
. Дано и Кало се оправя бързо, и браво за спането самичък в стаята 
Мери- много се радвам, че се разписваш, наистина имаш възможността да видиш много места, чрез работата си, но цената е известно време раздяла с детенце. И аз винаги съм си мечтала да видя колкото мога повече места на живо, но за съжаление, засега съм имала възможността за много малко. Дано за по нататък да са повече!
Тоби- да се оправя бързо Ивко!
Лорини- много се радвам за Аничка

Дони- това с анлийския и срещата ми звучи супер, и ти си човек и имаш право на социален живот, извън децата, работата и дома. Дано Гого се адаптира добре в градината и нещата да вървят! Стискам палци и за пежото!
Мони- надявам се и твоите сладури да се адаптират лесно и всичко да е наред

Ради- оправяйте се и вие, и честити роклички!
Патилина- снимките са страхотни, винаги съм мечтала да мога да отида там, където сте, изглежда ми невероятно, поздрави на теб и прерасния Дани

Сори за дъгия пост, ама като не съм писала от доста време, сега наваксвам.

Не закъсняхме, но голям стрес. Карина се разрева, искаше на ясла. Ние извикахме баба ми, за да не се бавим и с нея. Оставихме я в истерия - избутахме я от вратата ревяща, за да излезем.
Ужасно! Гримирах се на работа, че днес и имахме откриване на новия цех с гости и т.н. И като цапнах едно шампанско на гладно..
тръгнахме с Анджи да търсим бански, но тя ме изнуди да идем на люлките и докато се върнем се стъмни....шантава работа