Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 021
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Идеята ми е, че аз не се сещам те да имат снимка обща, да са позирали извън филма, на снимачната площадка един до друг, ей така като колеги. Сякаш след сцените избягват един от друг с погнуса. Тва впечатление ми остана след тез иснимки. Едно такаво неприятно усещане. Те не са просто познати, те са главните герои в един от най-успешните сериали тази година.  Thinking

# 346
"В новите колекции преобладават вталени сака и прави панталони с класическа кройка. При повечето модели раменете на саката не са силно подчертани. "-това е част от статия за модните тенденции Пролет/Лято 2012 при мъжките костюми...баш тамам си е Енгин Акюрек

-линк към статията и малко снимки

Браво Славена, ей това исках да кажа в по-горния пост за модата, много добро включване! Днес всички опозиционери на поправителен  - цял ден Фешън ТВ! Laughing  Hug

# 347
На първа страница в темата  има интервю на Берен.За Енгин съм чела че много рядко дава такива,но  момичетата ,които са от самото начало тук ще знаят по -добре.Доколкот си спомням Берен е настояла Енгин да играе Керим newsm78.И наскоро във фес страницата бяха качили снимки /от фен/ от сцената когато ядяха кестени.Той беше споделил ,че Енгин нещо се ядосал на оператора /махал с ръце ,замятал коса/,но Берен го успокоила и казала нещо на оператора и Енгин се засмял.Това са само писания на фенове

# 348
  • Стара Загора
Ами представете си,че Енгин е влюбен в нея,а тя си има нов приятел,какво да прави човека ще стои настрани да не и разваля живота и да и създава грижи...

# 349
Добро утро!

Хайде и аз да взема отношение по въпроса за стайлинга. Laughing На Енгин може да му стои перфектно само сако, шито по поръчка... Mr. Green поради простата причина, че има нестандартно телосложение. Той е доста висок, торсът му е издължен  заради ръста и копчето на сакото идва малко по-високо, отколкото би трябвало, оттам и впечатлението, че му теснее.  Laughing На запетайка като Каан Ташанер естествено, че по друг начин начин ще стоят сака. Както знаем дрехи се шият по стандартна номерация, а напоследък и по "китайска". hahaha

Не съм съгласна с мнението, че Берен не е достатъчно добра в този сериал. За мен е уникална тук, толкова добре пресъздаде образа на Фатмагюл, цялата гама от чувства и преживявания. Енгин също е великолепен и аз просто не мога да си представя други артисти в тези техни роли.

# 350
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички.

Гледам, пак стайлинга на дневен ред. То при тоя трейлър, какво друго. Моето мнение го знаете, пък и предвид, че Енгин, както знаем, дори и заслепените,  че не е съвършен, няма как и костюма да му стои съвършено. Във всеки случай за мен си беше супер.
Гери и на мен ми направи впечатление тази дистанция. Можеше поне една обща снимка да си направят, нищо че не са ги сложили да стоят един до друг. Все пак се познават от години, освен че снимат по сто часа на ден и в реалити са участвали заедно. Това прекалено пазене, наистина е странно, но предвид това, колко много някои фенове искаме да ги съберем извън снимачната площадка, може и да са прави да се дистанцират. Само те си знаят. Каквито и да са им отношенията, аз по никакъв начин не виждам да влияят при играта им.
Берен изглеждаше страхотно. Вчера не писах, заслепена от Енгин Grinning, но днес искам да го отбележа. Винаги я възприемам като някаква малка фина фея, толкова е нежна и ефирна.

# 351
Идеята ми е, че аз не се сещам те да имат снимка обща, да са позирали извън филма, на снимачната площадка един до друг, ей така като колеги. Сякаш след сцените избягват един от друг с погнуса. Тва впечатление ми остана след тез иснимки. Едно такаво неприятно усещане. Те не са просто познати, те са главните герои в един от най-успешните сериали тази година.  Thinking

Не можем да си правим никакви изводи, просто защото не ги познаваме. А може пък нарочно да се избягват, за да предотвратят слухове за връзка между тях - такива бяха плъзнали миналата година за кратко. И без това винаги  хората се питат дали няма  връзка между партнорите на успешен сериал.  Laughing Като знам някои вманиачени фенове на какво са способни! ooooh! Все още има фенове на Мурат Йълдъръм и Туба от "Аси", които изписват тонове глупости в интернет пространството, Mr. Green дори се стига до едно грозно оплюване на истинските им партньори в живота. ooooh!

# 352

Точно защото Берен не играе добре  #Crazy doh,тези снимки за мен е показателни как само с един поглед и изражение успява да пресъздаде тази пустота на опустошената си душа и разбити мечти и същевремено онова детското излъчване което е характерно за самта актриса да се запази за да покаже че все пак тя е чиста и невинна....Това си е лично мое мнение Peace

Я как е тръгнала да се превзема тук...

# 353
Да взема и аз отношение по въпроса-за мен ролите и на двамата им пасват като ръкавица PeaceНе си представям други на техните места.Не усещам умора в играта им.Просто сценарият на моменти ми издиша-с всичкия този екшън и напрежение ooooh! Това се преглъща,но имам чувството,че всичките беди на света им се стоварват на главите ooooh! Е стига вече-колко още може да понесе човек Crossing ArmsЗатова основно ме е яд на двете бели птици #Cussing out

# 354
Момичета,Добро утро!
 Вчера ви изпуснах(нали мъжо одъртя с още една година) и ето че ви изпуснах дирите! Колкото до стайлинга на Енгин-абе,момичета,май малко се е поналял в раменете! ама колко време беше по болници,гледаха го като писано яйце и е нормално!
Радвам се че ви е харесал танца на пингвинчето,а сега има и нов танц!

Поздрави на всички от мен(днес е св. Антонина-а аз съм Антония и празнувам днес!)
Моля почерпете се поне виртуално:

# 355
Добър Ви ден, мили момичета! Hug Hug

ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ
Скрит текст:
Пролетна радост
Слънчо пак огря земята.
Вятърко разсмя листата.
Птичка литна в небесата.
Затанцуваха цветята.
Всичко мигом се събуди.
Пърхат нежни пеперуди.
Ромоли поточе бистро,
а небето е лъчисто.
Облаче по него плава.
Цялата земя запява
и за тебе и за мен
да е мирен, спорен ден!
Отвънка ухае на люляк,отвънка е синьо небе!Приятелю, птиците чу ли? Отвънка е Пролет!Здравей!Кой не чака Пролетта?Кой цветята не обича?Отвънка е Пролет!...Здравей!

Относно стайлинга на Керим - връщам се на първа страница, вземам си ведрото с доматите и започвам да ям - много ги обичам. Но пак си държа на моето, че сакенцето му е въз тесничко! Embarassed Иначе си е сладур от всякъде! Peace newsm76 newsm76 Но и на мен ми направи тази дистанция с Берен...... но те си знаят..... там не се задълбавам, това са си техни отношения. Peace

# 356
mal4eva1984 ,носи си със здраве името!  bouquet

# 357
mal4eva1984 ,носи си със здраве името!  bouquet
Благодаря от сърце! А на вас пожелавам да сте живи и здрави и все повече да се радваме на моментите в тази тема!!!  Laughing Laughing

# 358
Малчева Hug  bouquet Честито и на теб и на милото ти на патерица! Бъдете здрави, много щастливи и истински влюбени още дълги години за напред! Peace smile3525 smile3525
И този танц на малките сладури ми хареса! Peace Явно си много танцувална! Peace Peace

# 359

Общи условия

Активация на акаунт