.И наскоро във фес страницата бяха качили снимки /от фен/ от сцената когато ядяха кестени.Той беше споделил ,че Енгин нещо се ядосал на оператора /махал с ръце ,замятал коса/,но Берен го успокоила и казала нещо на оператора и Енгин се засмял.Това са само писания на фенове
, но днес искам да го отбележа. Винаги я възприемам като някаква малка фина фея, толкова е нежна и ефирна.
Все още има фенове на Мурат Йълдъръм и Туба от "Аси", които изписват тонове глупости в интернет пространството,

,тези снимки за мен е показателни как само с един поглед и изражение успява да пресъздаде тази пустота на опустошената си душа и разбити мечти и същевремено онова детското излъчване което е характерно за самта актриса да се запази за да покаже че все пак тя е чиста и невинна....Това си е лично мое мнение 

Не си представям други на техните места.Не усещам умора в играта им.Просто сценарият на моменти ми издиша-с всичкия този екшън и напрежение
Това се преглъща,но имам чувството,че всичките беди на света им се стоварват на главите
Е стига вече-колко още може да понесе човек
Затова основно ме е яд на двете бели птици

Но и на мен ми направи тази дистанция с Берен...... но те си знаят..... там не се задълбавам, това са си техни отношения.

Препоръчани теми