Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 021
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Лека нощ,момичета!!! smile3507 smile3507 smile3507

# 301
  • Пловдив

Това е една от моите любими негови снимки.
Ето линк със снимки от предното награждаване:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.292398280833332.68200.1 … 836646&type=1

# 302
  • Варна
Терка, за палците у джобчетата на Мустафа Булут ще пиша утре! Hug

Вай бе newsm78 пропуснах да ти благодаря за музикалния поздрав- това е любимата ми мелодия!   bouquet

Ваня, откраднах си кармъзъ-точката! Naughty Вече ще имам. Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 00:51 от *¨*morski_briz*¨*

# 303
Аз не съм от ветераните, но скоро четох старите теми и веднага се сетих къде е   bouquet

ето го преведен  Heart Eyes      http://www.youtube.com/watch?v=XHJAwz-gvv4

newsm51

# 304
  • Разград

http://www.youtube.com/watch?v=WB76StVfMSs - amore mio - italo

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 00:58 от vania_e

# 305
Хей, мили момичета, здравейте. Нямате настигане, доста зор видях!Отново сте сътворили невероятни неща. Бризче, превъзходна както винаги. Наистина трябва да издадеш стихосбирка щом приключи филма. С каквото можем ще помагаме. Евала. Благодаря и на всички останали момичета за доброто настроение, което създавате с вашите творения. newsm51 Flowers Rose newsm20
А аз си мисля, че нашето момче си е все хубаво, без значение дали е с тесни или широки панталони. Важното е, че като актьор е великолепен и затова залепваме като "мухи" за синия екран.
Поздрав за Лека нощ

[/color][/size]

# 306
Не се сърдете, бонуси ще има за всички - по желание, Бурак, Енгин 1, Енгин 2, Кенан , Мурат и т. н.
Сега имам един въпрос: Защо го няма Енгин в тази анкета: http://www.whopopular.com/Turkey ? Берен я има, но днес никой не е гласувал за нея. newsm78 Тези които знаят турски или английски / аз съм със френски Sad/ могат да разберат как да го добавят. Hug

# 307
  • AMS
Привет, момичета!!!
Новата тема
станала стара, но аз за протокола
да направя "едно запишче"
Мислех да си лягам, но се ядосах за сакото.
Нашето момче работи, няма време и не е виновно за сакото!!! Панталонът стои добре!!!
Милият, представям си колко развълнувам е бил, от тази награда. Личи му, че последното, за което мисли на церемонията, е как изглежда на снимките!!!
Виновни са организаторите, PR-ите и най-вече стилистите, и не само неговите. Той не е на частно парти!
Спомням си, че точно  с такова сако бяха облекли и К.Т. на представянето на финала за ЗП. Късо, с високо закопчаване и ... тип смокинг .... Гледах ги и на Оскарите имаше такива.
На мен този модел не ми харесва, макар и да е модерен, или там протоколен, или дрескоден ...
Извинете, че ...
Нали знаете, че ви обичам!!!

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 01:37 от di...va

# 308
Хей, мили момичета, здравейте. Нямате настигане, доста зор видях!Отново сте сътворили невероятни неща. Бризче, превъзходна както винаги. Наистина трябва да издадеш стихосбирка щом приключи филма. С каквото можем ще помагаме. Евала. Благодаря и на всички останали момичета за доброто настроение, което създавате с вашите творения. newsm51 Flowers Rose newsm20
А аз си мисля, че нашето момче си е все хубаво, без значение дали е с тесни или широки панталони. Важното е, че като актьор е великолепен и затова залепваме като "мухи" за синия екран.
Поздрав за Лека нощ

[/color][/size]

newsm10 newsm10 newsm10 newsm51  love001

# 309
Момичета, някоя от вас знае ли как се казва песничката, която върви, когато Фатма е на свиждане при Керим в края на 40-ти епозод, знам че след последните бурни развития в сериала и новичкия ни фрагман, ви връщам все едно в първи клас с молбата ми, но моля дайте линк, или само заглавието поне, че голямо ровене в нета падна, и безрезултатно при това  Embarassed

# 310
Специални поздрави и на теб мила, виртуална приятелко - Goni. Ти си знаеш за какво. Благодаря! Two Hearts

# 311

Лека вечер, момичета! Радвам се, че тази вечер успях  да се вредя във компанията Ви? Беше ми много приятно

# 312
Специални поздрави и на теб мила, виртуална приятелко - Goni. Ти си знаеш за какво. Благодаря! Two Hearts

Прекрасна си!   bouquet newsm51  love001

# 313
  • Разград
Момичета, някоя от вас знае ли как се казва песничката, която върви, когато Фатма е на свиждане при Керим в края на 40-ти епозод, знам че след последните бурни развития в сериала и новичкия ни фрагман, ви връщам все едно в първи клас с молбата ми, но моля дайте линк, или само заглавието поне, че голямо ровене в нета падна, и безрезултатно при това  Embarassed

BENİM HALA UMUDUM VAR..

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 01:43 от vania_e

# 314
vania_e благодаря за хубавото клипче ще си го добавя в колекцията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт