Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 990
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Мариянка,най-сърдечно ти благодаря за линковете,но нета е слаб и няма да мога да гледам ooooh!Утре ще прибягам до нас да си взема дозата Беренгин Heart Eyes
Ей не се навихте да си сложите антена и да го зяпате с великолепно качество ,кофти е че хд вариянта е кодиран

# 361
Момичета, както винаги прекрасно се справихте с репортажите и снимките! Чудесни сте! Hug
 newsm51
Надявам се, че сага няма да ни държат в очакване 5 дена на трейлър, който да е 20 секунди от които 10 секунди умиращия newsm57!

Лека нощ момичета и от мен. Беше ми много приятно във Вашата компания!

# 362
fatmagul bulka kvazimodo otvori o4i dali umrq ee kakyto si i znaeh Mustafa 6te go vidim i 67 seriq
да обаче по малко ,че омръзна нещо...ред е на Селим Ердоан
п.п Мама им продуценти,Енгин се изгърби да я прегръща и накрая всеки сам в леглото си !
  Joy

# 363
Благодаря ви за приятната компания, с това ще си останем. Аз лично съм разочарована, имах очаквания за повече близост м/у ФГ и Керим. Слухчетата за преплетени лози и целувка излязоха силно преувеличени. Не може вечно да се казва, че няма как, много проблеми, мъка и т. н. и по време на война се раждат деца, а в мъката си хората най-често се сближават, за да устоят. За мен е твърде мъчително да следя отношенията м/у ФГ и Керим, в 1 сезон беше много по-интересно, даваха човешки съдби и отношения, сега - екшън след екшън.
Просто не им остана време да бъдат заедно. Какво ли не се случи - бабата лечителка имаше повече ефирно време от влюбените. Но какво да се прави- важното е, че поне намериха време да се доближат и да се опитат да продължат оттам, докъдето бяха стигнали.

# 364
# 365
fatmagul bulka kvazimodo otvori o4i dali umrq ee kakyto si i znaeh Mustafa 6te go vidim i 67 seriq
да обаче по малко ,че омръзна нещо...ред е на Селим Ердоан
п.п Мама им продуценти,Енгин се изгърби да я прегръща и накрая всеки сам в леглото си !
  Joy
така е ,берен е доста по ниска от него

# 366
RIP Mustafa Nalcali!

Мислете за сватби и бебета вече  Laughing

# 367
RIP Mustafa Nalcali!

Убаво,ама до 13 юни какво ще гледаме  Simple Smile

# 368
# 369
RIP Mustafa Nalcali!

Мислете за сватби и бебета вече  Laughing
Както каза Керим на баща си при намек за бебета: "Първо да проходим, после ще тичаме".
Поне роклята да дойде на дневен ред, ама...
ФГ каза: когато ушия роклята ще съм ГОТОВА

# 370
Ами сценаристките носят две дини под една мишница и вече им пролича... Laughing Мен лично най-много ме нервира физиономията на Мусти,  еее бактън от него! Crossing Arms  Голяма досада с тоя Фърат, излишно протакане.
Иначе мога да се обзаложа, че краят ще е хубав, само да не го претупат, че... #2gunfire

# 371
  • София
RIP Mustafa Nalcali!

Мислете за сватби и бебета вече  Laughing
Както каза Керим на баща си при намек за бебета: "Първо да проходим, после ще тичаме".
Поне роклята да дойде на дневен ред, ама...
ФГ каза: когато ушия роклята ще съм ГОТОВА
На мен ми се струва, че тя не само че не е готова да започне,ами и назадва.
Стори ми се, че отказа помощ на психоложката, ако е истина, не ми изглежда никак добре състоянието й.

# 372
# 373
RIP Mustafa Nalcali!

Убаво,ама до 13 юни какво ще гледаме  Simple Smile

секс, нали това искаш hahaha

# 374
ladychar86 ти го каза с по-резки думи, но всъщност и аз мисля като тебе.

Общи условия

Активация на акаунт