Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 830
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Круела  Hug права си за началото. Ама и средата си я бива и края също.  Embarassed

Аз съм киноманиачка изгледала съм хиляди филми, никоя целувка не ми е въздействала така.

Точно така! То, май, няма по-чакана целувка от тази.

# 601
  • В Града на липите
Сега като я изгледах пак 5-6 пъти тая целувка, и най-сетне си отговорих на въпроса защо аджеба бяха тия петна размазаните дето се мандрахелцаха и ми пречеха да виждам по-добре.
Вероятно, защото ако ги нямаше, нямаше и да се мъчим да надничаме през тях и щеше да има доста изпопрепадали пред мониторите зашеметени от пълната сила на гледката.  Joy  Joy  Joy

# 602
Slawena , разочароваш ме!  Wink И ти  гледаш друг филм галиба!  Peace

Хайде преговор !

Мерси джанъм,но ДАМОН няма да е сам/а...трябва да си има дружка  Mr. Green

Аз повторението съм го оставила да го гледам по БТВ,колкото по късно толкова по нов ще е сериала за мен

# 603
campanula, mariana51, златни сте, безценни сте! Благодаря за финала, преживяването е различно с превод!  newsm51
oma, сефтето е добро, смело напред!
 smile3501
kurkuma, те това е истината! И аз това казвам, магията от първи сезон се загуби.  newsm10
Цитат
Каквото и да си говорим, от първи сезон сериите съм ги гледала поне десет пъти и кой знае още колко ще ги гледам - винаги с голям интерес и всеки път откривам по нещо ново. Вчерашния епизод едва ли ще го гледам повече, след преслушването с превод. Вари го, печи го - това е положението, за съжаление.

# 604
  • Разград
TOM JONES I WHO HAVE NOTHİNG

# 605
Хриска, този Мустафа Булут ти е промил мозъка, бе. Ще взема да го почна, че да видя дали и върху мен ще има подобен ефект. Обаче виждам противоречие - ако Злати разбира кривата любов на Мустафа Н., тогава трябва да се отнася по същия начин и към чувствата на Мустафа Б., ама не е така...  Чудна работа.newsm78

Аз да добавя, че никак не искам някой да ме обича като М.Н.

Куркуме , просто се надявам повечето момичета да чакате целия превод на Ако бях Облак и да го започнете... И Каква е вината на Фатмагюл въздейства , но Облака по различен начин те хваща за 'гушата" и не те пуска...Невероятен филм е... За втори път ще го напиша - това е първия турски сериал за който не ползвам плъзгача при първо гледане...Знаете , че от бързане да разберете какво става много често кадрите с второстепенните герои или картини от филма на първо гледане ги прескачаме.., но с Облака не е така... Това е  филм за който трудно може да се говори...Но, толкова "цветни" и "пъстролики" герои няма в никой друг турски сериал... И най-важното - много далеч е от сапунка... Не знам , ако този филм е спрян заради нисък рейтинг просто не искам да изреждам в момента какви сапунени сериали снимат и се гледат...Разбрала съм , че съседите не искат да им се вадят "кирливите" ризи и което е по-странно точно потърпевшите не искат...

# 606
  • София

Новият персонаж - доста симпатичен - дали не е счетоводителка.... Вероятно обаче е инженер.
Много ми е интересно, коя е и каква ли ще е ролята й newsm78???

В последните серии любовта на Мустафа започна все повече да ми прилича на любовта на един негов адаш с мустачки, размахващ пистолет и отвличащ булки.
Фенките  Hug, не ме замеряйте с домати и аз съм от вас.
Да подчертая на начина му да обича, не на характера му като типаж. Те са много различни.

Ох, това заболя ! Моля ви, не Praynig!
 Laughing Hug

# 607
  • София
За Облака:
                     Куркуме , просто се надявам повечето момичета да чакате целия превод на Ако бях Облак и да го започнете... И Каква е вината на Фатмагюл въздейства , но Облака по различен начин те хваща за 'гушата" и не те пуска...Невероятен филм е... За втори път ще го напиша - това е първия турски сериал за който не ползвам плъзгача при първо гледане...Знаете , че от бързане да разберете какво става много често кадрите с второстепенните герои или картини от филма на първо гледане ги прескачаме.., но с Облака не е така... Това е  филм за който трудно може да се говори...Но, толкова "цветни" и "пъстролики" герои няма в никой друг турски сериал... И най-важното - много далеч е от сапунка... Не знам , ако този филм е спрян заради нисък рейтинг просто не искам да изреждам в момента какви сапунени сериали снимат и се гледат...Разбрала съм , че съседите не искат да им се вадят "кирливите" ризи и което е по-странно точно потърпевшите не искат...
Нисък рейтиниг, това и на мен ми се вижда много абсурдно. Много стойностен филм. По-скоро откровенията са ги накарали да го спрат, аз на това съм по-склонна да вярвам.
Между другото в тоя филм всяка думичка е важна, без превод и не помислям да го гледам напред!

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 20:28 от Л_Д

# 608
vania_e клипа е разбивач. Тоя тандем ЕА и Т Джонс ме оставиха без дъх.
Цитат
Между другото в тоя филм всяка думичка е важна, без превод и не помислям да го гледам напред!
Напълно си права, много силни диалози, всяка дума е важна, но...ще ти призная, че го гледах до края без превод и ме разтърси!!! Не мога да намеря подходяща дума, за да обясня въздействието на филма, дори без превод. Сега, когато го гледам с превод, виждам, че почти всичко съм разбрала, и си давам сметка колко е изразителна актьорската игра.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 20:01 от ValentinaP

# 609
  • Пловдив

Утре, събота от 13,00 часа по STAR TV в предаването Süper Starlife, ще дават за нашите сладури - репортаж за наградите. В предварителният анонс пише, че Берен е закъсняла....

Ето линк към STAR TV:
http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx

# 610
  • Пловдив

При положение, че днес в 10,36 съм постнала рейтинга, неуважително е да се пишат неща просто така.
Скрит текст:
Какъв е смисълът  да се пише, просто само за да пишем - да се уважаваме, да си четем поне постовете.. А ако следим темата и сме фенове на сериала - рейтингът почти винаги се слага.

# 611
 smile3503Аз не виждам смисъл да пиша ,написани вече мнения .Обичам провокациите и мисля ,че те са повод за размисъл ,а дамите ,които си пишат тук за романтичните им очаквания  не им пречи да  го правят
-Защо клипа от целувката на ФиК от 62еп. е отрязан ,за да не се види потреса и отвращението на Фатма след целувката/това е реакция  на  съгласна жена ,а не влюбена/
/според мен-защото пристрастените гледат само Керим ,но не и Фатма/
Извинявам се на милите дами , за  мнението си ,че   Фатма не е придатък/ а  личност/ – към който и да е мъж   и  е способна да се справи сама
Извинявам се , за мнението си ,че за мен фатма е достатъчно интелигентна да се справи и сама в Истанбул   да намери работа   и намери съпруг ,когото сама е  избрала , не  да приема  заради ниска самооценка  –за съпруг непознат насилник

ВИНАТА  НА  ФАТМАНГЮЛ  Е ,ЧЕ СЕ САМООБЕЗЦЕНИ  И ОМЪЖИ ЗА НАСИЛНИКА КЕРИМ

# 612
# 613
  • Пловдив

В този момент Керим видя ключът на колата на Мустафа.

# 614
  • София
При положение, че днес в 10,36 съм постнала рейтинга, неуважително е да се пишат неща просто така.
Скрит текст:
Какъв е смисълът  да се пише, просто само за да пишем - да се уважаваме, да си четем поне постовете.. А ако следим темата и сме фенове на сериала - рейтингът почти винаги се слага.

marianka51, извинявам се ама аз не те разбрах Embarassed!
Ако е за ниския рейтинг, за който аз говоря, той се отнася за Облака! /Вече го написах, за да се вижда./

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 20:44 от Л_Д

Общи условия

Активация на акаунт