Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за д-р Калина Костов като хомеопат?
Каква е репутацията на д-р Калина Костов в сравнение с други хомеопати като Чамурлийски, Мариан Стоимен и Вилма Михайлова?
Какви са мненията за д-р Калина Костова като личност и професионалист?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за д-р Калина Костов като хомеопат?
Отзивите за д-р Калина Костов като хомеопат са смесени. Някои пациенти я хвалят за успешното лечение на различни здравословни проблеми, включително алергии, бронхиални пристъпи и поликистозни яйчници. Въпреки това, други съобщават за отрицателни преживявания, като дълги чакания, отмяна на часове и липса на резултати от лечението.
-
Каква е репутацията на д-р Калина Костов в сравнение с други хомеопати като Чамурлийски, Мариан Стоимен и Вилма Михайлова?
Репутацията на д-р Калина Костов в сравнение с други хомеопати като Чамурлийски, Мариан Стоимен и Вилма Михайлова е разнообразна. Има пациенти, които я хвалят и са доволни от лечението, докато други са разочаровани. Важно е да се отбележи, че изборът на хомеопат зависи от индивидуалните нужди и предпочитания на пациента.
-
Какви са мненията за д-р Калина Костова като личност и професионалист?
Мненията за д-р Калина Костова като личност и професионалист са разнообразни. Някои пациенти я описват като изключителен професионалист, който им е помогнал да се справят с различни здравословни проблеми. Други обаче споделят негативни преживявания, като дълги чакания и липса на резултати от лечението.
-
Каква е ефективността на хомеопатията при д-р Калина Костов спрямо традиционната медицина?
и да строга е защото изисква сериозност към лечението и ако усети че не си сериозен спира да се занимава с теб(това от познат го знам), на мен лично ми е симпатична, може да не съм я хващала в кофти моменти 
без каквито и да било проблеми , без лекарства и без Ин-витро както всички други доктори препоръчваха. Имах временно усложнение по време на бременноста с притока на кръв към плацентата и докторите пак се бяха хванали за главата какво ще ме правят тъй като не са ме хванали от начало с този проблем. Др Костова пак ми направи капки от БГ и ги даде по майка ми и на следващите прегледи вече притока беше се нормализирал и всичко беше наред с кръвта и захранването към бебето. Пак тя ме излекува и като бях болна в 7ми месец и пак искаха ударна доза антибиотик да ми дават.
Имаме обща приятелка в Англия-Ваня, тя ми разказа за теб, е не толкова подробно, но ми каза "Беж при др. Костова" Аз още не мога да се похваля с много добри резултата защото съм ходила само 3 пъти, но не пия лекарства и пак си се чувствам добре, ще видим другата пролет как ще е алергията ми