Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 985
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
това ли беше края на серията?

# 301
fatmagul bulka kvazimodo otvori o4i dali umrq ee kakyto si i znaeh Mustafa 6te go vidim i 67 seriq

# 302
Дали Мустафа не умря?
Жив е ,ще закрепне малко и ще избяга......

# 303
# 304
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 23:10 от Veni_Koleva

# 305
fatmagul bulka kvazimodo otvori o4i dali umrq ee kakyto si i znaeh Mustafa 6te go vidim i 67 seriq
да обаче по малко ,че омръзна нещо...ред е на Селим Ердоан
п.п Мама им продуценти,Енгин се изгърби да я прегръща и накрая всеки сам в леглото си !

# 306

Без коментар - нямам думи .., трета серия гледам муцуната на Мустафа , а в половината на тази как сънува , че по десет пъти Фатмагюл му казва обичам те .!? ooooh!

В следващата ще го гледаме как бере душа в болницата  - след халюцинацията за сватба с Фатмагюл може и децата с нея да му се привидят...А Едже и Мелек може и съчувствие да вкарат малко от Фатмагюл - тя нали е добра душа.., ще го съжали .., може до болницата да отиде.., после пък да гледаме тъжната физиономия на Керим , защото ще ревнува...!? Whistling

# 307
BRADATIQ MOJE DA SI IDE I DRYGATA SERIQ OBA4E V 67 EPIZOD 6TW GO VIDIM GARANTIRAM

# 308
Това май ще се окаже серията, в която най-много са ни занимавали с безсмъртния, а в малкото свободно от него време с Яшаранови и сие.  ooooh!

# 309
Ще ми разкажете ли за Хаджер че нещо съм пропуснала тоя момент какъв е тоя бивш нейн мъж

# 310
*¨*morski_briz*¨*, *nin4eto*, aleaeli, ananova, anarus, anelia001, aneta7560, babaitka, Baiche, BENI66, BENI_0806, black star, Blak kristal, borovinka123, boyana2009, bzsa, clara, cuba libre, cveti_dimitrova, daniela.qnkova, danitoo12, dani_ka, dettodorowa, dinachervenk, Diorella, djuli1, dushi4ka, eliadn, ema153, Emiliika, eva_merry, franny, fratsla, freespirit, Gabie, galandri, geri iv, gery-82, gery1981, haqsko, harli75, hrissi_sz, inabat, Ira-ari, is this love, ivka k, ivon-bonbona, janvief, kanina1964, KAPO, katia-74, kef4eto, kerilain, kometka76, koren, KStew, kuklaaa, kurkuma, liva, lizincety, Mama Kali13, mamaboba, mama_dafy, mani26, mapua, maq.1964, margita9, matema, mima, mimas, mimoza1910, minashu, mishi 92, nadia 63, nelitolio, nelka123, nikname, NiKoLcHeToOo, olenka63, palu, perlata_26, pola1961, Preslava Mihova, prolet76, reco_lili, rossic, rumina, serenata, silvia_ip, silviya.v, sisi567, skica, sladuranka_gd, sladurchetata, ssr, steli-ssd, Svetlasim, sylia, taniastoria, tanynka, Tara41, tenar87, tesoroo, ti4ti2, tudinka, ValentinaP, valkova*, vania_e, vanq_marinova87, Veni_Koleva, Vese-lina, vichom, vihor, yonitouo, zdravka69, zlatinag, Zorni44ka, гунка, ивамисс, лава, Л_Д, мишленцето, моli*09, Пеца, пипи17, РАДОСТ НИКОЛОВА, Три пъти свекърва (+ 24 Скрит/и) и 246 Гости преглежда(т) тази тема.

Shocked

# 311
BRADATIQ MOJE DA SI IDE I DRYGATA SERIQ OBA4E V 67 EPIZOD 6TW GO VIDIM GARANTIRAM
Абсурд да умре.Има поне  още 8 филма по 1.30 ч,кой ще ги запълва.
Също и Керим няма да си легне с Фатмагюл!

# 312
Знаех си, че ще е тъпа серия, ама и интернета ми е слаб, за съжаление. Според мен не е умрял Мустафа, иначе какво ще дават в около 20 серии още?

# 313
Хриси,Вени,Тара,чок,ама чок тешекюлер-вие сте верни дружки и много ви обичам! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 314
  • Стара Загора
Хриси newsm51,Вени newsm51,Тара newsm51 -страхотни сте,много благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт