Лидл ::14::

• 95 633
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ох, аз съм 152см. и винаги купувам S /имам ли избор?/ Плътни са, да.

Благодаря! И преди клонях повече към средния размер, явно ще е той.  Grinning

# 526
Похвалвам туниките тип тениска,материята е много хубава,отговарят си на номерата Peace

# 527
Хвърлила съм око на пасатора за 35 лв. Как са им ел. уредите, знаете ли?  Thinking

# 528
Има и добри, и не толкова.И аз ще го купувам, но е за подарък и няма да мога да дам отзив.

# 529
  • София
Аз си купих пасатора около коледа. Много съм доволна, а за цената си няма да коментирам. Подобни уреди са поне 50-60 лв и нагоре

# 530
Аз си купих пасатора около коледа. Много съм доволна, а за цената си няма да коментирам. Подобни уреди са поне 50-60 лв и нагоре
Същия ли с 600 вата? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_15328.htm

# 531
  • София
Същия ли с 600 вата? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_15328.htm

Да, абсолютно! И цената му беше толкова  Peace

# 532
  • о`майна лунна нощ е
Забравих да кажа, че от секцията за намалени неща взех на синковеца от трекинг обувките /и от двата варианта - ниските и високите. Бяха на по 20 лева чифта, а имам спомен за добри отзиви за тях. Той носи 29/30 номер сега. Стъпалата му са по 19 см. и се навря в № 29 на летния модел /нямаше 30, иначе щях да взема него, че да има повече аванс крачето, но и сега ще ни изкарат пролет-есен/, а за зимен взех 32.

Дано съм случила с избора. Не ми се дават по 50-60 лева за зимни обувки, а тези изглеждат доста яки.

# 533
  • Бургас
Хвърлила съм око на пасатора за 35 лв. Как са им ел. уредите, знаете ли?  Thinking
Днес пратих да ми го вземат, сега го разглеждам. Достатъчно мощен е, по функции гледам се равнява на тези в диапазона 70 - 90 лв. Моят стар вече сдава багажа след 15 години вярна служба и този ще стои прибран, очаквайки пълното скапване на предшественика си.
А, да кажа и за мини прахосмукачката. Доволна съм. Смятам да я пробвам и в колата тия дни.  Peace

# 534
Аз пък, освен разните дежурни за ядене, нищо друго не си купих - туниките и дънките бяха свършили, само клин си взех, и от тях имаше 3-4 опаковки останали. Не знам утре дали ще изкарат пак, но няма да мога да отида, така че остава за по-добри времена. Казах си, че тъй ми било писано.....за малко успокоение. Laughing
А за пасаторите също чух добри мнения от познати, самата аз не съм купувала.

# 535
Купих го. На "живо" изглежда много добре. Тези дни ще трябва да го тествам  Grinning
За тези пари може да се купи пасатор от 200-300 W, които са гола вода....

# 536
  • Варна
Разтворимото кафе Granaroma Crema (самото кафе е светлобежово, от рода на Нескафе Крема, дето го рекламират по тв), не мога да кажа точното име -  в офиса го пием - много е хубаво, става с каймаче отгоре, прилича на вкус на еспресо.

# 537
Разтворимото кафе Granaroma Crema (самото кафе е светлобежово, от рода на Нескафе Крема, дето го рекламират по тв), не мога да кажа точното име -  в офиса го пием - много е хубаво, става с каймаче отгоре, прилича на вкус на еспресо.

Аз харесвам Gold, със зеления етикет.

# 538
Обзаведох се с тостер и пасатор за сестра ми.Филийките се препекоха за отрицателно време, така че съм доволна.Малко ми е тромав дизайна, но все пак няма да ходим на ревю.
 Crazy
Другите покопуки са американските бисквитки с шоколад, един кашкавал и грейпфрути.Т.е нищо интересно за споделяне. Simple Smile

# 539
  • вече Пловдив
Тази сутрин и аз купих грейпфрути, любимите "Мистър Чок", още по-любимите подправки, лазаня  Crazy, кисело мляко "Пилос". Лазаня купувам за първи път, ако не ни хареса, вие ще сте виновни  hahaha
Гледах дънките, но при нас в Стара Загора не видях малки номера, иначе ми харесаха. Харесаха ми и туниките от памук, обаче бяха останали все големи - 2 пъти да вляза в тях...

Общи условия

Активация на акаунт