Получихте ли семейни добавки за деца/детски/ този месец? - 26

• 79 357
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
nqkoi za Sofiq kv slatina da znae neshty

# 646
  • София-Велинград
Ей сега ще ида до банкомата да проверя за Слатина,че съм на Уникретит,видях че са пуснати от тази банка ,сега остава и нашата община да ги е пуснала.Като се върна ще пиша.

# 647
Шумен ДСК - има  Party

# 648
  • София
Момичета,ще съм благодарна за инфо за София район Младост Hug

# 649
София Слатина цкб още няма

# 650
Търговище-ЦКБ ИМА ДЕТСКИ ОТ ОБЯД

# 651
  • София-Велинград
Връщам се от банкомата-Слатина Уникредит -няма!!!
Явно общината не ги е превела още към банките...

# 652
разград уникредит има newsm44

# 653
За Сливен има ли информация?

# 654
Връщам се от банкомата-Слатина Уникредит -няма!!!
Явно общината не ги е превела още към банките...

qvno shte sme poslednata dupka na kavala

# 655
И в София ЦКБ няма!

# 656
a za lovech... dali ima detski

# 657
  • София
Здравейте! Аз сега за първи път ще взимам детски и искам да ви попитам - това, че не съм си взела заповедта от социалните ще има ли значение за получаването на детските? Трябваше да я взема днес, но времето много кофти, а ми е далече. В смисъл да се надявам ли и аз на някакви пари или трябва да си се разходя до общината?
Иначе и аз съм с нет банкиране община Сердика няма нищо, току що гледах с карта на Уникредит съм.

# 658
Току що звънях на социалните-Слатина, казаха, че детските са преведени. Някой има ли представа как обновяват инфото в цкб?

# 659
  • в пустинята
момичета,някой да пише за пощенска в Пловдив.нямам банкомат на близо.ИСКАМ И ДА ОТПРАВЯ ЕДНО ПРИДОПРИЖДЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ВАС.внимавайте от къде си теглите парите.миналия месец ми беше блокирана картата,като отидох в банката да проверя ми заявиха,че картата ми е била сканирана от банкомат на магазина до нас.от банката са успяли да ги хванат.имах събрани 260 лв вътре.не са успяли да ми ги вземат.банкерите ми казаха,че при кражба на парите от измамници банката не носи отговорност.трябва да си теглим парите от банкомати пред банкови клонове.в никакъв случай от магазините от пред.

Общи условия

Активация на акаунт