Отговори
# 60
Аз да ви кажа не проумявам, как може да си омъжена за най-хубавия мъж на света - страшен сладур и пич, да имаш прекрасни деца, да си красива и известна и да си толкова нещастна Rolling Eyes.  В смисъл, не мога да разбера защо, каква причина има тая жена да е нещастна, като на пръв поглед има всичко.
Казвам че е нещастна, защото външният и вид говори красноречиво за това - щастливите хора не изглеждат така. Тя е повяхнала, слаба, абе нещо  не и е наред на тая жена.

Комбинация от недохранване, ботокс-безизразност и ужаса от осъзнаването, че дори Брад Пит остарява...
Тя ли е недохранена? Пари няма за банички ли, кво Thinking

# 61

.... а тялото изкуствено (тези цици на тези килограми никъде не ги дават).

Дават ги, дават ги  Flutter  Анджелина не ми изглежда да е със силикон.  Кръглото лице също може да зависи от килограмите и от възрастта. Аз на 20 бях с 2-3 кг повече и с кръгло лице, а сега вече не ми е кръгло.
На мен ми изглежда изтощена.

# 62
  • София
Тя и милиарди да има, не значи че не може да има вид на недохранена. И точно на такава ми прилича и на мен.
Анджи ми прилича на невротичка, пък каква е в действителност, Брад да каже.

# 63
Богатите също плачат.

# 64
E как няма да прилича на невротичка. За да се поддържат такива килограми на вече 37 години представете си за какви лишения става въпрос. Интересно ми е какво е менюто и  Thinking
Другият вариант е да е слаба заради заболяване недай боже. Той също би причинил болезнен вид. Т.е. и в двата случая няма как да изглежда щастлива и доволна.

Предположенията, че такава и е структурата, че се храни нормално и даже обилно, но не качва, защото това е ген, за мен са бла бла.

Вариантът да си преживява някакви вътрешни драми и конфликти никога не е изключен дори и за богатите и успелите и привидно тия на "които всичко им е ок" Peace

# 65
Тя и милиарди да има, не значи че не може да има вид на недохранена. И точно на такава ми прилича и на мен.
Анджи ми прилича на невротичка, пък каква е в действителност, Брад да каже.

А да си чувала за детокса с трева на Виктория Бекъм? Доста модерен е...общо взето, береш трева, слагаш в миксера и се храниш с това. След време заприличваш на Виктория- слаба, с блуждаещ поглед.

# 66

.... а тялото изкуствено (тези цици на тези килограми никъде не ги дават).

Дават ги, дават ги  Flutter  Анджелина не ми изглежда да е със силикон.  

Очевидно не си гледала филма „Джия”, който е от периода й с дебелия нос и лице, тоест и с естествени гърди. Там съвсем не са това, което показват в по-късните филми – хеле пък в Томб Райдър. Но може и естествен процес да е, не се вълнувам особено от тези теми и не съм информирана. Описвам само видяното.

Нямам слаба приятелка с такъв естествен бюст. Една от тях даже беше с чашка Д, но като отслабна станаха Б и виснаха; после пак наля и всичко се напълни. Анджи сигурно е природно изключение, както и Виктория Бекъм, техните винаги пращят. Дай Боже всекиму! Laughing

# 67
  • out of space
Аз по-красива жена от Анджелина не съм виждала! За мен тя е съвършена.

И изобщо не ми изглежда нещастна!!!

# 68
  • София
Е, въпрос на вкус, казало котето и се близнало под опашката.  Wink

# 69
Анджелина е с естествен бюст. Никога не е изглеждал огромен.
А това, че Викито пасе трева, някаква шега ли е Laughing

# 70
... Предположенията, че такава и е структурата, че се храни нормално и даже обилно, но не качва, защото това е ген, за мен са бла бла. ...

Имам 2 такива познати. Особено едната - изяжда на хранене това, което останалите ми познати хапват за 2 дни, а тя е слаба, та кльощава и изглежда страхотно (при това, двете са напълно здрави).

# 71
  • out of space
Е, въпрос на вкус, казало котето и се близнало под опашката.  Wink

ахъм.

# 72
... Предположенията, че такава и е структурата, че се храни нормално и даже обилно, но не качва, защото това е ген, за мен са бла бла. ...

Имам 2 такива познати. Особено едната - изяжда на хранене това, което останалите ми познати хапват за 2 дни, а тя е слаба, та кльощава и изглежда страхотно (при това, двете са напълно здрави).

Да но такива хора са си от малки кльощавели. Сигурно приятелките ти са били и като деца скакълчета Laughing Докато Анджито си е била съвсем нормално като килограми дете.

# 73
За някои филм беше отслабнала нарочно.

# 74
Да за филма, в който играеше майка на отвлечено дете /как беше името му newsm78/ Много силна роля и много хубав филм, но пък беше отдавна Rolling Eyes

Ето го
http://www.youtube.com/watch?v=57_t2BFZaK8

Общи условия

Активация на акаунт