Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 677
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • sofia
По-към 7 бие, освен ако не е осветена от светкавица.

# 46
По-към 7 бие, освен ако не е осветена от светкавица.

Незнам  newsm78 Като си бях с моята си коса,дължините стояха по светли от корените,защото изсветляваха от слънцето,ставаше направо като на кичури  Crazy

И уж си мислех,че лесно се поддава на изсветлване,а се оказва ,че въобще не е така  Close Или аз нещо не мога да си уцеля оксиданта  Thinking Ползвам 12% и пак не става кой знае колко добре, с 9 пък не ми се мисли  Rolling Eyes

# 47
Момичета,мислите ли че 8.12 ще стане толкова тъмно,колкото на каталога http://zlatnaribka.com/boq-majirel-812-svetlo-rus-pepelen-iris-118-717.html  Rolling Eyes

# 48
elfi4ka, косата ти е светла, но въпреки всичко си с упорит червен пигмент, а и ти не се боядисваш често. Ако започнеш да се боядисваш на 3 седмици нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. След 3 месеца за да няма разлика трябва да се използва блондор.

# 49
Момичета,мислите ли че 8.12 ще стане толкова тъмно,колкото на каталога http://zlatnaribka.com/boq-majirel-812-svetlo-rus-pepelen-iris-118-717.html  Rolling Eyes
не ,чак така не...
Правила съм се точно с този цвят и си стана истинска 8-ца,по-близо като ниво до показаното 8.13

# 50
elfi4ka, косата ти е светла, но въпреки всичко си с упорит червен пигмент, а и ти не се боядисваш често. Ако започнеш да се боядисваш на 3 седмици нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. След 3 месеца за да няма разлика трябва да се използва блондор.

Абсолютно точно  Peace
Май имам червен пигмент,който влошава и затруднява резултата  Close
Ще се боядисвам по-честичко.
То и на снимката,която постнах в миналата тема си личи точно докъде е боядисвано само с боя и къде е с блондор /надолу/  Rolling Eyes Има си разлика на снимка.

# 51
elfi4ka, дори и косата ти да беше още по-светла, ако я боядисваш на 3 месеца, винаги ще имаш разлика. Аз познавам дами с естествено руси коси (светло руси), които се боядисват на 3-4 месеца и имат разлика. Това е напълно нормално, когато се цели много светло рус цвят. За да няма разлика трябва да се боядисва косата често.

# 52
  • в 1001-та нощ
Деси  Blush закачливо е станало  Blush мен не ме дразни, напротив, но ти си знаеш най-добре как го усещаш, вероятно тъмнота ще се размие с времето, ако не го поддържаш, а на следващото правене на корени, можеш да мацнеш кичурчетата с малко боя - в последните 5 минути  Heart Eyes

моята коса става точно на такива чупки с дифузер  Heart Eyes (или ако я оставя да съхне сама, но минават 3-4 часа и пак влажнее  Sick ) не знам при теб естествени ли са Blush

# 53
Момичета,мислите ли че 8.12 ще стане толкова тъмно,колкото на каталога http://zlatnaribka.com/boq-majirel-812-svetlo-rus-pepelen-iris-118-717.html  Rolling Eyes
не ,чак така не...
Правила съм се точно с този цвят и си стана истинска 8-ца,по-близо като ниво до показаното 8.13

Благодаря ти за бързия отговор!  bouquet 
Жалко,защото аз искам да се потъмня и този цвят много ми харесва.В такъв случай може би трябва да взема 7-ца... Rolling Eyes Обаче няма 7-ца от тази номерация,следващото е 6.12  Tired

А какъв цвят ти се получи,имаше ли рижави оттенъци? Rolling Eyes

# 54
Sassie, смеси 8.12 с 6.12  Mr. Green
Според мен цветът е доста тъмен и има голяма вероятност да съжаляваш след това, а този цвят не се маха лесно.  Rolling Eyes

# 55
B & C,за 7-цата ли имаш предвид,че е много тъмен цветът или 8.12?  И защо този цвят да не се маха лесно? Embarassed  newsm78

# 56
Ако искаш да се потъмниш ползвай го с 6 % или 3 % окислител ,но говоря наизуст/не познавам твоята коса/ при мен така става с потъмняването.

# 57
B & C,за 7-цата ли имаш предвид,че е много тъмен цветът или 8.12?  И защо този цвят да не се маха лесно? Embarassed  newsm78
И двата са тъмни. От 8 (включително и 8 ) не се маха лесно ако след време се желае изрусяване на косата.
При 9 е значително по-лесно.
Аз доста време наслагвах 8 и сега ми е трудно да я махна от косата си.
Ако косата е боядисвана с 9 и се желае преминаване към 10 или 11 е много по-лесно от колкото ако е боядисвана с 8 или 7 и трябва да се премине към 9 или 10

# 58
Си♥си,и аз така мисля с 6% да се потъмнявам,и при мен така се получава. Peace А и няма смисъл щом ще се потъмнявам да си горя косата с по-висок % окислител.

B & C,засега твърдо съм го решила,че искам по-тъмно.Писна ми вече от тия корени,много бързо ми расте косата,а не искам да се боядисвам на всеки 2-3 седмици. Tired
Иска ми се да си докарам нещо близко до естествения цвят,който е 7-ца.
Дано не съжалявам,но аз често ги правя тези резки промени,така че...няма да ми е за 1-ви път. Laughing
Ту напускам тука клуба,ту се връщам. Whistling

Проблемът ми е,че искам да стане възможно по-пепеливо,да няма рижаво и жълтаво.И затова съм в голяма чуденка #Crazy

# 59
  • Бургас
Dandy, аз искам да ме боядисат в салон с Матрикс, а не да си купя боята.  Peace
Никой ли няма информация за София? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт