Програмата "Личен асистент"

• 101 685
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
 baloni Честит Рожден ден и от мен на детенцето ти.Много здраве и усмивки пожелавам от сьрце.

# 421
Moмичета, аз не съм одобрена.  Confused
Тази година приоритет били самотните хора инвалиди, а отпуснатите бройки за нашата Община са смехотворни.
Което е много неприятно, защото съм придружител на дъщеря ми дори в училище и нямам възможност да започна работа.
Не и тази година. Което много утежнява ситуацията при нас, защото терапиите на дъщеря ми не са без пари.
Всъщност, каквото и да напиша ще е излишно, защото всички тук сте наясно.

nansi.83@abv.bg , честит празник на детенце!

# 422
Calathea  ,ти беше ли миналата година асистент по тази програма?
Аз и за мен се притеснявам,защото дори на комисия още не са минали.Звьнях да ги питам,защото минаха 22 дни и никой не идва.Преди седмица ми казаха,че сигурно последна са ме оставили,но още си чакам,а хората договори вече подписват.

# 423
Здравейте току що се прибрах пуснах си документите на 6 часа съм назначена,на трудов договор,във вторник ще ходя да си вземам договора.

# 424
Веднага отиди и си пусни една жалба.Не може да те оставят така.Ако трябва до министъра.аз като гледам как вървят нещата аз направо ще си я напиша жалбата.Но все пак се надявам да ме одобрат.

# 425
CaLatea-забравих да напиша ,че към теб се обръщам.БЛАГОДАРЯ  на всички за пожеланията!

# 426
Здравейте току що се прибрах пуснах си документите на 6 часа съм назначена,на трудов договор,във вторник ще ходя да си вземам договора.
А извинявай но не съм разбрала ти на кой ще бъдеш асистент

# 427
nansi.83@abv.bg аз ще бъда ЛА на сина си който е със 80% с чп.

# 428
Здравейте.
Преди малко минах през социалните и списъците бяха изнесени в коридора. Два списъка - един за самотно живеещи /като първите 30 са одобрени/ и друг, за ХУ ( newsm78) и деца /първите 45 са одобрени/ , а "класирането" е по точки. Аз съм одобрена, на 8 ч. с трудов договор, но пуснах няколко сълзички пред таблото - много малко дечица са се "класирали" - само 6  Sad  . Утре ще подготвям нужните документи.
За колко време излиза свидетелството за съдимост?

nansi.83@abv.bg , весел празник ви желая   bouquet

# 429
И ние сме с 80% с ЧП.Вие от кой град сте.Аз се притесних като започнах да чета,че само възрастни хора одобряват.А на нас не ни се обаждат.Утре ще ходя да видя какво става.

# 430
Днес случайно ходих в соц. по друга работа дори не посмях да попитам но сътрудника ме позна и каза че вчера и днес се разглеждат молбите. Също че всеки ще получи писмо на адреса си дали е одобрен или не. Навсякъде различно е май. А за работното време казаха че на 6 часа се назначават асистенти които са пенсионирани. Това знам и продължавам да чакам.

# 431
А възражение възможно ли е и докъде след като са заети бройките. Сега се сетих обясниха ми че списъка с точкуваните се пази и ако се случи нещо с назначените, мястото му се заема от следващият по точки. Имало и такива случаи.

# 432
nansi.83@abv.bg Весел празник ви желая  bouquet,аз съм от Добрич.

# 433
Calathea  ,ти беше ли миналата година асистент по тази програма?
Не, през миналата година излезе закон, че може и за дечица ЛА да бъде друг човек (не от семейството), който препоръчаме и си изберем ние.
Аз тогава работих, съпругът ми също и не можех да се лиша от моята заплата, защото тя бе нужна. И понеже тогава с приоритет се ползваха децата, бяха назначени доста ЛС, които се грижиха за деца.
Ние бяхме избрали жена, която имаше опит с деца със СОП, работила беше като ресурсен учител в едно местно училище.
През тази година аз съм без работа и реших да кандидатствам лично за първи път.
Още докато взимах документите за попълване, не ми дадоха особени надежди, точно защото сега приоритетни били възрастните. А за капак били отпуснати само 45 броя, които трябва да си поделят три (!?) общини.
И да подавам жалби, и да не го правя, все тази... Confused
Омръзна ми да се боря с какво ли не в тази държава, за да намеря място под слънцето и за моето момиченце.

# 434

Честито на рожденничето да е живо и здравичко и да радва мама и тати !

Сутринта ми се обади една позната от едно малко  градче, каза,че не я одобрили, даже ми искаше някакъв телефон да се оплаче. Казали и, че тази година преуритет има ли възрастните хора, а в началото се чуваше,че децата ще са с предимство.

Общи условия

Активация на акаунт