Имаме общ албум в snimka.bg, за достъп до него, качване на снимки и парола обръщайте се към: elfi4ka

много благодаря за новата темичка
направо беше гроги милата 

От вчера имаме нова кола и мислим да се разходим през уикенда. Проблема е , че колата не е тип семейна и незнам как ще се справим с много багаж. Това е от нас за сега. Отиваме да обядваме. Усмихнат ден 
Че съм забравила кога се минаваше на втора група, но сякаш по спомен, много кратко време давах първа група и почти веднага преминах на втора Thinking

Иначе съм във вихъра на стягането на багажи
Няма по-неприятно нещо от това,като някакъв цигански катун ще се помъкнем пак
Хмм,може повредата да е в моя ТВ,защото аз мъкна ВСИЧКО,абе не мога да не взема нещо и в един момент това нещо да ми потрябва и аз да го нямам(същото важи със страшна сила и за моите лични неща и дрехи(най-вече)) 
Вчера ми беше казано,че тъй като януари месец са ми дали направление за гинеколог,сега не могат да ми дадат,т.е. след като преди 2 месеца ми е нямало нищо,луда ли съм сега да се разболявам 
Сега съм с такъв и повярвай ми,след като такъв гнуслив човек като мен работи с него,значи всичко е 6 

Обаче искам снимкииии

Помня ги всичките,все още ми е мъчно за Креола и знаете ли защо,защото тя беше много ентусиазирана,надъхана...абе интересна личност...с интересни хрумвания! Льони 77 - мдаа,писах ѝ точно след като сподели за ужасната си трагедия и то ѝ писах,първо за да изразя съчувствие и второ да попитам ако е удобно как точно се е случила загубата,и тогава за първи път не го направих от чисто любопитство,а просто аз също се чувствах зле и треперех като лист дали ще мога да устискам бебето,но отговор не получих
) и от тогава пак ни дума,ни вопъл,ни стон.Радвам се,че се обади и че сте добре,включвай се от време на време да казваш как я карате 
Честно казано не съм я питала защо не пише във форума
,но като се замисля - аз ако бях с две,сигурно нямаше да ми видите очите до абитуриентския им бал
) 
Дано и при тях нещата са добре 

(мнооого обичам 

Въпреки всичко може би щях да замина при нашите,те са ми вечния пристан
А какво ще каже ответната страна...няма нещо,което да ме интересува по-малко в момента
Ииии,ама вие с душата се редувате,аман от болести вече 
За пореден път ще кажа,че при нас е същото положението
За пореден път ще кажа,че разбирам идеално как се чувстваш,защото аз се чувствам по същия начин - вече нито ми се излиза,нито ми се среща с някой
Омръзна ми като излезна някъде всички деца да си стоят в количките и да кротуват,а моя вечно да мрънкоти,да се сърди и да се мъчи да излезне от количката,аз да бутам празна количка,а в другата ръка да мъкна него.Става ми лошо вече само като си помисля,че трябва да пътувам или да отида някъде с него,че то това си е истинско изтезание и мъчение,но най-вече изпитание на психика и нерви
Честно казано още от сега съм казала на ММ,че ако започне да ми върти номера в СЗ и не се радва на разходките и срещите с приятелчетата си,го връщам в Пловдив веднагически и повече няма да се занимавам с него,ами то нерви не ми останаха бе
Как да не ти създаде настроение!
Много ти благодаря! 

нали днес е 15ти 
Толкова дни се разчекнах от учене измежду всичките си останали задължения. Даже къщата ми си беше спретната и чиста
Е, за сметка на това почти не съм спала няколко нощи и вече едва гледам, но съм щастлива, защото Счетоводството е ключов предмет за специалността ми, а и не толкова лесен, когато за първи път се сблъскваш. Освен това ще имаме още няколко Счетоводства при същата доцентка и си е друго, когато първата ти оценка е 6 
Даже се кара на играчките, на нас; вкарва интонации, гримаси... попикаваме се от смях с бащатко й като я слушаме
Иска да ходи, рови във всички шкафове, които докопа, вади и хвърля, а аз ходя след нея и прибирам
Абе чудо!