Отговори
# 90
  • Бургас
Не знам за вас, но аз мечтая за фигурата на Анджелина Джоли и преди да ме обвините в каквото и да е искам приемете Анджи като нарицателно.Тоест мечтая да съм много слаба, до колко е възможно това според вас?

Ти  на колко години си?  Crazy

Анджелина е прекрасна жена, стига да не изглежда като анорексичка  Peace

# 91
Авторката е само с две мнения така че сме на пързалката.

Не харесвам Анджелина.

не мисля че кг правят една жена жена. Излъчване, чар, сексапил и нЕкви ей такива нещица,

все си мисля че ако бях мъж щях да предпочета 100кг жена, усмихната и лъчезарна вместо 40кг озлобена на диета.

# 92
  • София
За мен Анджелина Джоли е болна. Дано да греша. Никога не съм я харесвала....

# 93
И какво женствено намирате в Анджелина, която играе в повечето случаи роли на мъжкарани, подложени на изтезания Simple Smile

Много е хубава, дори и слаба, но е някакси суха, студена. За мен женствени са Салма Хайек и Пенелопе Круз.

# 94
Тя и Пенелопе Круз не ми е женствена, но е въпрос на вкус. И както е видно и на наложен модел. Сега  ми е любопитно, Адел ще наложи ли рубенсовите форми в глобален мащаб? Ще е добър реванш за пищните дами, които и без това процентно се увеличават.

# 95
  • Варна
...реванш за пищните дами, които и без това процентно се увеличават.

Това, разбира се е, щото сме поизвисени духовноооо ... Whistling

# 96
Кой сме/сте извисени духовно? Прости, но не разбрах какво казваш? Което иде да докаже, че явно не съм извисена, вероятно от начеващата анорексия.  Mr. Green

# 97
За мен женствена е Скарлет Йохансон.  Peace

# 98
  • Варна
Кой сме/сте извисени духовно? Прости, но не разбрах какво казваш? Което иде да докаже, че явно не съм извисена, вероятно от начеващата анорексия.  Mr. Green

Пищните дами, над нещата сме, Касита. Само аз - на диета, сигурно затова не ми се разбира к'во искам да рекна. Grinning

# 99
За мен женствена е Скарлет Йохансон.  Peace

А аз като я гледам имам чувството, че всеки момент ще каже "Муууу".

# 100
  • Бургас
Ako става дума за харесване - на мен ми харесва Моника Белучи.
Но нали темата е за Анджелина /на пързалката или не, няма значение/ - жената е хубава, но в последно време, прилича на скелет.

# 101
Кой сме/сте извисени духовно? Прости, но не разбрах какво казваш? Което иде да докаже, че явно не съм извисена, вероятно от начеващата анорексия.  Mr. Green

Пищните дами, над нещата сме, Касита. Само аз - на диета, сигурно затова не ми се разбира к'во искам да рекна. Grinning

Успех с диетата.
Винаги съм се чудила какво се харесва в закачалките за дрехи? Но въпрос на вкус. Simple Smile

# 102
  • Варна
Я, каква интересна пързалка.

# 103
  • В Космоса

Не е от най-интересните. Анджито е коментирана хиляди пъти.

Малко офф, но защо не толерирате пързалките? Който не ги толерира, де, питам. Crazy

# 104
  • Варна
Коментарите са далеч по-интересни от самата пързалка Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт