Пролетта дойде, радва и се ЯНУАРСКОТО дете

• 36 146
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Привет и от мен bye
Чета ви, ама нещо не смогвам да пиша. Прекарахме много добре за рожденния ден, събрах си подаръци /парфюмчета, блузка, пола, гривна, портфейл Mr. Green/, а най се радвам, че и на всички им е харесало Heart Eyes. Баща ми за цялата вечер изпи само 50 мл ракия и от изрично ме попита преди това дали да си поръча Crazy. Това пък може би ми беше най големия подарък- че той се осъзна, спря алкохола, пие си редовно лекарствата и се погрижи за здравето си Heart Eyes. И му се и отрази, спаднаха му торбичките под очите, не му треперят ръцете, изглежда по млад от преди. Не зная как се случи това чудо, но е факт, че след всичките кофти неща, които ни се случиха напоследък, това ме радва изключително много Grinning!. 
Иначе сега броя дните до другата почивка. Или поне до неделя, че нещо ми е едно такова уморено, сутрин едва отлепям от леглото Tired. Иначе и аз се опитвам да съм на режим, опитвам се и да открадвам поне по 20-на минутки за упражнения, къде успявам, къде не.
И да питам нещо- вчера бабата каза, че като са излизали с ЙоЙо, на другата люлка имало дете, за което родителя казал, че е с шарка. Те веднага са си тръгнали де, ама все пак има вероятност и да се е заразила, нали Rolling Eyes И ако е така, след колко време се разбира и тежко ли минава, освен обрива, какви са другите симптоми?
Люби- браво за мерките, и моите са подобни. Браво и за цигарите.
Усмихнатко- стискам палци всичко да се нареди по най добрия начин из а теб, и за бебка Praynig. Дано и Кало се оправя бързо, и браво за спането самичък в стаята Hug
Мери- много се радвам, че се разписваш, наистина имаш възможността да видиш много места, чрез работата си, но цената е известно време раздяла с детенце. И аз винаги съм си мечтала да видя колкото мога повече места на живо, но за съжаление, засега съм имала възможността за много малко. Дано за по нататък да са повече!
Тоби- да се оправя бързо Ивко!
Лорини- много се радвам за Аничка Heart Eyes
Дони- това с анлийския и срещата ми звучи супер, и ти си човек и имаш право на социален живот, извън децата, работата и дома. Дано Гого се адаптира добре в градината и нещата да вървят! Стискам палци и за пежото!
Мони- надявам се и твоите сладури да се адаптират лесно и всичко да е наред Hug
Ради- оправяйте се и вие, и честити роклички!
Патилина- снимките са страхотни, винаги съм мечтала да мога да отида там, където сте, изглежда ми невероятно, поздрави на теб и прерасния Дани Hug
Сори за дъгия пост, ама като не съм писала от доста време, сега наваксвам.

# 616
  • Русе
Ралче, споко. Детето е било на другата люлка - едва ли ЙоЙо се е заразила. При нас в яслата имаше 3-4 карантини докато я лепне и Карина. А там са в доста по-близък контакт. Но и да я хване, няма страшно. На мен даже ми олекна, че мина. По-кофти беше първите 2-3 дни, след това започна да отшумява. После започна да кашля, хвана я ухото, конюнктивит - всичко от занижен имунитет. Поне така си го обяснявам. А след колко време се разбира не мога да ти кажа. На мен ми звъннаха от яслата, че е избила шарка и да отидем да си я приберем.  Simple Smile
Днес как зверски се успахмее. Събудих се в 7 и 15 ( обикновено по това време тръгваме от нас) - душ, скочих в дрехите ( добре, че си ги глася от вечерта), звъннах на баба ми и се изстреляхме в 7:35. На работа бяхме в 7:50 ( по принцип сме от Sunglasses Не закъсняхме, но голям стрес. Карина се разрева, искаше на ясла. Ние извикахме баба ми, за да не се бавим и с нея. Оставихме я в истерия - избутахме я от вратата ревяща, за да излезем.  ooooh! Ужасно! Гримирах се на работа, че днес и имахме откриване на новия цех с гости и т.н. И като цапнах едно шампанско на гладно..
Хайде, следващия път още, че започва Черешката, а и ми е изморено, макар, че почти не работих днес..

# 617
Добро утро!

# 618
  • Варна.....
Радост!!
Много лаконично  Mr. Green

# 619
Радост!!
Много лаконично  Mr. Green

Grinning

Нямаше време за повече. Ходих в парка да ставам слаба и красива Wink

Ей хора, още една рокля си взех! Поне да се оправя времето и да почвам да ги нося.

И щях да си разправям съня от онзи ден....на море сме, топло, хубаво, водата синя и Мишо ми казва да се събличам и да почвам да плажувам. Обаче се оказва,че съм си забравила банския и имам само някакви половинки, които не мога да сложа, понеже ми е голям корема hahaha Joy тръгнахме с Анджи да търсим бански, но тя ме изнуди да идем на люлките и докато се върнем се стъмни....шантава работа
Направо ще се побъркам с този моя корем ooooh!

Бягам да взимам Анджи

# 620
# 621
  • Варна.....
Още една Мадам Скромност в отбора!!
Тъй не ми се работи днес!
Ще си ходя вече, пък ако ще да се разчуе!

# 622
  • София

Пък аз утре съм тиймбилдинг Mr. Green

# 623
  • Ловеч

Пък аз утре съм тиймбилдинг Mr. Green

Пък аз  утре не съм на работа Mr. Green
Синчето се пооправя-почти не е сополив,яд ме е на времето но и то ще се оправи.
Другата седмица съм квестор -дадоха ми инструктаж и нищо не разбрах-някакви пликове едните се запечатват другите се пъхат ,абе смотана работа newsm78

# 624
Здравейте!имам една ГОЛЯМА питанка-синът все още е с памперс и за голямо мое съжаление не иска да ака на гърне,пиш да но не и ако.Моля ви кажете какво да правя.вие как отучихте от памперс,знам че много съм закъсняла но.....слагаме само вечер и когато има ако.

# 625
Еели, според мен пробвайте с говорене, поощрения и обещания за нещо, което иска. Но най вероятно ще стане, когато е готов. Анджи по същия начин ходи да пишка в тоалетната, но категорично отказва да свърши другото там. Само в гърнето!

# 626
  • София
И Гого е с памперс и категорично отказва да седне на каквото и да било Mr. Green Казах му, че е дърт за тия памперси, но човека ляга и си навирва краката да ги слагам hahaha

# 627
  • Русе
Къде, бе, Дони си на тиймбилдинг?
Моето пък ака само на нейното си гърне. У майка ми има друго - там не ще. Кара я да я качва у нас.
Добре, че сме на един етаж разстояние.
И аз искам да съм там, Тоби. Ние го отработихме на 31.03 -  и аз утре съм айляк.

# 628
Опитах като му обещах да му купя влак
(понеже ги обожава)не стана,опитах с разходка-не стана,какво ли не съм обещавала но не,казва че не може да ака седнал  newsm78 не че му давам зор но.....случвало се е вечер да не му слагам пансет(както казва той)и не се е напишвал,това естествено като беше топло,че миличкия вече се спарва,казваме че в магазина вече няма памперси за батковци а само за бебета-отговора му е-тати земе,той ме бича и земе пансети Rolling Eyes е какво се прави в такива случаи  Confused Confused Confused newsm78 newsm78 newsm78

# 629
Еели, ей сега зацепих, че вие бяхте с бебе. Става още по-трудно, понеже сега той проверява дали бебето няма да го измести. При това положение трябва да чакате да си дойде естествено. Могат да помогнат обяснения че бебето е малко и безпомощно, а той голям и силен батко.
Едно от на Анджи приятелчетата- момиченце на 4 години, след раждането на сестричката си ползва памперси няколко месеца- искала и тя да е като бебето. Тънък момент.

Общи условия

Активация на акаунт