не знам как и колко успешно "лекуват" душевни рани...но аз мисля,че психоложката само чопли раните...и те не могат да зараснат...искам Фатмагюл да има по- вече лични контакти с Керим...да се разхождат,да ходят на кино,да пазаруват...и най- вече ДА СИ ГОВОРЯТ,да обсъждат помежду си и проблемите и радостни мигове...ще има по - добър ефект

Тези се подиграват с нас! Защо се излагат така в края! Не се ли очаква последните серии да са най - силните, а те наближават. Вместо да се борят да задържат вниманието, те прогресивно се опитват да ни откажат. Да преходна серия, ок. Обаче нужно ли е да се запълва ефирно време с изгледи и епизодични роли, вместо с нещо смислено. Започва много да им куца сценария май, май. Хубавата 62 серия вече отдавна ни излезе през носа! Кой знае какво още ще измислят онези двете, за да позволят на сладурите да са щастливи.
Искрено, много искрено се надявам да се вижда и техният напредък, защото тук вече нещата зависят от тях, мина достатъчно време, за да може и двамата да са наясно със себе си и да започнат да се движат в една посока. В първи сезон, макар да не си бяха казали колко се обичат, то се усещаше че ги е грижа един за друг (към края) а сега... голямата любов, но не и се дава време да се види
Съгласна съм, че ако в този филм се издънят с лош финал не просто не стават за кино, а ще си плюят сами в лицата и каузите пред цял свят.
Препоръчани теми