Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 273
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • До Балкана
ДУ!
Почерпете се за мое здраве, момичета! Благодаря ви, че споделяте с мен и радости и болки и че винаги съм чувствала едно силно емоционално рамо във ваше лице, на което мога да се опра! Обичам ви!

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 10:01 от Dallcheto

# 466
  • София
Далче, честит рожден ден! Всички най-хубаво ти желая! Весел празник и много подаръци (няма само за дребните да има)!

Между другото и свекърва ми има рожден ден днес. Да е жива и здрава!  Mr. Green

Много ми е мъчно да прочета за толкова болни дечица.  Rolling Eyes Диди се държи, даже кашлицата доста намаля. На ясла е и по-добре, че имам много работа тия дни. И то от тоя тип, дето е много скучна, но за сметка на това отнема много време.

# 467
  • София
Добро утро!

Делче Честит Рожден ден! Да си много здрава, щастлива, обичана жена и много успехи във всяко начинаие! Hug Hug Hug Бързо да се оправяш със синузита!

След малко съм отивам при комисията за освобождаване, направо не ми се ходи, нагли и безочливи хора Sick , но в името на детето ще се жертвам! Crazy

Хубав ден!

# 468
  • Бургас
Далчеее,честит рожден ден и тук, душко ! Жива и здрава да си ! И все толкова чаровна !  Hug Hug

Ании,късмет с първия работен ден !  Hug

Юхии,жива и здрава да ти е свекървата !  Hug

Диманка е добре,за две седмици гледане от баба си имам чувството ,че е напълняла.  Mr. Green Не знам какви магии прави майка ми ,ама я кара всичко да си изяжда. Снощи се събуди в 2 и до 5 будувахме, реши,че се е наспала и четохме книжки, пях песни и т.н.... А днес ми се спи...

Мяу
и Ника са писали нещо интересно,ама на ... изпуснах.  Mr. Green

# 469
  • София
ДД!  Grinning
Далчеее, да си жива и здрава! Да се сбъднат всичките ти мечти!   bouquet Hug

Саш, в края на краищата изобщо не е сигурно от какъв пол е детето, недей да посърваш отсега!  Hug И с две момчета е супер, да ти кажа аз!  Crazy  Laughing
Съни, нищо не си изпуснала, поизпуснах си нервите вчера, ама вече ми иде като видя снаха ми едно убавичко да я наскубя както си мога... Племенника е вечно болен и с какви ли не усложнения, а тя неще и неще да си остане вкъщи да го погледа това дете да се сапикяса малко. Ей така зорлем го прави астматик, а такова нещо и в двете роди до десето коляно нямаме.  Mr. Green

Ние решихме и Боби да не ходи на градина тия 3 дни, то където едното дете, там и двете.  Mr. Green Пък и мъжо е два дни почивка, тамън малко да се види с децата.  Laughing

# 470
Привет дами  Hug
Хубав ден на всички   bouquet

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 14:16 от Любезна

# 471
Честит рожден ден, Васе! Да си здрава, все така позитивна, бъбрива, добричка, мила, човечна, да те слушат мъжете ти, да имаш много поводи за усмивки! Подарявам ти един пролетен букет с любимите ми цветенца.

# 472
Здравейте момичета,не съм много активна да пиша но ви чета когато имам време! Бяхме днес до личната  лекарка понеже малкото имаше едно обривче на бузката-оказа че е от храната! Но има друго което ме притесни днес-заговорихме се с  лекарката ни и тя попита дали Александра казва цели изречения поне от 2 думи,дали показва н аколко е години и как се казва-аз казах че неправи изречения но казва доста думички като мама,тата,баба,дай,коли/колело/,казава как прави котето,кончето,казва мани/едно филмче/,бай бай,ам-ам,има и още но не се сещам сега-ако и кажа нещо да ми донесе ми носи-разбира всичко каквото и се казва но не иска да говори повече.Личната каза че ако до следващата консултация не казва повече неща и не образува изречения да я водя на психолог! Иначе тя е контактна,като види някое детенце отива при него играят си,радва му се гушка ги  и т.н.Притесних се доста и искам да ви попитам има ли някое от вашите дечица да не говори още добре като моята Александра,незнам какво да правя-да я заведа ли на логопед?

# 473
  • София
Далче, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

Сашкова, радвам се, че се появи Wink Успех на комисията!

Бързо оздравяване на всички болнички Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 10:35 от s e r e n e

# 474
Добър ден момичета.
Честит рожден ден,Далче.Бъди здрави и много щастлива.Късмет във всяко начинание ти желая.  bouquet
Вела и моето момче не говори,казва само-мама,тата,амам,дика(на рекламите),папа,коко и ей такива разни звуци.Но разбира всичко и като му кажа да донесе нещо го носи.Показва на колко годинки е,как е духнал свещичката,колко голям ще стане,дава чао,целувки,показва къде му е нослето,но просто не иска да говори и това е.Но просто той като цяло е много мързелив от бебе и прави всичко малко по-късно.Мъжа ми е бил същия като бебе,та предполагам че е нормално.Но може би ако до 2 г.и половина не говори сигурно ще го заведем на специалист,въпреки че и аз незнам какъв по-точно newsm78,абе дано и да не разбера никога.

# 475
Досега не мислех че е проблем,но след днешната среща с педката се притесних-дано да се отпусне и започне да говори.Иначе и тя маха с ръчичка за чао,дава целувки-мнго оактивно и лъчезарно дете е-но... това говорене явно ще е проблем.Моят мъж също е проговорил около 3 години,но знам че момиченцата се развиват по бързо от момчетата.Мисля да я пускам повече да си играе с децата в парка-дано като ги слуша че говорят се отпусне и тя.едиственият проблем е че като идем някъде на площадка с люлки или пързалки после няма тръгване-пищи и плаче не иска да си тръгва.

# 476
Васенце, честит рожден ден!
Бъди все така прекрасна и умна жена!  bouquet

Момичета, някой може ли да ми препоръча изпитан хомеопат, по възможност от първа ръка?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 477
Vela моята щерка също не казва изречения,най много да каже Мамо ела...това като изречение имам предвид от 2 думи...но повтаря всички думи...просто не иска да ги връзва в изречение...И аз съм една идея притеснена,но гледам да не се филмирам много...

Xcat Мога да препоръчам Хомеопатката при която се лекуваме ние с дребната.Казва се Йорданка Лалова(ако искаш се разтърси за мнения и в нета)аз лично до този момент съм доволна(пу-пу да не чуе дявола) ).Тя принципно си работи в БАН и след работа преглежда в тях(в Мл 4 живее)за доста хора звучи смешно като кажа че преглежда с махало,и по този начин определя кое е най подходящото лекарство точно за теб(детето).Другото много хубаво нещо е когато си далеч или нямаш възможност да идеш е да зв по тел и тя от разстояние по дата на раждане и име е да те види и да ти каже какво да вземеш.А и третото също много важно за мен лично нещо е че не е от тези кожодерите...След като дадох 100лв на вятъра при тази от Детско Здраве и нищо не направи само дето щеше да ми умори детето от глад...Лалова срещу 10лв и 3 дни пиене на капки оправи проблема на Аля...
Нещо много я нахвалих май май...а не обичам така,с 2 думи ние сме доволни,ти ако искаш виж в нета ако ли не виж я на място,мога да дам тел.Успех Wink

# 478
  • София
Vela_, не мисля, че има проблем. Чети книжки, играйте игри за развиване на фината моториката. Ще се отпусне Wink ти си знаеш най-добре дали да я водиш по специалисти. Ако идете на логопед ще ти кажат, че изостава с говоренето със сигурност. Има разни норми, но се наваксва бързо. Ходи ли на ясла?

# 479

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 14:17 от Любезна

Общи условия

Активация на акаунт