Лидл ::14::

• 95 629
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Ластични ли са туниките? Да не ми полепнат по сланинките  Mr. Green

# 541
Туниката издържа на пране Peace Ластични са, но на мен ми е малко широка. Като цяло съм доволна от дрехите им.

# 542
Дънките ги похвалвам на мига. Много са хубави. Малко напосоки си взех едни бели,размер 36 и ми лепнаха просто. Удобни са , материята е много стегната, имат еластичност.
Дънки си купувам предимно от Зара , и смея да твърдя , че не съм улучвала досега модел , който да ми стои толкова добре,колкото Лидл-ските.Да не говорим, че цената им е повече от добра  Peace

# 543
Моля за отзиви за парната ютия, която ще е на промоция от сряда.

# 544
А ето това - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_15416.htm и това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D2A0AB8F-76A2496B/lidl_bg/hs … /index_15332.htm- някоя от вас да си е взимала и какви са отзивите?  Simple Smile

# 545
  • В една слънчева къща...
А пък ето този пасатор пускат в гръцкия http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_17477.htm миля с приставките, както и хлебопекарната, която в България е изчерпана.

# 546
момичета - някакви мнения за ролерите?

# 547
  • София
В Лидл- Младост нямаше пасатори. Thinking Бяха донесли агнешките комплекти, обаче, и си взех комплект агнешки дроб. За първи път опитвам плодовото кисело мляко Fruit jumbo- Fruitte и много ми хареса.

# 548
Напоследък нищо интересно няма да промоция, въпреки че от най-новата брошура има изгоден кашкавал на суперсъбота.Аз бих си купила само газирано и още нещо дребно-кисело мляко Чуден и още някои нещица, няма нищо, което да ме грабне като цена

# 549
  • Варна
Разтворимото кафе Granaroma Crema (самото кафе е светлобежово, от рода на Нескафе Крема, дето го рекламират по тв), не мога да кажа точното име -  в офиса го пием - много е хубаво, става с каймаче отгоре, прилича на вкус на еспресо.

Аз харесвам Gold, със зеления етикет.

Да, също е хубаво.  Peace

# 550
момичета, какви са отзивите за детските дънки? промоцията е още валидна нали?!... че нещо не съм нсно с тези термини за вторнишки съботни и т.н. прИмоции Simple Smile

междудругото питам за младосткия лидл... суиткидсмама, дали ги видя там има ли ги? че мисля утре сутрин да ход специално зарад тях Simple Smile

# 551
Дънките ги похвалвам на мига. Много са хубави. Малко напосоки си взех едни бели,размер 36 и ми лепнаха просто. Удобни са , материята е много стегната, имат еластичност.
Дънки си купувам предимно от Зара , и смея да твърдя , че не съм улучвала досега модел , който да ми стои толкова добре,колкото Лидл-ските.Да не говорим, че цената им е повече от добра  Peace
Би ли споделила този номер 36 на кой номер от стандартната номерация отговаря?Това да не е 44 номер по нашата номерация на дрехите (не на дънките)? newsm78
Аз като съм към 55 килограма дали ще се побера в 36 номер? Зимата си взех джинси 38 номер но са ми широки и ми висят. Sad
Дънките с плитка или с дълбока талия са?При нас не ги видях , сигурно са свършили или не ги е имало. Става въпрос за много дълбоката провинция. Wink

# 552
  • София
момичета, какви са отзивите за детските дънки? промоцията е още валидна нали?!... че нещо не съм нсно с тези термини за вторнишки съботни и т.н. прИмоции Simple Smile
междудругото питам за младосткия лидл... суиткидсмама, дали ги видя там има ли ги? че мисля утре сутрин да ход специално зарад тях Simple Smile

Видях ги миналата седмица в петък, днес- не.... newsm78

# 553
  • вече Пловдив
Би ли споделила този номер 36 на кой номер от стандартната номерация отговаря?Това да не е 44 номер по нашата номерация на дрехите (не на дънките)? newsm78
Аз като съм към 55 килограма дали ще се побера в 36 номер? Зимата си взех джинси 38 номер но са ми широки и ми висят. Sad
Дънките с плитка или с дълбока талия са?При нас не ги видях , сигурно са свършили или не ги е имало. Става въпрос за много дълбоката провинция. Wink
Не съм Мина, но да си кажа  Mr. Green - номер 36 мисля, че е най-малкият номер. Видях ги на живо, наистина изглеждаха малки. Доста са плитки, обаче. Не съм мерила или купила, така че не мога да дам отзиви (съседка си ги е купила, а тя е дребна и слаба).
Вчера в Старозагорския Лидл имаше детски дънки...

# 554
  • Пловдив
Момичета, дали в Лидл Тракия или Кичука в Пловдив има останали от дамските трекинг обувки?

Общи условия

Активация на акаунт