Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 51 998
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Hrisi абе то роля роля ама толкоз време само с роля как се живее  Confused И аз го гледах този клип седна руса дама и като ги видяха айде всеки по  пътя си.Може би защото Берен е точо на другият полюс не се крие  и затова тази мъгла около него ни е странна.Иначе за интервютата сигурно е така .

# 466
на мен пък ми приличат на перфоратори наградите.

Аха! Едни такива никакви.  Thinking
Дори не разбрах за какво са. Малко е като - много шум за нищо.  Peace

# 467
  • Разград
HALO - Fatmagül & Kerim (BEREN SAAT & ENGİN AKYÜREK)

# 468
  • София
Здравейте,момичета!Настигнах ви...... newsm39 Относно Характера на Енгин....аз си мисля следното,по-точно го свързвам със зодията му-везни.Имам голям опит с везните-баща ми везни/12 .10/,майка ми везни,бившето ми гадже-везни,мъжът ми везни,синът ми везни........копнах го това,но то си е абсолютно така:
-Везни са чувствителни, притежават чувство за хармония и красота, както и чувство за равновесие, но винаги се колебаят преди да вземат решение. Любезният и весел характер крие понякога техните безпокойства. Склонни са да бъдат: романтични, зависими, непостоянни, снизходителни, готови за сътрудничество, екстравагантни и понякога материални. Сред интересите на зодия Везни са: умение да бъдат добри партньори, стремеж към справедливост, мир, добра компания, красота и контакти.

-Характерно за Везните е, че дори телесните им размери и пропорции да са в нормата, те винаги изглеждат пухкавки. Много често представителите на тази зодия имат трапчинки на бузите и брадичката и чаровна усмивка. Косата им е чуплива, леко вълниста.

-Мъжът Везни обикновено е гладко избръснат. Той много държи да изглежда внушително. Говори тихо и има плавни движения. Облича се стилно, хармонично.

-Обичат: спокойствието, разбирателството, комплиментите, добрите маниери, музиката, танците, собствения си глас, собственото си отражение в огледалото, добрия вкус, украшенията, нежността, флирта, кокетството, сладостите, развлеченията, красноречието
Мразят: успеха на всяка цена, невъздържаността, бруталността, лошите маниери, непохватността, насилието, изгубеното положение.
-със самото си присъствие Везните успокояват обстановката. Те са най-добрите миротворци, лесно успяват да убедят и двете враждуващи страни колко са сбъркали,но не се натрапват и не обичат да са център на вниманието......

Може още много да се пише за тях,но това са по-важните им черти........разбира се,важне е и асцендента,а също и географското положение и т.н

# 469
От руския форум:

Някои  сайтове и вестници са публикували интервю на режисьорката Сарал. До финала остават около 15 епизода. Съдът е на 14 юни, решението ще е в последния епизод.  След това ще се покаже живота на Фатмагюл и Керим след делото. Керим няма да влезе в затвора. Престъпниците ще получат справедлива присъда. Финалът ще бъде силен и неочакван. Екипът работел за това краят да е добър и щастлив.
Сватба щяло да има след три епизода. Т.е. няма да бъде на финала.

Приемете го като слух.  Peace

Е браво Круела от мен имаш един муштулук
Скрит текст:

Муштулук е подарък за добра вест

# 470
Здравейте момичета! Някоя от ВАс гледала ли е 65 епизод със суб.

# 471
  • София
http://www.dailymotion.com/playlist/x1wa5y_tiigar4ii_yyyyyyy-yyyyy-y-yyyyy/1#video=xpf0si[/video]

mariana51,благодаря за клипчето  Hug.Много е хубаво, а песничката много ме зарежда!

п.п.65 епизод все още не е преведен, eslanchice.

# 472
  • Разград
Изявление на ректора на университета Кадир Хас, който награди Енгин, Берен и др.:

Когато говорим за бъдещето на университета, е необходимо да викаме Енгин Акюрек

"Имахме една конференция за обсъждане бъдещето на университета. Участието бе доста пасивно. Но сега виждам, че има голяма активност. Затова, когато говорим за бъдещето на университета, е необходимо да викаме Енгин Акюрек.
"

Изявление на Енгин Акюрек на награждаването му вчера:

Много ви благодаря за поканата и за наградата! За един актьор е много значимо да вземе награда, свързана със неговата професия. За мен това ще бъде много хубав спомен. Получаването на награда от един университет е много значимо. Много Ви благодаря!

http://www.facebook.com/pages/Engin-Akyurek-Bulgarian-Fans/14735 … 205378843?sk=wall

# 473
    Здравейте и  от мен, момичета   bouquet
 Честно казано личните взаимоотношения между Енгин и Берен не ме интересуват, важното е че правят велик сериал. От това, което виждам и чувам те са много различни. Той е по - затворен, сякаш тип домошар, а тя е винаги весела, усмихната, май и купонджийка си пада. Е мисля, че не са и в  лоши отношения,  просто са в приятелски или добри колегиални. Все пак нали именно тя го е избрала за Керим. Надали би избрала да играе влюбена в някой, който не може да понася(актьори, ама и те душа носят). И дефакто да му поднесе на тепсия главня роля в обещаващ сериал.

За слухчето от рускините : Всичко ок, но малко ме притеснява неочакван финал. За мен, както предполагам и за Всички щастлив финал = Керим и Фатмагюл заедно. Ако този компонент се спази, мога да понеса сигурно всяка друга дефиниция на неочакван. Хахаха, а може и да е неочакван, защото тези двете не оставят героите си живи, а този път ще го направят  Joy

Честит Имен Ден на празнуващите! Желая всичко най - хубаво!  smile3525

# 474
  • Разград
BERENGIN A king and A queen

# 475
Хайде сега хванах и Берен в издънка! И то аз, дето съм и луда фенка.
На фотото на краката и се вижда целулит.  Thinking И тя била човек!?  Wink
Стига сме се вторачвали, че ще си скапем хубавото впечатление.  Peace
Отивам в ъгъла!  newsm43

Круелко , то изглежда целулит , но не вярвам...Тя е толкова отслабнала , че предполагам е от това да са се нагънали бедърцата... Ръцете и като на Анджелина - мускулче не им е останало- така е и по краката... В събота   като слизаше от лимузината за сватбата това се забелязаше ...

# 476
# 477

Круелко , то изглежда целулит , но не вярвам...Тя е толкова отслабнала , че предполагам е от това да са се нагънали бедърцата... Ръцете и като на Анджелина - мускулче не им е останало- така е и по краката... В събота   като слизаше от лимузината за сватбата това се забелязаше ...

И слабите имат целулит.И според мен не е никакво набиране на бедрата загледай се хубаво в  снимките.Това си е чист целулит...
Скрит текст:

# 478
Хайде сега хванах и Берен в издънка! И то аз, дето съм и луда фенка.
На фотото на краката и се вижда целулит.  Thinking И тя била човек!?  Wink
Стига сме се вторачвали, че ще си скапем хубавото впечатление.  Peace
Отивам в ъгъла!  newsm43

Аз мисля, че това не е целулит, а май е със силиконови чорапи и това, което се вижда е ластика на чорапа newsm78

# 479
  • Пловдив

Ето, в снимките подадени за 66 епизод - ще има и романтик.

Скрит текст:
Искам да споделя нещо - за три роли в сериала не е имало кастинг: Фатмагюл, Керим и Мерием. За тях нашите сладури са получили директни покани за участие. Никой никого не е предлагал. Няма такава практика.

Общи условия

Активация на акаунт