Уф бе:)

• 40 459
  • 456
  •   1
Отговори
# 255
вили, ти догодина ще си за отчетната на първокласниците.

newsm78 Автоматично ли става това? Извинявам се за тъпите въпроси, ама...

Треще - намерих, квот ми трябваше  Peace

# 256
Това не го знам. Явно е нова мода, аз като раждах - пишеха 100човека от дъжд на вятър.
И все пак ще ми кажеш ли - кой я познава  Laughing

Де бре, цял ден мързелуваш и ти плащат да пишеш у форума, сега искаш аз да ти свърша работата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=644399.465

# 257
  • София
Със специална покана!  Wink По желание е, нали ще ви се пече същото яйце. За мен училищните отчетни са много полезни и приятни.

# 258
Не искам бе, не искам! Скивай, че си го намерих - горе го написах  Mr. Green
Сега по-добре ли изглеждам?  Flutter

Със специална покана!  Wink По желание е, нали ще ви се пече същото яйце. За мен училищните отчетни са много полезни и приятни.

Аха, светнах се! но досега не съм имала покана за отчетна тема  Tired ужас...

# 259
  • София
а?  newsm78

# 260
Ми днес отворих отчетните - и има родени 2006 - в нея никой не ме е канил!

# 261
  • София
Ма никой не кани, бе, Вили, в тая тема канил ли те е някой  Laughing
Иронично ти говори Анди, ама ти ...  Laughing

# 262

Защото отчетните се затварят на 50 стр. Ако те поканят, ще трябва всеки ден нова тема да отварят.

# 263

Защото отчетните се затварят на 50 стр. Ако те поканят, ще трябва всеки ден нова тема да отварят.

Joy   bouquet

Е, и аз иронично написах "ужас", ма трябваше явно иконка да добавя.

# 264
....Ако моят мъж знае, че му изневерявам, вероятно ще иска веднагически ДНК за децата, че да е сигурен дали отглежда своето или нечие чуждо семе. ...
моментално! изобщо да не губи време дори и миг, щото какви работи стават по света:
единият близнак не е мой

hahaha hahaha

Ебати смехорията, а? Жената на улицата с едното дете, разделена от същинското на бащата. Смеех, смеех, голем смех.

Да, много ми е смешно. Айде ако обичаш не ми размахвай пръстче, да не обяснявам ти на мен, колко си ми смешна с коментарите си.

# 265
значи, който пита мира по-назад дали бебето ще е Жорко, взе, че позна! А тя отричаше да е точно жорко избраното име! каква е всъщност интригата с това име?
Беше пуснала тема за името. Мъжа ѝ иска да се казва така бебето, тя не го харесва това име. Явно пак е станало неговото. Tired

Да ѝ е жив и здрав Георги!

# 266
  • Най-сетне у дома
Много се радвам за Мира! Много тежка бременност изкара, надявам се да се възстанови бързо от секциото, все пак е второ...
Имам честта да я познавам лично, макар откакто заминах да позагубихме връзка (а и тя си имаше свои битки за водене). Мира има особено чувство за хумор  Wink и е трудно да познаеш кога се шегува. Има и подчертан литературен талант в разказваческите жанрове (това сериозно, врънкала съм и да пропише неведнъж, според мен ако хване клавиатурата, съвременните БГ писачи ще й дишат прахта от километри). Онова, което най-много харесвам у нея е, че живее смело. Не глупаво-безрасъдно смело, а смело смело и се справя с неща, под тежестта на които хората масово се огъват до счупване. Освен това е чудесна майка. 
Още веднъж честито на Мира. Георги е извадил късмет с майка си.   bouquet

# 267
# 268
  • София
ами, виж сега, да не знаеш отсреща човеккът кога се шегува и кога е сериозен, е много натоварващо, вечно трябва да си нащрек, и накрая писва.

# 269
  • София
Георги роди ли се???
Да е жив и здрав!
Родителите където и с когото искат да си развяват гащите, но поне децата им да си имат своето щастливо детство.  Peace

Saule, за жалост това, което ти си написала за Мира, не се припокрива с впечатлението, което е оставила в болшинството у съфорумките си. Явно не разбирам чувството й за хумор.

Общи условия

Активация на акаунт