Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 069
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Коментирах факта, понеже аз много се притеснявам да звънна я на АГ-то, я на педиатъра. Винаги се чувствам като натрапница с лекомислен въпрос. Даже АГ  редовно ми казва да му звънна за резултатите, но аз винаги отивам в кабинета му.

# 616
  • София
Аз не му звъня на моя доктор непрекъснато, но когато имам питане, не се колебая. Той не отговаря веднага, но успявам  Laughing Не бива да се чувстваш натрапница според мен, твоето положение е най-важно в момента!  Wink Обаждала съм му се например когато трябваше да спирам Утрогестана - дали, кога и как; и за коментар на интегрирания риск, той самият ми беше поръчал да го търся. За скъсената шийка също бих му се обадила  Hug

# 617
  • София
Здравейте момичета  Heart Eyes

bi_bi вчера специално погледнах - Пигис Хаус на Скопие срещу Кауфланд го няма вече  Peace

Кашпичка радвам се че ФМ е била ОК и аз му имам доста голямо доверие на Марков  Peace

Шех ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, нека всичко което са ти пожелали момичетата да се сбъдне десеторно  nbirthday

Сега да дам отчет, размина ми се Амниото, според Марков от мед. гледна точка, той няма основание да им препоръча амнио - няколко пъти гледа маркерите за малформации и каза че не открива нищо  newsm44 . Добре че бебешондела спеше та не мърдаше много много и човека успя спокойно да си свърши работата и даже и на нас да показва по няколко пъти малкото пръстче че си има всички фаланги, дългите кости , вратлето и т.н. - прегледа всички органи и каза че бебока си е отличник. Даже върви 1 седмица напред и тежи сериозните 385 гр, и е ...... момченце /таткота се хилеше глупаво и като го попита доктора имали въпроси - отвърна едно тъпо - всичко е ясноо  Joy/
След хиляди притеснения и въздържане от коментари, снощи разреших да кажем на приятели познати и на свекървата  Mr. Green, че ще имаме бебе  Peace , така че Блонди  , моля те , когато е удобно -  сложи ме на първа страничка с термин 1 август  Peace и синьо щъркелче.  Peace
Сега се надявам да го карам малко по-спокойно и не толкова параноично  Peace

# 618
Много моля да ме извините, че не се появявам често, но покрай сватбата ми е много ангажирано, пък и това хубаво време рядко ме задържа вкъщи, обещавам, че ще съм по- редовна поне след голямото събитие.  Embarassed
 Аз вече съм на Мамавит. Каза ми да спра фолиевата.
Целувки и прегръдки, още веднъж ме извинете на всички по едно пролетно bouquet  !!!!  Heart Eyes

# 619
Благодаря момичета  Hug

Ще си полежа явно събота и неделя. Още полвин работен ден ме дели само... Hug

# 620
  • София
dioni, честити сини гащи! Най-важното, че е добре бебчо!  Hug
purpule, кога ти е сватбата? Желая ти да бъде страхотно събитие и да остане незабравим спомен!  Hug

Моля ви да ме посъветвате с басейна какво да правя, бихте ли се цопнали в хотелски басейн?  newsm78

# 621
  • гр Шумен
Добър ден момичета,а така малко си поспах и докато поизмета това онова и стана обяд Simple Smile

Що се отнася за лентичката ми,вярна си е, на 14,10,2011 подписахме граждански брак, но без сватба,нея я отложихме сега за април Simple Smile

Свекито ще я оправя аз,до скоро му бях само приятелка и мълчах,ама вече съм законна съпруга и като такава ще я поставя на мястото и  Laughing Laughing Laughing

А за леглото на мен ми харесва много и като визия,ще тискувам пък ако го съсипе чак толкова ще взема ново

Аз имах болки,акушерката ми каза,че били защото бебето разстяло и ми притискало отганите,но когато лекарката ме прегледа на ехографа се оказа,че имам контракции, изписа ми магнезии нош-па и спазмалгон и отделно си пия мама - вит.На последния преглед ме прегледа и на магарето и се оказа че имам разкъсване на шийката 2/3 и затова ми били болките и честите контракции и ми увеличи дозата на магнезия и спазмалгона

# 622
BI BI аз не бих рискувала с басейните, дори в 5 звездните хотели в БГ, които на стандарти си отговарят на 4, дори и по малко, поне ние такива само посещаваме с мъжо, и единсвено на един единствен свестен съм попадала в Поморие на Вия понтика, там им пиша пълно 6. Виж друга работа е по басейни където има курсове за бременни, там задължително по изискване водата ще е подходяща.

# 623
  • София
Би би аз и без да съм бременна не влизам в басейн, та сега  Naughty Според мен при това положение по-добре не рискувай. Ако толкова ти се плацика по-добре отскочете до Девин за едно цамбуркане, че там поне водата е минерална Peace

Цветенце как така имаш разкъсване на шийката  Shocked Това ми звучи нещо много страшно, пък и от какво може да се разкъса  newsm78

# 624
  • гр Шумен
magi_g Ами незнам и аз от какво,каза ми да не се товаря,да пия лекарства и при всяко едно притеснения да и се обаждам и да ходя.Иначе пък от седмица съм добре много рядко ме заболява за кратко,разхождам се по малко и интересното е че не съм прокървила изобщо,даже и лекарката се учуди,за което се радвам че ако видя кръв ще изпадна в шок Simple Smile

Да ви се похваля моето малко лъвче снощи не ме остави да заспа,такова шаване като снощното го нямаше досега и все чаках още и още гокато към 2 не съм заспала Simple Smile

# 625
  • Добрич
Малко късно, но да се включа и аз по повод ЛЛЛ. Simple Smile
Както и в предишната отчетна, така и тук са предложили консултантките да отговарят директно в темата, което е доста полезно за всички, защото аз в момента може и да нямам същия проблем като при някоя мама, която е питала нещо, но само след 1-2 седмици да ми се появи. Така че си мисля, че е много хубаво и полезно присъствието на консултант. Неудобството според мен е, че често отговорите на питанките закъсняват, но в такива спешни случаи си има и телефони, на които можем да получим своевременна информация.
За басеините и аз съм на същото мнение - не бих се престрашила да се топна, като зная колко народ се е киснал преди мен.  Stop

Шехина, честит рожден ден!   bouquet Желая ти да си много здрава, бременността ти да остане един прекрасен спомен, а крайният резултат да те радва цял живот!  Hug

# 626
би би, аз не бих рискувала с басейна. На нова година бяхме в един комплекс с минерални извори и пак удържах, колкото и да ми се искаше като гледах другите. От друга страна няколко момичета от йогата на коятоходя казаха че си ходят на плуване/водна аеробика- казват, че гъбичките се лекували и не ги притеснява  Thinking
Hris_, лежи и си почивай, щом са ти казали. Една приятелка така изкара последното тримесечие, в крайна сметка крайния резултат (здраво пухкаво бебенце) си заслужава.
loa, не бях срещала лоши коментари за мутси, а предимно в чужди сайтове гледах ревюта от потребители, много ме озадачи. Почвам пак да се рова, че наистина много съм им се навила.

# 627
Здравейте:)
Пак сте изписали супер много, опасни сте ейййй:)
Аз снощи такива кошмари сънувах, че чак се събудих разплакана и ходих до банята да се нарева, че да не събудя мъжлето:( Няма да ги споделям, че са ужасни:( и гледам да не мисля за гадните сънища, че пак се разплаквам.
Навън е много хубаво време, ние ще ходим на селото на мъжа ми, то се намира в Родопите, малко на чист въздух.Надявам се да ми се отрази освежаващо и чистият въздух да ми отпуши нослето, че нещо не иска да се отпушва. Есента, бях насадила много цветя, та сега се надявам да за се показал, а ако са и цъфнали, ще си направя хубав букет:)

Относно кошарката, много ми хареса:)
Относно ЛЛЛ, съм ЗА:)
Би би: и аз не бих ползвала басейн сега.
Вал: Това, което си усетила е супер. И аз така един ден, усещам, че нещо едната страна се движи стабилно и като си сложих ръката, направо замръзнах, нещо ме буташе супер силно Joy Верно си е като някакво извънземно в корема, ама после сияех цял ден:)Явно тогава са се обърнали малките седалищно и затова така изразително съм ги усетила, защото сега усещам ретничета, но те не са така местещи се и движещи в корема JoyПросто потупвания сладки:)

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 14:03 от ek3otu4ha

# 628
Много моля да ме извините, че не се появявам често, но покрай сватбата ми е много ангажирано, пък и това хубаво време рядко ме задържа вкъщи, обещавам, че ще съм по- редовна поне след голямото събитие.  Embarassed
 Аз вече съм на Мамавит. Каза ми да спра фолиевата.
Целувки и прегръдки, още веднъж ме извинете на всички по едно пролетно bouquet  !!!!  Heart Eyes

purpule  Hug
И аз се глася за сватба и на лекции ходя, весело ми общо взето. Кажи кога ти е сватбата моята е чак края на Април, но от сега се гласим. Според всички нямало време, но на мен не ми се струва толкова близко, че да не се справим с всичко  Laughing Laughing Laughing

# 629
  • София
Здравейте,

Шех Честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива, обичана и ценена жена!

Хрис
Аз звъня за гинеколога за вси4ко, разбира се , когато ме наболявам, когато ми е зле какво да пия и вси4ко свързано с бебето и лекарства, дори изписани от др лекар, за скъсена шийка бих се обадила веднага, бих си казала симптомите и бих питала дали не може днес да ме прегледа да каже кое как или ди при някои друг , нямате ли наблизо около вас или работа . Ако си много притеснена. Hug Hug

Би_би ако по принцип влизаш във басейни и нямаш проблем, не виждам нещо лошо, гъби4ки можеш да хванеш и от промяна на пх-то във влагалището, така 4е си е ли4ен избор. Аз помня, 4е когато бях бременна с Марти не посмях да се изкъпя , бяхме във Велинград и водата беше топла минерална. Сега оба4е не знам дали не бих  Crazy Hug

За количните не мога да помогна, аз имам Хаук, но тук в бг не я предлагат, бях показвала снимка, ина4е знам, 4е Хане (Жане) са добри, куини също въпрос на вкус:)

Аз нямам против да се присъединим към лекциите за кърмене, или те да пишат в темата, мисля, 4е ще е полезно.

dioni Радвам се, 4е няма да правиш антиото и, 4е вси4ко е наред  Hug Hug Честито щъркелче, май само аз не знам още.. Sad

Кашпичка Браво и на теб за хубавите новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт