Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 862
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: kurkuma
Вмъкни Цитат
Цитат на: Cruela в Пет., 16 Март 2012, 17:01
Цитат на: DAMON в Пет., 16 Март 2012, 16:56
Фатма замина  с Мукадес и брат си за Истанбул и започна работа като сервитьорка.

Знаех си аз, че гледаш някакъв друг филм! Сега остана да позная и кой точно.

Крюелка, няма как да разбереш, не се мъчи, не го дават по телевизията.
  hahahasmile3521 smile3532

# 556
  • На изток от рая...

Славенка, Peace
Фатма замина  с Мукадес и брат си за Истанбул и започна работа като сервитьорка.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Защо  и трябваше в Истанбул  Керим ?  Може би и бе много приятно  в присъствието  му?
А познаваше ли го за да си довери живота? А ако Керим бе някой ,който не се  влюби в нея?
Нали знаем ,че „изключенията потвърждават  правилото”, и според мен  сценаристките ще го докажат

ВИНАТА НА ФАТМАНГЮЛ Е ,ЧЕ  СЕ ОБЕЗЦЕНИ  И  ОМЪЖИ ЗА НАСИЛНИК

Е, сега наистина се убедих, че изобщо не следиш сериала, а само обикаляш като цветарка в двете теми за филма и бълваш едни и същи глупости, с цел да дразниш останалите. До сега си мислех, че просто имаш "различен и странен" поглед върху нещата.

П.С. Писала съм заедно с другите момичета. Явно много хора успя да развеселиш в края на работния петъчен ден.

# 557
Понякога ,даже много често ,любовта на феновете стига и до крайност.На някой им харесва постоянно да са на дневен ред ,даже си плащат за това ,а има и такива които правят всичко възможно  да запазят личният си живот .И на мен ми е любопитно/даже много/да знам повече за него и за тези около него ,,но.....Енгин явно за сега успява ,макар и с цената на много слухове

# 558
  • Пловдив
Аз да си кажа за Облака, че ми е слабост.
Дали вторият сезон са го спрели заради нисък рейтинг, че като изгледах
последният епизод /без превод, така че освен картинки нямах представа какво си говорят/
ми се стори, че го приключиха много на бързо действието.
Та мисълта ми е знае ли някой какви са отзивите за  сериала в Турция, дали е имал успех
и много ми е чудно дали с този сериал Енгин е станал звезда или впоследствие с образа на Керим
пожъна успех.
Лично за мен ролята му в Облака е много по трудна и  по разкриваща капацитета и таланта му.

Сериалът е сниман два сезона, но всъщност може да се каже,че това са два полусезона. От февруари до юни  и от септември до декември 2009 г. Да, срян е преждевременно. Причината вероятно е нисък рейтинг (причината винаги е тази)

Хади беее , този сериал е бил с нисък рейтинг  #Crazy #Crazy #Crazy Като си представя какви бози влаачат по 100 серии, направо съм изумена  ooooh! За кой ли път се убедих, че не мислим по един начин с комшиите  Crossing Arms

Момичета, не отговаряйте на Демонката, това и е обичайната и практика- влиза за да провокира . Ако сериала е свършил, започва да плюе артистите, нали така БАБОМАРО  Laughing Просто  ignore2 ignore2 ignore2

Зорииии, ама голяма находка, джанъм   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Направо е S класа севгилито ни  Wink  Hug

# 559
# 560
# 561
  • Стара Загора

# 562

За всяка по един Joy hahaha Joy

# 563
  • Стара Загора

# 564
  • Варна
Привет на всички фатмагюлки, керимки и сладки вещици!
 Да се надяваме,че след снощната серия ще започнат най-романтичните дни на нашите любимци.
  Поздравявам ви с първия си клип от такъв вид. Направих го с много любов за вас и ви моля да бъдете снизходителни.

# 565
Попаднах на една интересна снимка. Заден план на Керим/Енгин.

И още нещо интересно. Клип за Eнгин  на фона на песен на гаджето на Берен.  Party

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 17:49 от Cruela

# 566
Попаднала си ти, друг път! Издебнала си момената, ама йок - нашето момче все си е хубаво, откъдето и да го погледнеш.  Wink

Гони, БоровинкаHug  Hug

Ома, този момент ми е любим.  Hug

# 567
Попаднах на една интересна снимка. Заден план на Керим/Енгин.

Найс, а?!  Blush Heart Eyes Blush Heart Eyes Blush

# 568
Гери, вери, вери найс!  Heart Eyes

# 569
  • Стара Загора
Абе в заден и преден план си е хубав newsm53!

Общи условия

Активация на акаунт