И ние утре сме на бал. А аз бях абитюреНка преди...15 години

Хриси хърка, малкия вампир свири и пее - по-точно вие като куче. Много е сладък, защото е напредък имитирането за него

Ники, многоооо е гадно това...аз бих пощуряла. На нашите им е влязло в главата, че Ели е с много дълга коса и постоянно мрънкат, ама мъжа ми дума не дава да се каже:)
и е по- добре да си ходим 
днес ти утре аз 

какво стана с ХЛ за непослушанието, има ли ефект? Щото ние сме си все така, както когато ни видя 

За мен това е най хубавия град, затова първо тук. И Боровец и Рилския манастир, и Паничище, всичко е наблизо, пък да не говорим самата Дупница колко е красива, спокойна.
Сега нали и парка направха - басейни, ресторантчета, кебапчета - рай...

! 
. Любимите ни животни вече са - лъвчето, жабките - едни мънички колкото нокътя на палеца ми и доста отровни, и най-голямата атракция - два питона албиноси моментално наречени от каката - " жълтите змии"
. Букурещ е много красив град с интересна архитектура, а каква чистота е, просто се изумих. Главните им булеварди със силно натоварен трафик с н-на брой автомобили по тях, бяха като излизани - нито една прашинка, нито едно случайно паднало листо примерно. А пък парковете и многото зелени площи - като от градинарско изложение. Красота! Понеже целта на посещението ни беше зоопарка, следващият път планирам подробна обиколка на града и забележителностите. Но и там трафикът е ужасен, а шофьорите по-кофти от нашите
.