Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 891
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
номерът на сайъс е 8-7, т.е. явно медното при тях е .7.

# 466
Здравейте момичета!Аз също съм от клуба на блондинките.Досега се боядисвах с Индола 1000.1 и бях светло руса,имах само малко по-тъмни кичури от долу /защото имах един период в който бях с треси и от там ми се получи разлика/.Последния път и корена ми беше малко по-дългичък и там се получи малка разлика също/не беше много жълто,но имаше разлика/.По принцип  с Индолата с 12% окислител на нормален корен си ми става косата без разлика никаква.Сега обаче реших,че искам да си променя малко цвета и си взех Cramer Colour 9.2 с 6% окислител.Боядисах цялата коса,стана много хубав и приятен цвят,но все пак на местата,където е имало по-тъмно/в корените и няколко кичура отдолу отзад на косата/ се получи малко по различно.Въпроса  ми е,ако следващия път се боядисам отново с тази боя, но на корените и на по-тъмните места сложа боя с 9% или 12% окислител,а на дължините боя с 6% дали ще стане еднаква.Цвета определено ми хареса,но мразя косата да ми е шарена,защото много ми се иска да мога да е направя еднаква с този цвят.Фризьорката ми иска да взема 8.2 и 9.2 и да боядиса корените и тъмните места с 8.2 ,а дължините с 9.2.Обаче на мен моя вариант май ми звучи по добре.Затова влезнах,за да се консултирам тук.Ще ви бъда благодарна на съвети.

# 467
sineo4ka,не разбирам защо и е на фризьорката ти да боядисва по-тъмните части с по-тъмна боя,нали целта е да се изравни цвета  newsm78

# 468
ааааа,на мен също твоят вариант по ми харесва!!!! Peace

# 469
Момичета преди това бях ярко червена,  на тъмната смимка цвета постигнах с Кастинг / цвят Ледено какао.
някаква добра комбинация е станала от основата ти и боята , но тази боята не пада ли бързо

Незнам, при мен с каквато и да се намажа е трайна. Преди поддържах русо с Кастинг и корените ми ставаха като дължините. Трудно ми падат боите, затова стигнах до римувъра.

# 470
Цитат
Здраве и красота / Красива мама / Re: Боя за коса - BLOND 25 - Ослепителни Снежанки ***    : Нед., 11 Дек. 2011, 23:19
Момичета, знам, че предпочитате да обсъждате професионални бои и силни окислители, но за едно средно русо (макар и не светло русо), според мен доста добро решение е безамонячната боя. Не можах да намеря такава тема - руси безамонячни бои ( защото има разлика между просто тема за безамонячни бои и такива за изсветляване); според мен би било полезно, защото голяма част от мелезчетата като мен (нито блондинка, нито брюнетка, нито кестенявка) търсим такъв лек вариант, за лееко изсветляване, без видима разлика в корените и изхабяване на косата. И макар че не съм севернячка със светло руса коса, искам да кажа, че безамонячните бои могат да изсветлят доста косата Smile врътката е как да се избегне оранжевият отенък, който явно е доста трудно да се коригира. Между другото вчера в Карфур видях още една нова марка безамонячни бои, но не помня как се казваха... отделно, преди време на Лонда имаше една серия Лондестон, която вече повече от 10 години я няма на пазара, питала съм и не се внася (а по чужбина се предлага:() и те бяха безамонячни бои, пробвала съм русото им, ефектът беше супер - все едно 2 месеца съм седяла по цял ден на плажа на слънце, естествено изсветляла коса. Аз тези дни ще пробвам и перленото русо (сега все не ми оставаше време) и ще пиша. Пък ако има вече тема за щадящи безамонячни методи, която не съм успяла да намеря, много ще се радвам да ми я покажете bouquet
Здравейте Simple Smile исках само да споделя, че, макар и малко късно, понеже намазах много бои на косата си, намерих нещото, което ми е трябвало от самото начало Simple Smile сега с него поддържам корени, а за нататък ще ми бъде основното средство за само нюансираното изсветляване, което търсих Simple Smile споделям и ако случайно още някой като мен се интересува от такова средство: ето http://2.bp.blogspot.com/-TT96QJAzIQE/T2XFzTB2s5I/AAAAAAAAFF0/Yq … 00/moreblond2.png - и действа! В началото нищо не се забелязва, като се напръска, после косата е добре да се изсуши със сешоар, но колкото повече седи, толкова повече постепенно косата изсветлява! естесвено, косата по начало трябва да е естествено светла Simple Smile поздрави Heart Eyes

# 471
  • София
Имам подобен спрей, на друга фирма, поддържах корените с него зимата, изсветлява, въпреки че съм с тъмна коса, по-назад съм писала, даже и снимки бях  поствала. Simple Smile

# 472
Ех, не съм видяла... аз разглеждам форума от 3-4 месеца Simple Smile би ли споделила на коя фирма?

# 473
  • София
Тук съм постнала снимки, не си личи много, защото ми беше много мръсна косата, но имам 1 пръст корен изсветлен със спрея. А тук снимка и още отзиви; купих си го от англ. ибей.

# 474
Обсъждате спрей изсветляващ а аз искам да питам някой дали е ползвал обезцветяващо олио?Мисля че е на същия принцип като спрея, с разликата че е олио... И става ли за тъмни коси?
http://www.selenaprofessional.com/farmavita_discoloured.html

# 475
  • На острова
Обсъждате спрей изсветляващ а аз искам да питам някой дали е ползвал обезцветяващо олио?Мисля че е на същия принцип като спрея, с разликата че е олио... И става ли за тъмни коси?
http://www.selenaprofessional.com/farmavita_discoloured.html

Съвсем различни продукти са според мен. Обезцветяващото олио е за сваляне на боя.

# 476
Хм, аз друго четох за него Simple Smile леки до средни изрусявания (1 до 3 тона при естествена коса) с естествени рефлекси (т.е. не като неестественото блондорско русо..). Това го пише в презентацията на Бес олио Simple Smile

# 477
Celtic, мерси, томно такова нещо търсех   bouquet

# 478
Celtic, на продукта е написано без изплакване, но все пак не се ли мие след това  newsm78 и колко време го държиш . и какво имаш предвид под "нюансирано изсветляване"  Simple Smile

# 479
Момичета,някой пробвал ли е Матрикс 9СС. До сега се правих с 10ММ, но много ми се иска да го пробвам това медно русо.
Има ли някой,който скоро си е правил светло медно русо въобще?

Общи условия

Активация на акаунт