Лидл ::14::

• 95 609
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Днес на пазар за обичайните неща. Взехме протектори за сина, много са хубави. Харесах и ролерите и тротинетката. Но няма  финанси за тях. Embarassed

# 586
Днес на пазар за обичайните неща. Взехме протектори за сина, много са хубави. Харесах и ролерите и тротинетката. Но няма  финанси за тях. Embarassed
Тя - от кои протектори - детските или за големи - моята дъщеря е на 7 години, но прочетох в описанието на протекторите че са за до 25кг. деца , а тя е 32кг. - но мисля че големите ще са и огромни - имаме едни подарени които уж са детски а те на мен ми стават. Много им се чудя - казваш и че са хубави.
Ние довечера ще ходим да й взимаме ролери - та май ще има нужда и от протекторите и затова питам.

# 587
Ами моя малкия синковец е 23 кг. на 7 год. На протекторите детските пише от 8 до 13 год.
Мисля ,че ще са добре на дъщеря ти. Можеш да си отвориш и да прецениш на място. Много се хубави, преди две години когато му купихме ролерите ,купихме и протектори ами доста зле бяха, но той беше начинаещ и не  беше ясно дали въобще ще кара ролери.
Но сега две години по -късно/ това ще му е трето лято/ ,все още ги кара с кеф и сме замислили догодина ако пак има ролери в Лидъл ще купуваме нови.
Задължително купете протектори има и каски даже. Протекторите струват 15 лв., направо смешни пари пред ужаса и последствията от счупено коляно или ръка.

# 588
Ами моя малкия синковец е 23 кг. на 7 год. На протекторите детските пише от 8 до 13 год.
Мисля ,че ще са добре на дъщеря ти. Можеш да си отвориш и да прецениш на място. Много се хубави, преди две години когато му купихме ролерите ,купихме и протектори ами доста зле бяха, но той беше начинаещ и не  беше ясно дали въобще ще кара ролери.
Но сега две години по -късно/ това ще му е трето лято/ ,все още ги кара с кеф и сме замислили догодина ако пак има ролери в Лидъл ще купуваме нови.
Задължително купете протектори има и каски даже. Протекторите струват 15 лв., направо смешни пари пред ужаса и последствията от счупено коляно или ръка.
Благодаря за отговора   bouquet След малко тръгваме - после ще пиша дали и какво сме взели

# 589
  • Варна
Малко против традициите, но така е като сме работещи хора, боядисахме яйцата тази вечер с Лидлската седефена боя. Станаха много красиви!!! Утре мамчето ще я доизползва, и още ще остане даже, сигурна съм. Ако някой е имал колебания за боята, спокойно да си боядисва с нея!

Каква е цената на боята?

# 590
Моля за помощ, сещам се че хвалехте няколко рецепти за приготвяне на лидълските  гъски, търсих из темите, но не намирам нищо по въпроса. Майка ми имала една във фризера и искат да я прави за утре вечер.
Благодаря много   bouquet

# 591
За протекторите да кажа,че в Бг Лидъл детските са само до 25 кг,а тук при нас имаше следващ номер от 25 до 50 кг(води се S).Взех за моето дете тя е на 6,5 год и е над 25 кг.Даже и купих 2 чифта да имаме резервни,че както пада TiredИмаме и тротинетката,ролерите и бялата каска.Всичките покупки са много сполучливи,който се чуди за тях няма да съжалява/Ролерите ги обу 2 пъти засега,обаче още не може да ги кара.

# 592
  • София
Малко против традициите, но така е като сме работещи хора, боядисахме яйцата тази вечер с Лидлската седефена боя. Станаха много красиви!!! Утре мамчето ще я доизползва, и още ще остане даже, сигурна съм. Ако някой е имал колебания за боята, спокойно да си боядисва с нея!

Каква е цената на боята?

Около 2,50 струваше. Аз днес не успях да отида, но утре ще отида да взема. Чаках отзиви за нея. Радвам се, че са добри. Peace

Аз купувах от натуралния козунак. Малък е да, но пък много ми хареса. Изядох половината сама на път за вкъщи. Embarassed

# 593
  • София
аз от нормалната им боя нещо не останах очарована, хем боядисвахме само 12 яйца...

# 594
аз от нормалната им боя нещо не останах очарована, хем боядисвахме само 12 яйца...
Добре че не взех.

И нашите протектори са размер S.

# 595
Ами да се похваля и аз:
Протекторите - детски които взехме са S - от 25 до 50кг. - много са хубави - доволна съм.
Ролерите - взехме юношески - от 35 до 39 номер - на дъщеря ми и пасна 35-ти номер - така че бая време ще мине докато стигне до 39/което за мен е супер стига да излезнат здрави и сполучливи/ - също ги нагласихме на най-малката ширина, т.е. в най - тесния им вариант/отново супер за мен - да имат аванс да се разширават с растежа на крачето/. Хубави са. И най-вече по-лекички в сравнение с тези на децата от блока, които мерихме.
Каска не взехме - не знам защо.
Щерката е доволна, само дето много много не й харесва да е опакована в протекторите. Казва, че я дразнят и с тях е по несигурна в карането на ролерите, отколкото без тях - ама няма как - ще ги носи.

Тротинетките са много яки - и мама и тати може да ги карат/до 100кг.са/ хи хи хи.

Троянската луканка на промоция не ни хареса/ а аз взех две/. Взехме лионски салам - дебел в червена опаковка, доста ефтин - децата много го харесаха. Сирене Ливади, немското масло, разл.видове блокчета Мистър Чок, прясно мляко Пилос в кутии, кафе, банани, бебешки мокри кърпи Тожур, кафе Беларом, БОЯ ЗА ЯЙЦА С БЛЯСЪК и ...не помня още какво.
Май стана много дълъг пост. Спокойна нощ ви желая.

# 596
Не съм доволна от нормалната боя за яйца а и перлената не стана. Сините цветове от перлената боя станаха мастилено зелени, червената перлена - седи розова, жълтата - телесен цвят и т.н.Не ми хареса и покривността.
Същата работа и при течната нормална боя - зеленият и жълтият цвят въобще не станаха наситени. Единствено червеният и синият  цвят станаха. Накрая ми писна и сипах във вече разтворените бои нашенска боя на прах и така ги добоядисах а някои пребоядисах.
Като цяло не съм доволна. Яйцата ми бяха от червените домашни.
 ooooh!

# 597
  • София
ние боядисахме кафяви яйца, жълтото седи ок, като за такива, оранж е добър, червеното също...зелено бледо тревисто, никакво, синьото ок първото...проблема беше че вторите яйца трябваше да киснат три пъти повече, за да придобият същите цветове, което ако имахме повече яйца натам не знам как щеше да е, сигурно да останат супер бледи вече...

# 598

newsm10

# 599
  • София
hakama изчакай до утре - в техномаркет ще има -50% за някои уреди, провери там.
Аз си купих лидълски пасатор и изглежда много добре  Flutter

Сега отивам да видя какво толкова се захласнахте по дънките, а може и една боя за яйца да взема  Grinning

ПП сега видях, че мощността й е 2400 W. Това е много добре. НО гладещата плоча е стоманена. Съветвам те да си потърсиш плоча с незалепващо покритие ( нпр. титаниево) Peace

Ninia, благодаря!  Hug   bouquet Heart Eyes
Купихме тази ютия за 50лв (била е 100лв):
http://www.tefal.bg/All+Products/Linen+care/Steam+irons/Products … eed+Ultracord.htm
Друго не си харесахме, само ютията, имаше и Philips, за 38лв (пак -50%) Rolling Eyes Party   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт