Отговори
# 105
Ще стане интересно като извадим сантиметрите и снимките. Сега е още тъпо.

# 106

Не е от най-интересните. Анджито е коментирана хиляди пъти.

Малко офф, но защо не толерирате пързалките? Който не ги толерира, де, питам. Crazy
Те, че много знаят коя тема е пързалка.
Моя приятелка беше пускала тема в Семейни отношения, нещо за отношенията между нея и мъжа й, че той си пишел през деня от офиса с някакви мацки, пък те му пращали голи снимки.. Историята е истинска, но в подфорума се беше решило, че темата е пързалка и познай колко сериозни отговора е имаше.  Mr. Green

# 107
  • В Космоса
Коментарите са далеч по-интересни от самата пързалка Sunglasses

Винаги са едни и също относно Анджелина.

# 108
Сега  ми е любопитно, Адел ще наложи ли рубенсовите форми в глобален мащаб?

Надявам се.  Аз съм една от малкото, които не се харесват слаби. Имам едни снимки, направо се плаша.

Никога не съм виждала  Джолито усмихната. Освен дежурната задължителна усмивка на Оскарите.
И Бекъмовица също.  Има вид сякаш  закусва оцет с английска сол .

# 109
  • София
Много харесвам Анжелина, но не мисля, че всеки, който стане 50 кг ще стане красив.

# 110
  • Linz
Анджелина много се усмихва. А Виктория е жизнерадостна и има чувство за хумор.

# 111
Анджелина много се усмихва. А Виктория е жизнерадостна и има чувство за хумор.

Може. Не съм говорила с нея.

# 112
Много харесвам Анжелина, но не мисля, че всеки, който стане 50 кг ще стане красив.
Да, но поне ще му седят добре дрехите   Wink

# 113
  • София
Да, но поне ще му седят добре дрехите  Laughing
Не е сигурно, има жени с тесни рамене, които не стават и за закачалка.  Laughing

# 114
  • София
Сега  ми е любопитно, Адел ще наложи ли рубенсовите форми в глобален мащаб?

Надявам се.  Аз съм една от малкото, които не се харесват слаби. Имам едни снимки, направо се плаша.

И аз съм в тази група - не се харесвам, когато съм с идеалните за ръста си килограми. Имам едри кости и съм много скулеста. Ако не съм закръглена, направо приличам на вълчица-кърмачка....

Да, но поне ще му седят добре дрехите   Wink

Какво значи да ти стоят добре дрехите - това само от килограмите ли зависи? newsm78

# 115
  • Варна
Не ми казвай, че трябва да надебелея, за да започнеш да ме харесваш  Flutter

# 116
Да, но поне ще му седят добре дрехите  Laughing
Не е сигурно, има жени с тесни рамене, които не стават и за закачалка.  Laughing
Кройката ще прикрива различни дефекти на структурата на тялото, въпросът е да няма висящи телесища, всимко да  е стегнато  Wink а а ко е стегнато всичко, няма как да не си 50-55 кг примерно  Sunglasses

# 117
Да де, ама може да виси и на 50 кг.

# 118
Да де, ама може да виси и на 50 кг.
Абсолютно.

# 119
Не казвам че не може да виси и на 50 кг, а обратното - че ако е стегнато всичмко, няма как да си над 50-55, единственият случай е да си над 1.80-90, което е рядко срещано за жена и тогава да е стегната и 60+1,2 примерно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт