Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 841
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Злати, виж какво си намерих  newsm53 Слагам го в скрит текст, защото не е по темата, но трябва да се види. Няма да Ви споделям какви сънища ще сънувам  Embarassed :

Зорничка, Злати  Hug
 spam2
Скрит текст:
Аз, като Мара подробната, нали чета всичко наред и тоя пост на Зорничка не го пропуснах! Joy
Та да споделя- от лятото модна къща KIP стана любима и за моето севгили Сарухан Хюнел, че даже и сега облича някой от героите в новата продукция, та покрай това научих че Кенанчо е
 рекламно лице на фирмата- не съм предполагала, че не знаете. Та за всеки случай ето линк към фирмата- с много снимки, че и видео със сладура- нали е рекламно лице Hug
http://www.kip.com.tr/haberler.asp

# 616
Добро утро!

Диалози:

Психолог: Предполагам, че днес не искаш да говориш?
Ф: Да, не съм в състояние да говоря.
Психолог: Но ако се опиташ да обясниш, ще ти олекне, нали знаеш?
Ф:. Знам, но ако изговоря отново преживяното ще ми бъде болезнено. Нямам сили за това.
Психолог: Добре, както искаш. Няма да те принуждавам. Когато поискаш, тогава ще поговорим.
Ф: Нищо не мога да направя, не зависи от мен.
Психолог: Разбирам. След всичко преживяно от теб е закономерно.
Ф: Да?
Психолог: Разбира се.  Ти отново се сблъска лице в лице с голяма травма, отново преживя голям шок.
Ф: Той ме попита „кое ще причини най-голяма болка на Керим?”. За да причини болка на Керим, той искаша да ме принуди да преживея отново същото. Той каза „ти се омъжи за един от тях..” Казах му „Керим не е от тях”. Но той твърдеше, че и той е виновен.
Психолог: И ти ли мислиш така?
Ф: Не. Но това, че той ме накара да си спомня това – така ме накара да страдам…това, че ми напомни тази нощ – той ме накара да страдам.
Психолог: Това сподели ли го с Керим?
Ф: Не.
Психолог: Всичко което се случи ви повлия на вас с Керим.
Ф: Не знам. Каквото и да става аз искам да продължа с Керим от там откъдето спряхме. Искам да вървя напред, не искам да се връщам назад.
Психолог: Преживяното с Мустафа те е накарало да се чувстваш така? Имам предвид, че се връщаш назад?
Ф: Не искам да говоря за това, моля ви.
Психолог: Разбира се.
Ф: Извинете.
Психолог: Няма нищо. Когато поискаш съм готова да ти помогна. Знай това, моля те.
Ф: Благодаря.

Фатмагюл и Керим в кухнята.

Ф: Искаш ли?
Керим: Не не искам. Можеш да сложиш чайника, няма чай. Батко Кадир е долу, Мерием абла е при него. Батко Рахми е при Елиф, татко долу говори с Австралия.
Ф: Добре.
Керим: Доскуча ми сам. Разстроих се заради Хаджер днес.
Ф: Да, само мъжа и от Германия липсваше. И аз се разстроих.
Керим: Тя много се изплаши. Когато вечерта Сами и батко Кадир я отведоха в къщи тя гледаше толкова изплашено.
Ф: Животът и е ад.
Керим: Е и? Да се работи в къщи е по-добре нали?
Ф: Да, при тези обстоятелства е по-добре. Докато не преодолеем всичко това, ще се справям така…но ние ще го преодолеем.
Керим: Разбира се. Това не може да продължава така, всичко ще си дойде на място.
Ф: Да, ще хванат тези мерзавци. Ще хванат Мустафа, всичко ще се оправи.
Керим: Фатмагюл… този човек повече няма да ти навреди, нали така? Той не ти е направил нищо, освен това което ти ми обясни? Моля те кажи.
Ф: Керим, колко пъти ме моли, и аз колко пъти ти отговарях. Не, нищо не ми е направил, нищо освен това което вече обясних.
Керим: И с лекаря не си искала да говориш на тази тема.
Ф: Да, не искам.
Керим: Виж, ако има нещо за което ти не искаш да говориш…
Ф: Аз само не искам да говоря.
Керим: И с мен?
Ф: Да и с теб. Не сега, Керим, моля те. Още се страхувам…страхувам се за теб, страхувам се за семейството ни. Докато той не бъде хванат за мен няма да има спокойствие.
Керим: Добре. Извинявай. Добре.
Ф: Знам, малко остана. Знам, че всичко ще мине, но сега не искам да говоря за това, Керим. Искам да говорим за хубавото, искам да мислим за хубавото.
Керим: Добре.
Мукадес: О, извинете. Да чукна на дърво. Прегръщайте се, прегръщайте се, колко хубаво.

Благодарности за превода!
Това са 2 от най-интересните сцени-диалози, които внасят светлина в сюжета.
Мерси!.

# 617
Браво! Добра идея:)

# 618
  • Пловдив
marianka51, извинявам се ама аз не те разбрах Embarassed!
Ако е за ниския рейтинг, за който аз говоря, той се отнася за Облака! /Вече го написах, за да се вижда./

Не визирах твоят пост. Съвсем съзнателно не използвах цитиране. Чета с удоволствие това което пишеш .

# 619
Морски бриз  Hug
Скрит текст:
благодаря, преди известно време Злати ми прати линк с рекламата, но не бях открила снимки  newsm53  love001 Голям бонбон е нашия човек !

Куркума , джанъм  Hug евала, колко точно го каза. Тази серия аз даже и с превод нямам желание да я гледам. Сравнете една серия от първи сезон и последната. Разбирам всички психологически моменти, които някои от вас описват, но къде са те в сценария, не се пресъздават вече така добре !

Филмът, който гледа Damon си го дават по телевизията, само че е след 00.00 часа, какви сервитьорки, какъв дядо Мраз  smile3532

Злати чакам включване да обясниш как така не харесваш Мустафа Булут, пък си убедена,че Налчалъто обича Фатмагюл. Аз предполагам какво ще кажеш.. ама може и да ме изненадаш   love001

# 620
Брей,толкова пъти да гледам сериите и да не видя,че Фатма е станала сервитьорка #Crazy Абе тя нали продаваше билети  Joy Joy Joy Joy

# 621
много разнежващ клип...

# 622
 ValentinaP, asha, tilli, много ви благодаря момичета! newsm51
tilli, аз горе-долу си бях обяснила принципа, въпросите, които си поставях бяха за "втория етаж"и твоето видео ми отговори на тях. Peace
Във връзка с епизода от снощи, всичко вече е казано и няма какво да добавя, ще чакам с нетърпение следващия четвъртък. Laughing
dani_ka, vania_e,Cruela   newsm51  mrstraetz

А Облакът е и моята слабост, но даскала Харун въобще не го харесвам / нищо, че ми е колега /. Heart Eyes За мен сериалът можеше да мине и без него. Hug

# 623
Благодаря за превода на финала на 66-та серия! И понеже там Мукадес казва,че ще ходи да си лее куршум-нека да заповяда! Аз ще и помогна-уплашена е от:
1.Папагала
2.Папагала
3. Папагала
4.Папагала
5.Папагала
7,8,9.Керим+Фатмагюл
Най-големия страх на Мукадес- да не би Керим и Фатмагюл да станат истинско семейство и дали много прилича на Папагала за св.Валентин!!!

За вас от мястото на събитието-Вещицата на Стаж!!! Sunglasses

# 624
  • София
Не визирах твоят пост. Съвсем съзнателно не използвах цитиране. Чета с удоволствие това което пишеш .
Hug  Heart Eyes
Скрит текст:
В общи линии явно се набутах между шамарите Embarassed Laughing.

ValentinaP, много много хубаво клипче!Чак ми се прииска да си пусна най-хубавите моменти от началото, така ми липсват тези емоции...

# 625
  • Разград
ENGİN AKYÜREK

# 626

Много забавен клип :

# 627
 HugДнес пак сте невероятни! Heart EyesА аз, /независимо от светлината върху модните тенденции, която внесохте в темата/,най-после успях да се успокоя, че Енгин не е с абитуриентския си костюм на награждаването.  newsm78
Скрит текст:
Изчетох ви с удоволствие и тъъъъкмо реша да напиша нещо - на следващия пост вече написано! Hug

# 628
  • В Града на липите
Цитат
Ох, това заболя ! Моля ви, не !

Л_Д, дано не те е заболяло много  Hug
Ето, за компенсация:

Скрит текст:

СВЕТОЗАРА, наистина е много забавен клипа. Това дали са гафове от снимките  newsm78

# 629
...
-Защо клипа от целувката на ФиК от 62еп. е отрязан ,за да не се види потреса и отвращението на Фатма след целувката/това е реакция  на  съгласна жена ,а не влюбена/
...
Извинявам се , за мнението си ,че за мен фатма е достатъчно интелигентна да се справи и сама в Истанбул   да намери работа   и намери съпруг ,когото сама е  избрала , не  да приема  заради ниска самооценка  –за съпруг непознат насилник
ВИНАТА  НА  ФАТМАНГЮЛ  Е ,ЧЕ СЕ САМООБЕЗЦЕНИ  И ОМЪЖИ ЗА НАСИЛНИКА КЕРИМ

DAMON, ако Фатма беше отвратена от целувката на Керим, защо така замечтано беше затворила очи, после усмивката не слезе от лицето й, не й се тръгваше, даже се позабави малко пред Керим...може би е искала да бъде "отвратена от още една целувка". На сутринта странно си тананикаше от "отвращение". Joy
Да, Фатма е достатъчно интелигентна и ако действително искаше да се разведе, щеше да го направи до сега многократно. Може би не си спомняш, но Керим искаше да се разведе с нея, а тя го помоли да не го прави. Ако толкова е искала, защо не се разведе тогава. Защо не се разведе с Керим, когато беше в затвора? Вместо това мислеше за него и му пишеше писма. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт