Лидл ::14::

• 95 628
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • София
kartiche - аз вчера си взех 36 номер дънки, лепнаха ми, 55 кг съм точно Wink Само малко в талията са ми по-големи, но аз този проблем с всички дънки го имам, то от талията ми, не от дънките Simple Smile
Само че аз не взех от новите, имаше някакви от стара промоция за 24-25 лв, малко по-плътни, но повече ми харесаха, май са малко по-плитки от новите...а и новите белите с тези камъчета в повечко ми идват Simple Smile

Иначе имаше детски дънки вчера някакви в х. димитър.

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 10:34 от Angel_Dust

# 556
Вие за дънки си говорите, ама аз да похваля лазанята, която едва вчера опитахме вкъщи - е, хареса ни много, беше с добро качество, каймата си беше ОК, нямаше никакви жили, както бях чела преди време, че се беше оплакал някой Peace Ще взимаме пак и на редовна цена Heart Eyes

# 557
  • гр.София
На мен пък изобщо не ми хареса лазанята, беше направена изцяло от кетчуп  Sick а не от домати, иначе кайма и кашкавал си имаше достатъчно, но са и развалили вкуса с тоя кетчуп!

# 558
Понякога се учудвам дали наистина ядем и едно и също, толкова са ни различни възприятията и вкусовете Wink Не че не е нормално Simple Smile

# 559
  • София
аз като я  ядох преди никак не ми избиваше на кетчуп...добре си беше, но този белият сос ми беше наистина мн тежък...иначе тук май само добри отзиви съм чела, не за жили в каймата Simple Smile

# 560
Хе-хе, коментарът за жилите беше някъде назад в много стара тема, бях си направила труда да потърся де що има мнения за лазанята преди да купя. Е, жилите ми се запечатаха в съзнанието Laughing, ама все пак се престраших Mr. Green А, даже ги намерих сега тия прословути жили и хрущяли - направо ми е чудно къде точно ги е намерил въпросния потребител, аз освен нормална кайма друго не видях Laughing

Цитат
Цитат на: Guess Who в Четв., 23 Юни 2011, 17:55
Извинявайте, а тази лазаня, която е намалена на 5,99 лв. харесва ли ви? Преди време пак беше намалена, но не помня да имаше отзиви. Никога през живота си не съм яла лазаня и ми се иска да опитам.
На мен много не ми хареса- каймата има тежък, не много приятен мирис и е пълна с жили и хрущяли. Ял съм много пъти лазаня в заведения и домашна, и честно казано лидълската няма много прилика с истинска лазаня.

# 561
  • София
пропуснала съм го това явно Simple Smile е не, не беше такъв ужас неземен Simple Smile освен по намаления да е гадна, иначе не Simple Smile

# 562
  • гр.София
Понякога се учудвам дали наистина ядем и едно и също, толкова са ни различни възприятията и вкусовете Wink Не че не е нормално Simple Smile
Taka e Шехина, аз уж не съм претенциозна, ама е на, не ми допадна  Rolling Eyes Ама то за храната всеки си има вкус  Grinning

# 563
Аз съм фен на кашкавала на Мизия милк (научих за него от вас) Но последния път, когато взех беше с много различен вкус и консистенция - вие забелязали ли сте такова нещо или важи поговорката, че не можеш да преминеш през една и съща река два пъти

# 564
Дънките ги похвалвам на мига. Много са хубави. Малко напосоки си взех едни бели,размер 36 и ми лепнаха просто. Удобни са , материята е много стегната, имат еластичност.
Дънки си купувам предимно от Зара , и смея да твърдя , че не съм улучвала досега модел , който да ми стои толкова добре,колкото Лидл-ските.Да не говорим, че цената им е повече от добра  Peace
Би ли споделила този номер 36 на кой номер от стандартната номерация отговаря?Това да не е 44 номер по нашата номерация на дрехите (не на дънките)? newsm78
Аз като съм към 55 килограма дали ще се побера в 36 номер? Зимата си взех джинси 38 номер но са ми широки и ми висят. Sad
Дънките с плитка или с дълбока талия са?При нас не ги видях , сигурно са свършили или не ги е имало. Става въпрос за много дълбоката провинция. Wink
Не съм Мина, но да си кажа  Mr. Green - номер 36 мисля, че е най-малкият номер. Видях ги на живо, наистина изглеждаха малки. Доста са плитки, обаче. Не съм мерила или купила, така че не мога да дам отзиви (съседка си ги е купила, а тя е дребна и слаба).
Вчера в Старозагорския Лидл имаше детски дънки...

За дънките да кажа. Не са малки, така изглеждат. Не знам на кой номер отговарят по българската номерация (зле съм с бг размерите), но талията е 38см, дълбочината е 22см, а бедрото (горе при чатала) е 27,5см.
Аз съм висока 170 , тежа 57-58кг и са ми съвсем точни. Даже ако кача 2-3 кг също мсиля , че ще се намъкна в тях , тъй като са еластични.
Не са никак плитки.Аз не понасям много ниска талия и тези са ми точно както обичам Simple Smile

# 565
  • София
момичета, какви са отзивите за детските дънки? промоцията е още валидна нали?!... че нещо не съм нсно с тези термини за вторнишки съботни и т.н. прИмоции Simple Smile

междудругото питам за младосткия лидл... суиткидсмама, дали ги видя там има ли ги? че мисля утре сутрин да ход специално зарад тях Simple Smile

Дънките са супер....вече 3 пъти  съм купувала и от летните и от зимните ..много съм доволна ......

# 566
И аз си взех от дънките и ми харесват.

От лазанята не останахме очаровани и няма да повторим.

# 567
Ако човек си е правил домашна лазаня, Лидълската въобще няма да се хареса.

# 568
Момичета благодаря, че ми отговорихте за дънките!  bouquet
Ще погледна пак в магазина при нас дали са останали, защото първия път не ги видях.

Да похваля солениките Crusti Crocs  и по - специално тези със сирене(жълтия пакет) много са хубави и направо се топят в устата!

# 569
  • София
И аз си взех от дънките и ми харесват.

От лазанята не останахме очаровани и няма да повторим.
+1  Peace

Общи условия

Активация на акаунт