Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 835
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Аха, благодаря.Във всички козметични магазини ли се продава?

# 601
лявото е на редкен - тонираща маска рич ванила, разкошна е, а в средата е златисто-русия на престиж Peace и при мен на монитора "оранжевее-кафенее"  Peace
от къде си я взимаш  тониращата маската ?
и шампоан да ми предложите \благодря   bouquet  bouquet

# 602
adoreher ....а на снимката с кучето обезцветена ли ти е косата ? Мнооого ми харесва  Heart Eyes

# 603
adoreher, на снимката с кучето ти е мн добре косата
и аз като бях така и точно тази снимка на Анджелина бях изнамерила с идеята да се правя по-тъмно руса  Grinning И сега съм твърдо на вълна тъмно русо, но топло.
На мен ми е странно като си се боядисала кафяво върху обезветена основа, по принцип боята би трябвало да падне от само себе си, другите ти 5-6 боядисвания ако са с по-тъмно руса боя, вероятно са наслоили
И аз предлагам римувера въпреки че не съм го ползвала, или леко изпиране с блондор , и после възстановяване на косата.

# 604
  • в 1001-та нощ
лявото е на редкен - тонираща маска рич ванила, разкошна е, а в средата е златисто-русия на престиж Peace и при мен на монитора "оранжевее-кафенее"  Peace

от рибката  Peace

какъв шампоан?  newsm78

# 605
adoreher иди на фризьор  Peace

# 606
Ааа не, ходя само да ме подстригват.

На снимката с кучето съм изрусена или със супра (най-обикновена.. от тези в пакетчетата) или със sayoss.Вече не помня Винаги след изрусяване си купувах тониращ балсам на Prestige или перлен, или сребристо платинен. Много добре се получава. А тъмната боя (aroma intense 4.0)си ме хвана от първия път, но се отми доста, след което изобщо спрях да я боядисвам. Оставих я месец-два и започнах да я изсветлявам.Боядисвах се със скандинавско русо (http://eleven.se/files/s/schwarzkopf-brilliance-intensive-color- … londe_250x250.jpg) , светло пепеляво (http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Koloryzacja-wlosow/Color-Natura … ond-28220-big.jpg) и със сайъс.. вече не помня кой цвят, но беше светло. И просто не иска да изрусее  #Cussing out

# 607
adoreher със тези 8-9ки от кутия нормално да не стане. Професионална боя, супер изсветляваща, 12 със окислител 12%.

# 608

от рибката  Peace
какъв шампоан?  newsm78
   за изтощена боядисана коса   bouquet

# 609
Мацкиии,помощ!! Включвам се в темата с горещата молба за компетентен съвет Simple Smile
Преди повече от година започнах да се боядисвам с много тъмно кафяво и преди година спрях....През това време нищо не съм си правила косата,освен да я подстригвам и естественият ми цвят израстна,боята се поотми,но все още по дължините е малко по-тъмно. Та...искам да стана руса до цвят 7-8,но моят фризьор категорично отказа да ме изрусява,посетих друг фризьор в София,той пък нямаше римувър и искаше да ме обезцветява,при което аз станах и си заминах Grinning Ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвет,този път съм решена да го направя...и също така бих искала да ви попитам от кои магазини си купувате необходимите бои,препарати и тнт в София? Благодаря Wink

# 610
  • в 1001-та нощ
EmoMM, като начало би било добре да вземеш протеинови и хидратиращи грижи и да ги редуваш, вероятно, ако косъмът е по-твърд и плътен ще акцентираш над хидратацията, ако е по-фин и мек на протеина

ако няма опит с професионални продукти е хубаво да започнеш от по-леки и не концентрирани продукти, за да ги натрупваш постеопенно и да усещаш кой продукт как ти влияе

непременно ти трябва и подходящ финиш

сега какво ползваш  Hug

# 611
  • София
Мацкиии,помощ!! Включвам се в темата с горещата молба за компетентен съвет Simple Smile
Преди повече от година започнах да се боядисвам с много тъмно кафяво и преди година спрях....През това време нищо не съм си правила косата,освен да я подстригвам и естественият ми цвят израстна,боята се поотми,но все още по дължините е малко по-тъмно. Та...искам да стана руса до цвят 7-8,но моят фризьор категорично отказа да ме изрусява,посетих друг фризьор в София,той пък нямаше римувър и искаше да ме обезцветява,при което аз станах и си заминах Grinning Ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвет,този път съм решена да го направя...и също така бих искала да ви попитам от кои магазини си купувате необходимите бои,препарати и тнт в София? Благодаря Wink
От около 15 години  съм черна, но изведнъж ми щукна, че искам да ставам светлокоса. Отидох при една позната фризьорка. Слага ми блондор и стоях сигурно час и половина, ако не и два. Резултат щарена, петниста хиена. След около 2 седмици същата процедура. Резултат - същият. Ходих по какви ли не салони, като нито една фризьорка не се наемаше да ме изсветли. Един ден случайно минах покрай един фризьорски салон. Обясних какво са ми правили и какво искам. Момичето ми каза, че няма проблем и това с блондора е голяма глупост, което супер изтощава косата. Слага ми реколор, с който стоях 45 минути. Резултат светло оранжева, н нямаше петна и след това блондор за точно 5 минути. Резултат руса, и отново без петна. След това ме боядиса и станах русичка. Та няма невъзможни неща, просто има некъдъни и незнаещи фризьори. Така, че по-добре да се даде в началото малко повече пари, но с резултат, отколкото пари хвърлени на вятъра и резултат нулев.

# 612
  • София
Вземи си деколора на Престиж, има го в ДМ-а, в магазинчето на Женския пазар, дето го коментирахме малко по-назад, сигурно и на други места. Ще свали боята. После, ако има нужда от обезцветяване - професионална боя, номер 12 с нещо си отзад (зависи какъв оттенък искаш) с двойно количество оксидант (9 или 12 процентов) и накрая, пак, ако има нужда, боя, вече за цвят; или пък тониращ балсам. Професионални бои има в магазинчето на Алабин, аз от доста време ползвам гръцките Фарком и Фадиам, внасят ги Стела козметикс, магазинът им е на ул. Ивайло. Има също и по сайтовете, hair2007, например. При обезцветяване на цялата коса се коренът се маже най-накрая.

# 613
Много благодаря за бързия отговор! Купих си някакъв римувър от ДМ-Decolor time,сега ми предстои да се намажа Simple Smile исках да ви попитам каква боя за коса използвате и не ми е много ясно как става процедурата на смесването на боята с окислителя.В самата боя не се ли съдържа окислител и как точно става смесването Thinking  Мерси отново

# 614
Мами,казвам ви не използвайте такъв римувър, вижте резултата Laughing
http://vati.snimka.bg/elections/hlluhu.673349.27040640
сега се чудя дали да пробвам отново или направо да си поръчам ефасора на лореал,съвети? Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт