Пролетта дойде, радва и се ЯНУАРСКОТО дете

• 36 113
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не знам, но ако след 30 години се прехвърлим в Бг Баба - моля ви се, застреляйте ме, ако се превърна в нейно копие Embarassed
И ние утре сме на бал. А аз бях абитюреНка преди...15 години Rolling Eyes Ще си правим среща през юли, че и чужденците да могат да си дойдат Simple Smile
Хриси хърка, малкия вампир свири и пее - по-точно вие като куче. Много е сладък, защото е напредък имитирането за него Mr. Green

# 691
  • Варна
Тема за свекърви няма да отварям, че аз нямам Cry Ники, многоооо е гадно това...аз бих пощуряла. На нашите им е влязло в главата, че Ели е с много дълга коса и постоянно мрънкат, ама мъжа ми дума не дава да се каже:)

Иначе времето е супер гадно днес - вчера ходихме при нашите на вилата и реших да отидем пеш - Ели вървя повече от 3 км най - спокойно. За час и нещо пристигнахме, а после как спа следобед.

Абитуриентките са страшна работа - то облеклото, изгъзиците, музиката.... Аз бях преди 11 години...абе уж да правят каквото искат, ама как моето дете ще го възпитавам да е малко по личност, а не индивид, не зная.

Вчера с моя мъж имахме годишнина - 8 години гаджълък...а дано кризата на седмата да е била.... Laughing

# 692
  • Варна.....
Наде, що не показа и твоя снимка да ти видим пъпките, а!!  Mr. Green Mr. Green
Ники, и това ще мине!! После с друго ще те ядоса!
Мим, а дано!!!
И да, вярно е, умора му е майката, за да има спокойствие у дома. Преслав вчера от 9 до 12.30 броди по улиците на манифестация, следобед като стана ходихме на вилата.... И току- що се излюпи. За справка, нормално става в 6.30-7.00  newsm78
Моята свекърва вчера ми беше на гости и ни кара да ходим в Балчик, но още и е мъчно и не сме и дотегнали. Лятото обаче като се позадържим, се усеща, че сме нарушили спокойствието им  hahaha  и е по- добре да си ходим  hahaha

И за финал да почерпя, че днес ставам на.....

# 693
  • Ловеч
Таис ,здраве и сбъднати желания  Hug  bouquet днес ти утре аз Wink
По въпроса за свекървите и аз съм лишена от такова чудо,но майка ми понякога и тя влиза в роля та си представям какво  е .
За абитуриентите-нали имам много близки отношения с такива ,само ще кажа че онова дето-кратунката ражда кратунки,маймунката -маймунки си важи с пълна сила.
Тук вали цяла нощ и не спира, а така ми се искаше да се разхождаме някъде...

# 694
Тайс, честито!!! Да си много здрава и щастлива Hug

Наде, що не показа и твоя снимка да ти видим пъпките, а!!  Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Laughing

Наде, много кофти, и аз карах шарка на дърти години и знам калко е гадно. Бързо да оздравявате!

Дони, Тоби и вашите малчовци да оздравяват!

А за свекитата- моето не е проблемно. Но и ние сме на далече, де Grinning
Но, Ники, как се ядосах като прочетох....много ме дразнят такива хора без грам тактичност. Много хубаво, че си я насолила Peace
Дони, и твойта май е много проклета! Поне наистина ги използвайте яко да ви гледат децата, че да си струва да ги търпите.

Хубав ден на всички!

# 695
  • Варна
Тайс, да си жива и здрава и търпелива Grinning какво стана с ХЛ за непослушанието, има ли ефект? Щото ние сме си все така, както когато ни видя Mr. Green

# 696
  • Варна.....
Тайс, да си жива и здрава и търпелива Grinning какво стана с ХЛ за непослушанието, има ли ефект? Щото ние сме си все така, както когато ни видя Mr. Green
Мим, пу-пу, сякаш да.

# 697
Тайс, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и да те слушат мъжете вкъщи!  Hug
Дони, как спа малкият на новото легло? Вие голямо ли му взехте, или средно? Ивайла още спи на бебешкото, но вече й е малко. Чакам да кажат на мъжа ми дали ще му продължат договора, че да й купим ново, обаче хич не знам къде ще го поберем. Тя все още спи в нашата стая, а баткото хич не дава и дума да се издума тя да спи в неговата стая. И да, верно е много хард тая градина!  Mr. Green

Случила съм на умна и мъдра свекърва. Знае жената, че ако мен ме ядоса, всичко ще рефлектира върхо сина й.  Mr. Green Затова си ме котка, купува ми подаръци и гледа да се държи добре с мен. То сигурно, щото сме далече и повече от три дни не сме живяли у тях. За Коледа ни бяха на гости със свекър ми, но за две седмици не успяха да ни досадят. Даже ми стана мъчно, че си тръгнаха толкова скоро. Срам ме е да си го призная, но на нея имам по-голямо доверие да ми гледа децата, отколкото на майка ми (да са ми живи и здрави и двете!), ама сигурно щото разликата на мъжа ми и сестра му също е 11 години и тя един вид е млада баба, т. е. има по-пресни спомени как се гледат деца.

# 698
Наде, що не показа и твоя снимка да ти видим пъпките, а!!  Mr. Green Mr. Green

Няма да спите довечера. Mr. Green Криси каза на Микеке по тел., че съм като Спаидермен червена на точки. Laughing Не съм хич за пред хора и на терасата не излизам даже. Embarassed
Таис честито и тук, жива и здрава да си ни.    bouquet
Ники стига чесън наистина да не му маже, пък косата ще порасте. А иначе за БГ си е чисто мой каприз да съм си между моите хора. Нали и брат ми се прибра и само с на Микеле родата останах. Сега си почивам екстра между моите си хора. Ще почвам работа при кака, нали и курса за декорации с балони направих в Италия и практика ще правя при сестра ми. Сега гледам апартаментите в Пловдив да вземем и така. Микеле не може да си остави работата за сега и ще идва, когато има отпуск, но той нали работи за него си, така че сам си взима отпуск. Пък за останалото бъдещето ще покаже. Peace
Люби ми явно не съм я карала, пък си  мислех че е така.
Тоби баба ми е от Дупница. Peace За мен това е най хубавия град, затова първо тук. И Боровец и Рилския манастир, и Паничище, всичко е наблизо, пък да не говорим самата Дупница колко е красива, спокойна. Flutter Сега нали и парка направха - басейни, ресторантчета, кебапчета - рай... Laughing
Дони, Ягодке, Радост, Мим много целувки. Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 13:24 от nakri88

# 699
Ей това сънувах днеска, да ви почерпя за добро утро Laughing

Ние ще ходим следобед на детски рожден ден и Анджи не можа да спи от вълнение. Вчера ходихме да купим подарък и тя избира, вълнува се. А как слуша..... ShockedНаправо се шашнах. Даже я пипах дали не е топла Grinning

И си харесах едни страхотни летни чехли и сега се мъча да си наложа да не хукна към мола и да си ги взема ooooh!

Хубав ден от мен Hug

# 700
  • Ловеч
Добро утро и от мен Laughing и да почерпя  Wink
Радосчо мерси за кафето Hug

# 701
Радостчо, мерси за кафенцето! Тичай да си вземеш чехлите!  Grinning
Тобито, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!  Hug  bouquet

# 702
  • София
Тобева, жива и здрава да си ми  Hug
Таис, как мина купона? Както ти споделих - пийнах няколко за твое здраве, днес в главата ми свирят оркестър Кристали. Ми нямаше как - с тая дива чалга не се издържаше трезвен Rolling EyesТа вчера буквално я таковах диетата - днес вече съм примерна Mr. Green Взех им акъла на девойките, като казах, че преди 15 години съм била абитуриентка, потропнах хорца...В 12 вече зверски огладняла след цял ден зарзават захапах сандивича, който мъжо на път за вкъщи си беше купил и викам - ще ям. Не се издържа Mr. Green
Ягодке, голямо легло му взехме. Хареса си го човека, през деня лежи на него. Нощем още не го е сефтосвал обаче - така се случи, че баща му беше 2 нощни подред и нашия спи при мен, че да следя и температурата
Ради, весело изкарване Simple Smile
Наде, Дупница и аз много я харесвам  Wink

# 703
Честит рожден ден, Тоби, жива и здрава да си, много щастлива и обичана   bouquet!

Наде, радвам се, че се чувстваш толкова добре в България, дано успееш да доведеш и Микеле тук, защото това ще е най-добрият вариант за вас.

Ники, Анди е толкова красив, че няма какво да се притесняваш как изглежда с 1 номер прическа. виж на свеката й се сърди до дупка, не понасям всякакво вмешателство по отношение на децата или ако ми дадат " акъл", то да е дадено деликатно и интелигентно.

Дони, гот да си абитуриентка, нали. Аз си изкарах страхотно на моя бал, толкова хубаво, истинско, запомнящо се.

Мим, Александрина също е с много дълга коса, понеже е къдрава видимо е наполовина на дължината си, но като я къпя е буквално до дупето. Обаче самата тя не дава и дума да се издума за поне малко скъсяване. Тя много се поти, а не обича да ходи с вързана коса и определено ще е добре лятото да я скъсим.
Ники обаче ходи за първи път на фризьор, в началото беше ок, намръщен, но се държа мъжки и точно когато трябваше да му направят бретончето, като ревна и прекратихме фризирането преждевременно. После в къщи му резнахме бретона, малко късичко дойде, но пак си е много сладък  Heart Eyes

Ние от понеделник си имаме леля - сестра ми си взе отпуска и е нас цяла седмица. Въпреки лошото време 5 дни не се спряхме. В понеделник празнувахме именния ми ден, след това по цял ден по детски площадки, паркове, кафенца, вали ли дъжд сме в детския център, а и сериозно напазарувахме - доста неща за лятото и най-важното - рокля и обувки за дипломирането.

В четвъртък се разходихме до Букурещ, на зоопарк. Децата останаха толкова впечатлени, че Александрина веднага си поръча всеки ден да ходим с корабчето до Румъния при животните  Wink. Любимите ни животни вече са - лъвчето, жабките - едни мънички колкото нокътя на палеца ми и доста отровни, и най-голямата атракция - два питона албиноси моментално наречени от каката - " жълтите змии"  Wink. Букурещ е много красив град с интересна архитектура, а каква чистота е, просто се изумих. Главните им булеварди със силно натоварен трафик с н-на брой автомобили по тях, бяха като излизани - нито една прашинка, нито едно случайно паднало листо примерно. А пък парковете и многото зелени площи - като от градинарско изложение. Красота! Понеже целта на посещението ни беше зоопарка, следващият път планирам подробна обиколка на града и забележителностите. Но и там трафикът е ужасен, а шофьорите по-кофти от нашите  Wink.

Днес никъде не сме мърдали, тук вали, духа, сигурно е 10 градуса бррррррр. А в Свищов се провежда 5-я фестивал на античното наследство и тази вечер по програма има опера под звездите - " Набуко", но няма да може да отидем заради гадното време.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 20:27 от elli_g

# 704
  • София
Момичета сега поокрай тия балове голяма носталгия ме е хванала.А утре една позната се жени.Съвсем ме върна няколко години назад
Ще сложа някоя и др снимка да разгледате
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=102469436432030&set= … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=102472666431707&set= … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=102471853098455&set= … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=410770225601948&set= … ype=3&theater

МНого обичам балове и сватби,за съжаление мойте минаха   Cry

Общи условия

Активация на акаунт