Отговори
# 75
  • Tам през Атлантическия океан
Хах  Laughing гасИмУ и тролската тема  Mr. Green

# 76
Анджелина е с естествен бюст. Никога не е изглеждал огромен.
А това, че Викито пасе трева, някаква шега ли е Laughing

http://www.wheatgrassuk.com/

Факт е, че разчитат на детокс (тоест вид глад с прием на някакви добавки).

Мисля си, че не е до ген и нормално хранене, защото като се храниш нормално, имаш лъскава коса и кожа дори без козметика. Иначе се стига до феномена недохранен намазан вид. Жалко е, че силна и умна жена като Анджелина е възприела кифленски методи за разкрасяване.

Иначе е напълно възможно човек да се храни и да запази килограми години наред, дори без много лишения. В смисъл да не стига до шейк от трева...

# 77
... Предположенията, че такава и е структурата, че се храни нормално и даже обилно, но не качва, защото това е ген, за мен са бла бла. ...

Имам 2 такива познати. Особено едната - изяжда на хранене това, което останалите ми познати хапват за 2 дни, а тя е слаба, та кльощава и изглежда страхотно (при това, двете са напълно здрави).

Да но такива хора са си от малки кльощавели. Сигурно приятелките ти са били и като деца скакълчета Laughing Докато Анджито си е била съвсем нормално като килограми дете.

И аз бях нормално като килограми дете, но като родих първото си дете станах кльощава и оттогава съм все такава. Точно като майка ми, леля ми и баба ми. Ям почти като мъжа ми, а той се движи между 95 и 100 кг и тренира постоянно. Той си има дебел ген, аз кльощав, какво да правиш.  Heart Eyes

Имам приятелка, която ако стане 48-49 кг, смята че е дебела. Нисичка е (към 160), но и за този ръст е безумно слаба. По едно време като пощуря от любов стана 39 кг. А яде повече от всеки, когото познавам. Способна е да изяде тава с баница или със сладкиш без никакъв зор да си дава. Ако обядваме някъде навън тя си поръчва (примерно) пиперки бюрек, агнешко с гарнитура дроб сърма и баклава. От сутринта почва с мазните баници и не спира да яде. Това да спортува и върви е немислимо за нея. Интересното е, че родителите и брат й не са така. Даже са едри хора.

# 78
И от какво да се детоксикира - да не работи в мина или  диша нашият софийски прекрасен въздух Rolling Eyes. Не знам дали пуши, нито дали взема наркотици.

# 79
Нахейтихте я жената, добре че е Брад Пит, да я утеши.  Whistling Там няк'ви милиони също се споменаха. Въобще - докато има семейство, кариера, финансов комфорт, фенове и каузи, които да я вдъхновяват и си действа по тях, "проблемите" й, които ни се привиждат, са просто повод да я "нахраним" (имала нужда, казвате).

Peace А на публиката й се харесва, че може да ги съжали завалиите.  

# 80
  • Варна
Е, хайде сега, аз Анджелина я харесвам много, даже е слабо казано. Но, щом така и така отворихме приказка  Mr. Green, с 4-5 килца отгоре я харесвах повече. И сега с кеф бих желала да заприличам на нея, аз лесно ще кача килца, нема да си го слагам, че ме мислят за кощърба.

# 81
Анджелина винаги си е била слаба, доста слаба дори, сега е просто по-изпита в лице, но с годинките така се получава.
Също така имам чуството, че е под 170 см, съдя по мен, аз съм толкова, а моите ръце и крака ми се виждат и излизат по-дълги на снимките от нейните.
Носа и е пипан на 100 процента, никак не е издължен, а знаем и с него какво се случва с времето.
Тегло под 45 килограма, е болест и анорексия, не може да бъде красиво никога.

# 82
И от какво да се детоксикира - да не работи в мина или  диша нашият софийски прекрасен въздух Rolling Eyes. Не знам дали пуши, нито дали взема наркотици.

Не знаеш ли, че целулитът е токсичен и радиоактивен?

# 83
Носът е коригиран, видимо е. За добро при нея:) Сигурно разни детайли периодично се заглаждат, пак хубав резултат.
Харесвам я много, не е куха лейка.
Освен това не й е лесно, избрала е тежка мисия, живее в някакви контрасти, не знам как запазва здрав разум, но определено сега я харесвам повече от периода й около Били Боб
точно при носа не откривам разлики. по-скоро идват от ъгъла на снимане. аз съм с тройно коригиран нос, и абс зависи на 100% как ме снимат. мога да изглеждам с прав, с чип, всякак.

абе , пука и на анджелина ние какво си мислим за нея  Laughing
добре си е жената, мъжът и хубав, рояк деца , бавачки за тях, пари, кариера.  ако ще да се пръснем от завист по клощавостта и , или не - тя си е ок.

# 84
  • София

http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2007/10/16-22/angelin … james-haven-4.jpg
http://celebritywonder.ugo.com/picture/James_Haven/ActorJamesHa_ … ohen_15100148.jpg

Ето снимки на Джоли и брат и. Лице, кожа, нос - мисля,че е въпрос на гени.

За операцията на носа и има много спорове. С нея или без я харесвам.

Ето и една от последните и снимки:
 http://editorialindonesia.com/wp-content/uploads/2012/02/143817_ … honey_300_225.jpg

# 85
  • София
Много грозно й изпъкваше долната челюст, и изобщо всички кокаляци, на Оскарите.
Като добавим и мъртвешкия тен, определено имаше нездрав и леко анорексичен вид.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 15:51 от Елица

# 86
На колко си години?
Нима да ти личат всички вени и сухожилия по кльощавите ръце, ти се струва секси и нормално?! ooooh!
Симпатична е, но чак пък на нея да приличам! Crazy

Явно е в тийн възраст авторката на темата.

# 87
  • София
За операцията на носа и има много спорове.
Няма нужда от спорове. Очевадно е, че има пластика на носа. И кой знае още колко знайни и незнайни процедури, както всички холивудски величия.
http://www.plasticcelebritysurgery.com/2009/08/angelina-jolie-nose-job.html

# 88
Тя има болнав вид при тези килограми , защото просто не и е такава структурата и естественото здравословно тегло. Когато беше 5-6 кила по-пълна наистина изглеждаше по добре  , наистина зависи как ти "стоят" килограмите.  Но явно е от стрес , едва ли нарочно си го причинява.
Ама тук почва да ми прилича на поредната тема обсъждаща "закачалките"  , че на хора не приличат и мъжете , които ги харесват са педофили  Grinning
Някои от жените , които гледах в линка за слабите знаменитости , изглеждат естествено слаби и съвсем добре.
Аз съм естествено слаба , винаги съм била , чувствам се прекрасно - тялото ми е съразмерно , изглеждам здрава  , спортувам и се храня нормално , и представете си мъжете ме харесват - 49кг /169 см   Simple Smile Ген , структура , метаболизъм.  Докривява ми като чета как едва ли не всяка жена , която е слаба и задължително е болна ,та направо отвратителна ,  и мъжете бягат от нея като от пожар , разбирш ли.  Всичко е до цялостно излъчване.

# 89
Това не е АНДЖЕЛИНА, в момента го играе майка Тереза
Не и се получава.

Общи условия

Активация на акаунт