Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 533
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Привет.
И ние се впуснахме в дълги разходки, аз съм доволна, Боян не толкова, че не иска в количката, ама това е положението.
За вируса с Т - Михаела беше 7 дена с 39-40 и хрема, този път послушах лекарката и не дадох антибиотик (тя винаги е против) - измъчи се детето, после се оказа, че не чува и т.н. - и така вместо АБ и да сме забравили вече месец се лекува с какво ли не, зарази Боян - той беше с 40 градуса 4 дена, после кашлица и хрема.
Бързо оздравяване на болните!

# 286
Гали&Преси И ние я минахме тази гадина, 5 дни с 40 градуса, като една вечер дигна 41 и почти направи гърч Cry. Не съм давала антибиотик, витамин С, панадол, нурофен и мнооого течности, компот от малини, айрян много разхлажда  Peace На 6-тия ден гърлото се зачерви и почнаха сополите...тогава давах и едни забъркани капки за нос от аптека...чай от мащерка, мазах го с мед, петите, врата. Стеримар и това е newsm78

# 287
Добро, слънчево утро!

Най-накрая дойде дългоочакваната пролет  Party, а с нея и нуждите от обновяване на гардероба... Simple Smile тези дни ще трябва да се разходя из магазините, че и двете деца имат нужда от пролетни дрехи, якета, обувки...  Whistling

Мадлен, и аз се чудя какви обувки да взема за малката, марти докъм 3год. възраст е носил само обувчици и сандалки заради, това че са изработени от естествени материали, по-високата пета и уж ортопедичната възглавничка. Маратонки съм му взимала по-късно, но неговите крачета се потят много и затова и сега внимавам какво взимам, гледам стелката да е естествена кожа или "дишаща".

Гали, измъчихте се вие тази зима, бързо да оздравявате  Hug

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

Христиана, тамън ти завидях, започвайки да чета поста ти, докато не прочетох второто изречение...за съжаление Бг действителност.

Аз пък вчера, как се ядосах, на детска площадка с тези гумените покрития и около нея тревни площи колкото щеш, Ивайла пада в ъгъла на площадката, гледам мокра, отидох да видя къде е успяла да се намокри и като ме лъхна миризма на урина, лошо ми стана. Е, може ли такова безумие...да си изпишка детето на самата площадка...

# 288
  • Пазарджик
Добро утро!

Ей голямо скитане му направих ме събота и неделя,много хубаво беше.Днес по кротко ще го даваме.
С Нелката голям смях,не признава друго яке освен зимното и не иска други обувки освен ботушите и. ooooh!А като и съблякох якето на вън се разплака и си го гушна.
Мадлен на Нелката съм взела обувчици-за роклите и маратонки за дънки и анцузи.За сандали още не съм мислила,помня ,че за Таня все търсих със затворени пръсти(да не си удря пръстчетата),но тя прохождаше лятото,а Нелката вече си ходи добре,абе ще го мисля в движение.

# 289
Ей, много мразя така - писах, писах и изтрих всичко някак си....

Исках да ви кажа добро утро и да ви пожелая приятни разходки днес, имайки предвид колко топло и хубаво ще бъде... Simple Smile

Тути, мерси за кафенцето!
И едно лате макиато така, както го правят в Германия и както го обичам:

И аз съм се замислила за по-леки обувчици и май ще ходя тези дни да търся нещо подходящо. Естествено, както обикновено у нас зимата се смени директно с лято, вчера в Пловдив беше 22'С...

Всички болни дечица да се оправят бързо!
Мойто кюфте се е развихрило от сутринта и след малко мисля, че ще каталяса...

# 290
Здравейте мацки Hug Не съм се включвала тези дни затова като за начало едно сутрешно пролетно кафенце Wink

За вируса  -и ние го изкарахме Confused Беше ужасно,разбирам всички мами с болни в момента дечица и силно ви прегръщам Hug На малката в крайна сметка взехме секрет от носа за изследване,защото дълго време беше и тя с температура,кашлица и някакви гадни сополи,та утре резултата ще трябва да излезе. Тя вече е добре,дано и резултата да не е гаден Praynig А каката беше на АБ,защото още като отидохме на лекар да я чуе,след няколко дни бухане,чу хрипове Confused

Мадлен,Адис - аз на малката вече съм харесала едни - на К и К са - кожени са, пролетни Peace Отгоре са с две лепки,затворени са,обхващат добре глезена Peace Мисля,че докъм средата на май ще трябва да е с такива. Сандали - после Laughing На нашия пазар има магазинче в което продават обувки на К и К - нейното моделче струва 43 лв. Днес отивам да ги купувам Party

Тути - по-добре да са затворени отпред Peace На каката не си спомням на каква възраст беше като й взех първите отворени отпред сандали /май на 3 newsm78/ - през няколко крачки спирахме да ги чистим Crazy Все й влизаше пясък,камъчета и какви ли още не боклуци между пръстите Crazy Laughing

Хубав,слънчев ден на всички Hug

# 291
Еееееее,какво слънце е огряло като Бойко Борисов над детска градина!
ейприл, голям лаф заби!  Laughing Laughing Laughing

аз взех на дара няколко такива обувчици. изглежда като да са й много удобни
http://www.uniquebg.com/?go=product&p=list&categoryId=102

аз имах адски скапан уикенд. толкова чаках хубавото време, а не си подадохме носа навън и вчера така изтерясах, че сега не мога да си отворя очите, толкова са ми подути. ходих да видя и бабите ми и дядо ми. много се радваха, че ни виждат, а после като ни изпращаха се разтроиха ужасно. много ми беше мъчно. абе, кофти уикенд! дано няма повече такива!

# 292
Елч, много сладки обувчици. Само дето не смея, без да съм пробвала на крачето, че нали и номерациите се различават...
А защо са се разстроили бабите и дядовците? Ти не ги ли успокои, че пак ще идете? Ох, възрастните хора са много чувствителни милите...

Мрм, как е твойта баба? Свикна ли с жената, която взехте?

# 293
бубинка, и ние отидохме до магазина. не посмях да поръчам онлайн. но дара си е все така 19 номер. голям зор е намирането на толкова малки обувчици Sad

не знам дали бабите се разстройват, защото няма да ходим пак там или защото се питат дали ще могат да ни видят пак. аз поне заради това си поплаквам всеки път като тръгвам от тях Sad като пристигнахме и баба ми си отдъхна "ех, видяхме ви!" много мъчно ми стана, защото знам, че много ни обичат и само за нас си мислят и ни чакат, абе много са ми мили.

# 294
  • София
 bubi_barabata, мерси че питаш - какво да ти кажа... Един ден е доволна, на следващия не е... Сега пак е на вълна дом и днес ще звъня в няколко, които ми похвалиха.
Приятни разходки на всички.
За обувките - и аз съм за хубави маратонки, а като се стопли отворени, но с лентичка отпред, да не си удрят пръстите.

# 295
Елч  spoko

Тути, знам че не трябва да се паникьосвам, ама ми е трудно да се владея  Tired

На скоро се замислих и понеже много вярвам на такива неща, може ли да направим една статистика "В кой ден от седмицата са родени децата Ви?" 10х

Христиана и Ел на прощъпулника хвана питката и я нагриза  hahaha

# 296
Елч, наистина са душички, защото вече са бая на възраст и дето казваш не се знае какво е писано... Но няма как да преборим законите на природата. Аз съм много чувствителна на такива теми, но онзи ден като че ли ми дойде едно просветление... Гледах една снимка на един много стар дядо в болнично легло и в ръцете му една шушулка на около 6м. Гледаха се очи в очи, той - нея и тя - него и си казвам божеее колко е мило, но и колко е простичко : за да има място за новия живот, старият трябва да си отиде и да му го отстъпи. Та това е според мен формулата за философски поглед на нещата - бъдещето е в децата ни, за тях всяка жертва си струва и така трябва да бъде, няма как...

Мрм, дано да намериш подходящо място. То на тея години угодия няма, но... знаеш ли, може пък да се чувства по-добре там...  newsm78 Стискам палци!

Жоржи, най-добре е да се пусне анкета. И аз бях чувала нещо за дните, но не съм много наясно каква е символиката. Я дай малко инфо. А иначе за протокола - Зори се излюпи в четвъртък.

# 297
Тея е родена в понеделник, а Явор в неделя.

# 298
  • ул. "Мечтание"
Искрен е роден в неделя, Божидар в четвъртък.

# 299
  • София
Здравейте,
ей, голям кеф е навън, времето е прелест!
В събота бяхме с Вико цял ден на двора при майка ми и бабите и дядо, а ММ покоряваше пистите на Боровец. Вчера пък хубаво се разходихме из центъра, потичахме и около театър Иван Вазов. Прелест просто! Mr. Green
Днес продължаваме с игрите на въздух, а довечера сме на РД на свекърва ми. Та ще си спестя готвенето днес! Wink

Гледам, че сте се заговорили за обувки. Аз сега обувам Виктор с маратонки, а за лятото имам няколко чифта сандалки. Между другото зълва ми ни подари едни страхотни маратонки на Reebok, светят като се ходи, височки са, но са му малко малки на Вико. Та ще ги пускам в продавалника, не са носени изобщо. Номер 20 са, 4-ка UK. Ако някой се интересува да ми пише на лични, ще пусна и снимки. Цената е 40 лв.

Жоржи, Виктор е роден в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт