Уф бе:)

• 40 314
  • 456
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна

Много странен начин за развличане.

Странен е, две думи няма, но всяка хормонална бомба (с най-добри чувства) - с номера си! Grinning

# 136
Децата ми-понеже толкова интерес към тях има-са от 2-ма съседи.Симпатяги и приятели на мъжа ми са Peace

Това сериозно ли е?

Ми така като гледаш сериозно ли е?
Откъде знаете дали нещата,които пише потребителката са изобщо истина.
Чела съм много теми от нея....нито една сериозна....

# 137
  • София
чак пък такава развинтена фантазия толкова време, то са месеци наред!

# 138
И всичките й теми са с противоречаща си информация.
Преди 1.5-2 год си спомням,че беше пуснала тема,в която се оплакваше от мъжа си,свекърите......
Искаше да го напусне,но се страхуваше,че ще й вземат детето,защото били много влиятелни хора.
И някак не ми се връзва,че човек,който се страхува от семейството на мъжа си ще пуска теми ,в които обяснява надълго и широко за изневерите си!?

# 139
  • София
вече рядко ме учудват такива комбинации. почти съм сигурна, че една тема с една бременност от един колега, имаше нещо общо с авторката. Може и да бъркам, но това ми се върти в ума.

# 140
  • Бургас
И всичките й теми са с противоречаща си информация.
Преди 1.5-2 год си спомням,че беше пуснала тема,в която се оплакваше от мъжа си,свекърите......
Искаше да го напусне,но се страхуваше,че ще й вземат детето,защото били много влиятелни хора.
И някак не ми се връзва,че човек,който се страхува от семейството на мъжа си ще пуска теми ,в които обяснява надълго и широко за изневерите си!?

И аз си спомням една тема, но не я беше пуснала тя, а беше от друга потребителка и ако не ме лъже паметта в нея Мира споменаваше и за психически и физически тормоз от страна на мъжа й, затова и на мен тези неща никак не ми се връзват с болднатото.

# 141
Не съм пускала теми за ничии изневери Peace Писала съм в подобни просто.
Не съм си измислила нито един от постингите си.Явно живота на съвременния българин е осеян с лъжа и всеки мисли,че нон стоп го лъжат или манипулират-нищо лошо да си пазим пространството
Не ме е страх да раждам-отчетен ли стана раздела newsm78
Съжалявам,че пуснах темата.Явно всичко до една сте свикнали на площадката като пратите мъжа и детето си да чувате после коя какво му натриса.Или може би и вие правите така.Аз лично не.И не знаех,че това е съвсем в реда на нещата.Като родя ще се поправя и на всеки срещнат мъж ще му казвам къде живея,какво и къде работя,кога го няма мъжа ми/в случая тя нямала мъж,но аз все още имам и не върви да кажа друго/Знам ли,може пък някой завалия да върже на мен-горката Mr. Green

# 142
  • София
*Мира*, не се сърди!  Peace
Но все пак... ММ като се връща от площадката не ми споделя как срещнал някоя си мис Перфектност. Да, казва ми - говорих си с майката на еди кое си детенце, тя ми каза, че е записала докторантура и т.н и т.н. Това беше от последните му разговори. Говорят си най-вече за децата - за градината, за болестите. Но нито е тръгнал да ми споделя колко е впечатлен от фигурата и тоалетите на някоя майка, нито нищо... И съответно нито една от майките не ми е трън в очите, пък и защо ли - ако има нещо, мъжът ми ще е виновен.  Wink

# 143
  • София
сори, Мира, ама ти сама си забъркваш кашата тук, пък после се сърдиш! какво се правиш на ощипана госпожица, някои неща направо абсурдно звучат! Той, моят мъж, ва има глупостта да ми казва нещата, които твооят ти казва на теб, да видиш какво му се пише! Обидно е! Ама,ти си го защитавай де, твой си е!

# 144
Мира много добре си знае дамата с детенцето. Просто чрез форума й праща предупреждение.
Преди време, в една тема за разликата в годините между партньорите Мира писа за тяхната /десет години, ако не ме лъже паметта, той младее .../ и друга потребителка потвърди, като стана ясно, че е виждала техни семейни снимки в друг форум...
Я, я прочетете в отчетните- скучна, бременна женица.

Мирка, леко раждане!

# 145
Какво общо има факта,че съм писла в друг форум или,че имам пизнати,които пишат и тук и там и са ми контакти и някой социален сайт newsm78
Каси,грешиш.Не я знам девойката,не съм я и виждала дори Peace Благодаря,дано е леко и безпроблемно!И на всички други благодаря за пожеланието  bouquet
Не се сърдя бе хора.Просто такъв тип отношения, за които Тони говори приемам и смятам за нормални.Всичко останало ми се струва маааалко странно.От страна и на двамата.Независимо дали само единя е зает Peace Явно много трева съм пасла и трябва да се настроя,че в живота е различно

# 146
  • София
Мире, от страна на жената нищо странно няма, говори си с някой в парка, нищо ненормално. От страна на мъжа ти също не е странно, че си говори с някоя майка в градинката.
Единственото странно и не на място и тъпо и смотано е това, което мъжът ти говори на теб - че е намерил перфектна и тям подобни щуротии.
В две изречения - това е.

# 147
Уф, бе, като почнете да се правите на ощипани...  Laughing
Толкова време занимаваше форума с любовните си истории и тръпки, та когато забременя и се чудеше дали да махаш детето, едва ли имаше някой, който да не си е задал въпроса от кого е то в крайна сметка.
Проблемът ти май е, че мъжът ти не ти трябва, ама и на друга не го даваш.
Но ако продължаваш така да го развяваш по форумите като пълен муньо и нещастник, нищо чудно да ти го измъкнат набързо изпод носа. Муньо, муньо, ама и най-големият муньо се присеща някой ден, че и той носи панталони. Особено ако някое мило, любезно и грижовно майче от площадката му помогне да си напери гребена.
Пък ти си пиши... Тук сме, ще те четем.  Hug

ПП Ако мъжът ти наистина ти е говорил такива неща, нищо чудно по този начин да ти е показал жълт картон.

# 148
Мира, Жорко ли ще е бебето?
Леко раждане!

# 149
Не съм искала да си махам бебето,како сийке Peace Хич не съм си го и помисляла.Когато пуснах темата,за която се хвана дори не знаех,че съм бременна Peace
Не съм на мач,че да ми вдигат картон.Дали е муньо и дали ще ми го отмъкнат-Божа работа
Все още не сме решили как ще се казва бебето.А Жорко за мен е много неприемливо да наречеш някое дете
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт