КИВИ + КОМ = КИС - 19

• 54 970
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
МАСТЪР, пожелавам здраве и всичко най-добро на света... Останалото си го правим... Целувки и много щастие и хубаво посрещане на ЧРД !   bouquet

# 676

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАСТЪРЧЕ!

# 677

Благодаря милички за хубавите пожелания! Трогната съм от искренните пожелания и положителинте мисли и енергия......Обичам ви всичките!

# 678
# 679
Оооо, да, да, да. Лято е! Най-после!
По едно кафе на плажа?

# 680
 wavey Привет привет и от мен  Simple Smile

Мастерчето, сложила страхотна почерпка, от постнатото от Люска лъха прохлада, кафенцето на Фейчето е супреско, та в тоя ред  реших и аз в жегите да ви примамя с нещо разхладително  Simple Smile

и нека да е лятооооооо  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 681
  • Видин
Цоп! Flutter
Попекох се с Луси на плажа, пийнах кафенце от на Фечето и на Краси от фрешчето....и ми стана едно хууубаво Flutter
А пък ви черпя с тази вкусотия:

# 682
  • Пловдив
Мале какви неща сте наслагали от сутринта  ooooh! Shocked Иде ми всичко да опитам. Crazy
Тъкмо се прибирам ходих да взема Здравко от градината мале мила не се живее вън ooooh! ooooh!
Едвам се дотътрихме до спирката а там едни спирки със стъкло отгоре няма сянка плочките като от пещ  ooooh!
Но и днес се прибрахме живи и здрави.
ВЗЕХ ТА НАПРЪСКАХ ЗДРАВКО С ВОДА ТОЙ КАТО РЕВНА- ЗАЩО МЕНЕ МЕ НАМОКРИИИ hahaha hahaha Докато му обясня ,че за да му е по хладно за това голямо шоу стана на спирката. Mr. Green Joy Joy
Влезнахме в рейса то още по топло вътре ooooh! ама добре че сме за две спирки само. Mr. Green
 На слизане отиде при шофьора и го прегръща и целува и вика -Багодаяяя чичко ,че кара мен в къщи. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Голяма сме атракция по пътищата, това дете хареса ли някой отива и го прегръща и целува, как ще го отучим от това не знам. ooooh!
Та така при нас , пълна програма сме цял ден. Joy hahaha hahaha hahaha

# 683

това дете хареса ли някой отива и го прегръща и целува, как ще го отучим от това не знам.

Не го отучвайте. Просто го води по-често сред каки и момиченца и всичко ще си е на мястото. Wink

# 684
  • Видин
Зиче, умирам си да чета за Здравко.Много е сладък и забавен.Все има някакви историй покрай него.Да го нагушкаш от мен Hug Hug Hug

# 685
Зиче, умирам си да чета за Здравко.Много е сладък и забавен.Все има някакви историй покрай него.Да го нагушкаш от мен Hug Hug Hug

Peace Peace Peace   Хе хе, Зиче, ама наистина много сладурско това със Здравунчо, скица голяма. Нагушкай го наистина, че както съм в дупка ли в яма ли не знам, ама ей на усмихна ме това дете  Simple Smile   Hug Hug Hug Hug

Люска, как е твоето малко юначе, нищо не казваш  newsm78  Дано са се нормализирали нещата  Peace Hug Hug Hug

Юле, още миналия ден като те прочетох щях да те питам и аз - ама наистина що не запишете Мирелка в някой формат, постоянно ви го казват хората и всеки който я чуе остава възхитен а .....????

# 686
....... че както съм в дупка ли в яма ли не знам, ама ей на усмихна ме това дете  Simple Smile   Hug Hug Hug Hug

Аааааа.....Моля,моля....в ямата(дупката) има място само за мене....Махай се,пречиш ми!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 687
  • Пловдив
ФЕЙЧЕ, ама той и каките така прави  Mr. Green Joy Вчера седна до две големи каки и като завърза един мухабет с тях те се разтопиха Joy чак и го снемаха с мобилните си че не са срещали такъв сладур и скица. hahaha Накрая като станахме да слизаме им вика -Дай гушки ,аде чао Joy Joy Joy JoyНа гушка ги  и като слезнахме от рейса им даде въздушни целувки. Joy Joy Joy Joy

АНКАСЧЕ ИДВАЙ ДУШО ПРИ НАС Hug за една седмица Здравко ще те изкара от всички дупки и дупчища Joy Mr. Green
Познава го вече целият градски транспорт на линия 4. Joy Joy Joy hahaha hahaha
Мастерче ,ти още ли си У дупката бреееееееее Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 688
Да се включа по вечерня и аз.С това мохито колко се облизвааах,такъв мерак имам да го опитам,а все ред не остава.  Crossing Arms Ама утре съм на плаж.То вярно с все дечурля много няма да разбера,но... такъв е живота...
Зиче ,твойто внуче голема скица.Като е такъв обичлив,дано му върви в живота на мили и добри хора!
Анкасче ,не съм водила малкия все още на преглед,защото първо трябва да взема направление от джипито за гастроентеролог,но до 24.06 е в отпуска.Инак е добре,след последния път когато едва не припаднах  ooooh! проблеми не е имало.Аз обаче се опитвам да му давам по-течни храни,повече плодове и зеленчуци.
Ако имам някъде правописни грешки,то е да знаете щото имам нова придобивка и не съм свикнала още да пиша на нея  Wink Flutter По този повод да взема да ви почерпя,а

# 689

НАЗДРАВЕ, МОМИЧЕТА!!!

Както сте тръгнали с разхлаждането, само бира не видях да е сервирана!  Hug

Кой пак нещо по дупките се вре? Не ви ли е топло в жегите? Я бързо на чист въздух по-далечко от всякакви дупки!  Joy

Зиче, Медунчо ти е голям сладур! Как няма да очарова каките, да го нащипкаш от мен! Heart Eyes

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт