Лидл ::14::

• 97 355
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте!Някъде бях чела за кутия с повече бройки бонбони,но не го открих.Трябва ми за почерпка за училище.Бихте ли ме насочили?Благодаря ви предварително. Hug

# 451
http://www.lidl.de/media/product/0/0/1/6/9/4/0/j-d-gross-petit-c … at-regular--1.jpg

http://1.gvt0.com/vi/55cKsARiink/default.jpg

Тези са с по 40 бонбона вътре.Първите са само шоколад, а вторите имат пълнеж с вкус на горчив бадем.

Яйцата в Бургас са размер М и давали само по 1 картон на човек и по 1 пиле.Хора имало много.Информацията е от преди 10 минути.

# 452
  • Варна
Просто Хари,благодаря ти,златна си. Hug

# 453
  • вече Пловдив
Яйцата в Бургас са размер М и давали само по 1 картон на човек и по 1 пиле.Хора имало много.Информацията е от преди 10 минути.
А тази сутрин в старозагорския Лидл беше лудница.  ooooh! Около 50 души чакаха на опашка да отвори, юрнаха се и веднага окупираха яйцата. Имаше хора с по 6 кори с яйца, едвам ги носеха  Crazy Същото и пред витрината с пилетата - чак се бутаха и ръгаха в ребрата, че имало ограничения само до 2 пилета на човек.
Отказах се сутринта да пазарувам, ще ида следобед  Crossing Arms

# 454
Спокойно беше сутринта на Резбарска  - яйца , пилета , агнешки продукти -
от всичко по-много ! Яйцата са М размер, но дори ми се виждат по-дребни.

# 455
Забравих да кажа, че яйцата са румънски нещастни Grinning, ако е проблем за някого, да не се разкарва. Simple Smile

# 456
  • о`майна лунна нощ е
Знаех си, че крушката си има опашка. Не ми е проблем да си купя румънско нещастно яйце. Проблем ми е, че за да го направя, ще трябва да се бия с някого. Не, мерси. Този път ще стоя настрани от стадото.

Виж .... лазяната ...... в понеделник сутринта съм в Лидл. Синковецът мре за нея.

# 457
Тъкмо щях да питам за лазяната, защото не сме я опитвали и ТуиГ е споделила за нея. Ще си я запиша за понеделник в списъчето  Peace.

# 458
  • о`майна лунна нощ е
Само да спомена, че е много леко люта. Наистина деликатно, но синът ми /който на черен пипер се цупи много/, я хапва с удоволствие. Винаги, когато е на промоция, взимам. Дори съм замразила една във фризера, ако изреве, че много му се хапва, а в момента нямаме.

# 459
Леко лютото няма да е проблем. А иначе при замразените пици ли се намира или е някъде другаде?

# 460
  • о`майна лунна нощ е
Не. В охрадената витрина я държат. Някъде посредата /поне при нас - Лидл Тракия Пловдив, е така/ - между кашкавалите и саламите.

# 461
Не. В охрадената витрина я държат. Някъде посредата /поне при нас - Лидл Тракия Пловдив, е така/ - между кашкавалите и саламите.

Благодаря   bouquet 

# 462
  • София
Мъжът ми много я хареса също лазанята, аз обаче никак, страшно ми е тежка на мен....за люто не съм усетила даже да е люта.
Иначе  я държаха във витрините на самламите и сирената последно...най-долу...

# 463
А вкусни ли са? Чистите, не с бадемовия вкус.
Децата в ДГ  дали ще ги харесат?

# 464
Поли, ще ги харесат обезателно.Белгийски шоколад са.Много са вкусни.Само за тях трябва да се гледа да не са от натуралния шоколад.Мисля, че синята опаковка бяха само млечни.

Общи условия

Активация на акаунт