Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 56 023
  • 742
  •   1
Отговори
# 375

Скрит текст:
Каква е технологията на правене чай в двуетажня чайник от снимката?

# 376
Фатмагюл преживя шок - не може ей така от раз да се съвземе  Naughty
но сега,след като Мустафа вече е намерен, надявам се да спадне малко напрежението- тя все пак се страхува и за Керим ,освен за себе си... Praynig
Слава богу,че не ми се е налагало да ползвам услугите на психолог ooooh! не знам как и колко успешно "лекуват" душевни рани...но аз мисля,че психоложката само чопли раните...и те не могат да зараснат...искам Фатмагюл да има по- вече лични контакти с Керим...да се разхождат,да ходят на кино,да пазаруват...и най- вече ДА СИ ГОВОРЯТ,да обсъждат помежду си и проблемите и радостни мигове...ще има по - добър ефект Peace Grinning

ЛЕКА НОЩ  1countingsheep

# 377
Лека нощ, момичета и момчета! Беше ми приятно - както винаги. До утре!

# 378
  • между морето и небето
RIP Mustafa Nalcali!

Мислете за сватби и бебета вече  Laughing
Както каза Керим на баща си при намек за бебета: "Първо да проходим, после ще тичаме".
Поне роклята да дойде на дневен ред, ама...
ФГ каза: когато ушия роклята ще съм ГОТОВА

Както се точи действието и + депресираната физиономия на Фг, по-добре да забравим за прословутата рокля.

Няма да се учудя, ако Мусти 'извади" отново късмет. Може и Фг сега да почне да изпитва вина и за неговото състояние. Отново ще има "Керим, трябва ми време."

Валентина, и аз си мисля, че отвличането на Фг, би трябвало да ги сближи много повече, а то поне засега е точно обратно.

# 379
  • София
Като се замисля, нямам усещането, че съм гледала КВФ Thinking!

Лека нощ и от мен smile3507

# 380
аз също мисля че каза на психоложката, че не и се говори ама и каза и нещо друго което касаеше керим и от което мисля че тя отново е в началото, но не съм много сигурна не можах да разбера какво точно каза, затова ви помолих ако някой разбира да преведе разговора им Simple Smile Praynig

# 381
  • Пловдив

За лека нощ...прегръдка от мен.

# 382
  • Разград
Каква е вината на Фатмагюл - Епизод 66

http://www.keyfiseyir.com/bg/watch/2477/fatmagulun-sucu-ne/66

# 383
# 384
Ако се разсъждава логически ФАХРЕТИН стреля по МУСТАФА И той фактически е неговият убиец.

МИСЛЯ ,ЧЕ НАРОЧНО СПРЯХА ТАМ СЕРИЯТА КАК ЗАТВАРЯ ОЧИ ,ЗАЩОТО НИЕ ПАК ЩЕ ИМАМЕ ДОГАДКИ ДО ДР.СЕДМИЦА ОТ ТИПА ЖИВ ИЛИ МЪРТАВ.дА НЕ ЗАБРАВИМЕ СЮРПРИЗА ,КОЙТО НИ ГЛАСЯТ С НЕГО НЕЩО ПОДОБНО НА СЪН ИЛИ ВИДЕНИЕ.ОТ ДРУГА СТРАНА да приемем ,че е МЪРТАВ
ФАХРЕТИН ЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВА ЗА УБИЙСТВО СЕМЕЙСТВОТО НА КЕРИМ НЯМА ДА ИМА ПОКОЙ.ЦЯЛА СЕРИЯ ЩЕ МИНЕ В ПОЛИЦИЯТА КАДИР ЙОМЕР И ТН...ФАТМАГЮЛ ЩЕ Е ОЩЕ ПО СТРЕСИРАНА ОТ ВСЯКОГА....

ЩЕ ИМА ДУШЕВНИ СТРАДАНИЯ И ТЕРЗАНИЯ НА ФАХРЕТИН И КАДИР ЩЕ СЕ НАМЕСИ.ТОВА ЛИ Е ПО ДОБРОТО НВ НИКАКЪВ СЛУЧАЙ !!!!!!!!

# 385
Момичета от мен лека нощ
И вие не пишете много smile3523...че после трябва да ви четем, а една моя клиентка вече цяла седмица си чака визитките. hahaha

# 386
   Оххх!!! smile3511   Тези се подиграват с нас! Защо се излагат така в края! Не се ли очаква последните серии да са най - силните, а те наближават. Вместо да се борят да задържат вниманието, те прогресивно се опитват да ни откажат. Да преходна серия, ок. Обаче нужно ли е да се запълва ефирно време с изгледи и епизодични роли, вместо с нещо смислено. Започва много да им куца сценария май, май. Хубавата 62 серия вече отдавна ни излезе през носа! Кой знае какво още ще измислят онези двете, за да позволят на сладурите да са щастливи.

За Керим и Фатмагюл, няма да коментирам!  #Cussing out  Искрено, много искрено се надявам да се вижда и техният напредък, защото тук вече нещата зависят от тях, мина достатъчно време, за да може и двамата да са наясно  със себе си и да започнат да се движат в една посока. В първи сезон, макар да не си бяха казали колко се обичат, то се усещаше че ги е грижа един за друг (към края) а сега... голямата любов, но не и се дава време да се види  Sad  Съгласна съм, че ако в този филм се издънят с лош финал не просто не стават за кино, а ще си плюят сами в лицата и каузите пред цял свят.
п.п Извинявам се, но малко подпалих след този епизод  Embarassed     bouquet

# 387
  • В Града на липите

Още малко да го погледаме, че щял да умре в болницата. Тези блянове и сънища ненапразно ги даваха. Отдават дължимото на таланта Фърат, и за това го пускат повечко в последните серии. Един вид сбогуване.

Вярно че можеха да съберат двете серии в една и да ни спестят досадата, но все пак доста неща се случиха. Колкото й да ни се искаше двете ни любими "лози", да се оплетат по-здраво, щеше да си е малко сюрреалистично. Фатмагюл преживя голям шок. Беше отвлечена, сурната, упоена, заплашвана, съблечена, преживя престрелка. Последните две серии се развиха за едно денонощие. Няма как да се отърси от преживяния ужас и да се усмихва все едно нищо не е било. Дайте да и дадем поне няколко дни.
Надявам се всички да сме доволни от следващата серия.
Аз все още се осланям на слуха - сватбата да е скоро.

Хубава вечер на всички. Дано се появи някое от момичетата, които разбират езика и да ни обясни това онова. Че май всички само налучквахме и се ориентирахме по интуиция.
От тук нататък смятам, че екшъна ще намалее и ще настъпят по-спокойни дни.

# 388
  • Разград
Fatmagül//Kerim - olmayacak bir hayal

# 389
  • между морето и небето
ladychar86, много ми допадна поста ти  Hug !

Що се отнася за бебетата, мисля , че сме мнооого далеч. А и за кога, то не остана време до 14.06.

Аз все още чакам делото, което пропуснахме - 05.03. Или забравиха за него  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт