Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 973
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
elfi4ka,супер ти се е получило!  Hug

Днес и аз се боядисах.Направих се с Игора 7.12  Grinning  Получи се добре,макар че малко прозира русото отдолу,но другия път ще е още по-добре Laughing
Утре ще постна снимки.

# 211
elfi4ka добре изглежда, не й личи ако е изтощена все още. Наблегни на въстановяващите продукти, много протеин и много хидратация и може да овладееш положението, в друга тема има няколко блондинки които успяват да задържат добър вид на косата.

# 212
Благодаря ви момичета,много сте мили  Hug

MissNellie ....оо личи,личи....виж й краищата,но с пресата ги замазвам,а и те са си така отпреди  #Silly
Лошото е,че съм много мързелива и не правя нищичко за косата си  Tired Мия я отвреме-навреме с каквото имам под ръка/в момента някаква Шаума/  Blush и слагам маска накрая /сега привършвам една Гарниер/.И с това се изчерпват "грижите" ми по нея  Crazy

Вчера питах за маслените маски и с питането си останах,домързя ме  ooooh!

# 213
elfi4ka  в такъв случай няма да издържи дълго. АКо не ти се занимава, късичка, и така докато се увреди, станало време да я режеш  Laughing
Нищо няма да ти коства, каквото масло имаш, смеси го с маската, която имаш вече, поне малко повече да се хидратира. Ако имаш и шапка за баня, като сложиш маската, мяташ отгоре и шапката и под горещия душ си довършваш с другите процедури (измиваш косата преди всичко останало, за да има допълнително време). Без много повече усилия, а резултата ще е по-добър. Вземи си поне един продукт с протеин(2 мин реконструктор на Афоджии да кажем), и редувай с другата маска, по същия начин. Няма да е оптимално, но няма да изисква повече усилия или време отколкото сега.

# 214
  • София
elfi4ka  страхотно се е получило

# 215
  • София
elfi4ka много добре се е получило, няма и помен от жълтеенето  Heart Eyes
Sassie интересно ми е какъв цвят е станал; с наслагване ще се покрие със сигурност  Hug

# 216
elfi4ka  в такъв случай няма да издържи дълго. АКо не ти се занимава, късичка, и така докато се увреди, станало време да я режеш  Laughing

Е,неее...аз толкова време я чакам,защо да я режа  Crazy Не е зле косичката ми,екстра си е даже.Цял ден й се любувам в едно огледало  Laughing
Като я измия следващия път ще си я снимам как е ,когато не е чорлава и няма Фафли Laughing

А за подхранването...благодаря ти за съветите,ще направя нещо по въпроса,поне с маслата,че имам 2 и ги ползвам само за околоочен крем  Laughing

Lepidopteria,Alien  Hug

# 217
Elfi4ka, а с какъв % се блондира и после с какво матира жълтеенето?

# 218
Искам да попитам, боядисвате ли си веждите? И ако го правите с какво? Обмислям да стана блондинка, в момента съм на кичури.

# 219
Искам да попитам, боядисвате ли си веждите? И ако го правите с какво? Обмислям да стана блондинка, в момента съм на кичури.
http://refectocil.at/index.php?fid=1&SID=59c74d7021b80649843 … 5&language=en

http://www.youtube.com/watch?v=Motu3GyDt9o

# 220
elfichka, много ми харесва как е станало  Heart Eyes , блондора на Фарком ли е? Това е цвета, който искам да постигна, сама ли се прави? Как успя да прелееш цвета на границата с по светлото? МИслила съм си ако сложа блондор, дали няма да се получи една бяла черта, там където продукта захване по русата част. При моята коса почти няма разлика вече в корените, но ми се ще малкоооо по светличко  Mr. Green и убито русо.
nasnas аз си ги мацвам с боята от време на време, но стоя съвсем малко , че ина4е стават ,много  оранж  Mr. Green
MissNellie, при мен протеина променя цвета  Close косата направо потъмнява  Confused и оранжавее, за това за сега съм решила да го ползвам веднъж месечно, преди боядисване. Последните месеци оплюх няколко вида бои, а то май ще се окажа, че проблема ми е бил в протеина  Laughing

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 01:20 от Dendy

# 221
Решено е, ставам блондинка Grinning Записах си час при фризьора и във понеделник ще съм ангел с руса коса Laughing Laughing Laughing

# 222
Elfi4ka, а с какъв % се блондира и после с какво матира жълтеенето?

С 12%,защото имам една туба  Blush Но определено не е необходимо,
понежеже корените ми бяха светли общо взето от боята и станаха направо бели  Crazy
И с 6% щеше да стане,но въобще не ми се излизаше,а и не ми се дават още пари.
Просто действах много бързо и я държах само 5-10 минути,бяха напълно достатъчни  Peace

После матирах с разтвор от черна боя докато се къпах  Peace Използвах каквото имах останало вкъщи  Crazy
А и аз май съм на доволна от този мат,защото става много бързо и е евтино  Laughing

Dendy ....незнам дали е на Фарком,май не е  newsm78  Но е на Стела козметикс,която внася и Фарком и Фадиам.Гръцка е.Купувала съм я преди 3 години от Зара.Вътре е лилав прах,който знам от курсовете по фризьорство,че е най-щадящ.Там използваха именно този блондор и боите Фадиам /майка ми ходеше на курсове,не аз  Laughing /
Естествено,че сама.Аз взех спонтанно решение,не съм го обмисляла предварително,но се беше загнездило в мен  Mr. Green
Преливането става някакси от само себе си.Мазах само това оранжевото отгоре,предполагам,че е отишло и малко по-настрани,но се стараех да не го засягам.
Тъпото е ,че точно под това бялото имам един мааалко по-оранжевеещ участък,който е от боядисването само с боя от преди няколко месеца.А под него си е пак бяло,това което си е блондирано от преди.Трябваше и него да намажа/участъка/,но не посмях.
На снимките от светкавицата изглежда много оранжево/незнам защо апаратите придават такива отблясъци  Close/,но в действителност почти не се вижда.Просто е малко по-топло там.
Стана ми ясно поне,че само с боя определено си става друг цвят и не може да стане бяло,дори и с наслагване.Не и толкова бяло,не и на моята коса  Peace
Няма да стане бяла черта.Дори и леко да попадне на по-светлата коса,после с мата се изравняват.

Но ако нямаш необходимост не си слагай блондор!Не агитирам абсолютно никой.Крие известни рискове за косата,става по-суха.На мен не ми пречи,защото тъкмо не ми се омазнява така,но определено не е като боядисана само с боя.По-суха е в корените.

# 223
  • sofia
Елфичка, разликата от преди и сега е огромна, многоооо повече ми харесва.
Пробвай следващия път на малък корен (20 дни) да намажеш боя и да ги редуваш, за да не изтощаваш много косата. Мисля ще ти се получи.

# 224
Момичета,имам проблем.
ПО дължините косата ми е по-светла,почти пепелява.В корените-по-тъмна,червенее.
Искам цвят golden blonde,на който по-късно евентуално мога да сложа по-светли кичури.

http://soulfulbeauty.com/article.php?n=117

След фризьор обаче,положението си е както преди,като изключим изгореният на червени петна скалп и разочарованието от оранжевеещи корени .

Не знам дали по-светлите участъци мога направя препигментация и след това да нанеса желан по-тъмен златист цвят.Или директно да действам с кичури,въпреки ,че съвсем ще стана на хвърчила.
Не бих си позволила да ви покажа косата си,направи ми е неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт