Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 807
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
Купих си някаква професионална Lorvenn Paris...с два оксиданта - 6% (30) за корените и 9% (40) за дължините....ще снимам резултата  Whistling

добре виж, защото 6% е 20 vol,  а 9% е 30 vol

40 vol  е 12%  Peace

# 646
crystalnoir , моята също има лек червеникав блясък, днес се чудих дали да не взема на farcom echo light ash blonde илш dark ash blond, продавачката каза, че уж щяло да се покрие ама още се чудя, не искам да стана тъмна  bouquet

# 647
  • в 1001-та нощ
sosweetbaby да ти кажа ли от този римувър не съм особено доволна,въпреки че ми поизсветли косата на места, някъде из темите четох за римувъра на лореал и сега съм поръчала него,гледах и някакво клипче,резултатът изглежда добър пък ще видим. Все още се въздържам от супри,блондори и тнт защото много ме е страх да не ми увредят косата,а тя е много дълга и сравнително жива,пък римувърите нали ги пишат че са уш по-щадящи.Благодаря за съвета все пак,като се намацам ще публикувам снимки  Simple Smile

ако ползваш римувър, то целта е да се свали само боята от косъма, да по-щадящо е  Peace и после се работи върху косъм със свалена боя

ако се ползва директно блондор - ще стане една смес от боята по косъма, твоя пигмент  и т.н. и  Peace  този новоформиран пигмент ще се вбие в косъма и всяко следващо третиране ще е на друга основа

аз бих подходила по първия начин със стабилна поддръжка между третирането, но всеки си избира за себе си  Peace

# 648
a.l.e.n.a , моя грешка...нещо съм се объркала  Rolling Eyes

# 649
  • в 1001-та нощ
 Blush 6% и 9% ли са? Rolling Eyes

# 650
Да, 6% и 9% ...9 за корените и 6 за дължините

# 651
crystalnoir , моята също има лек червеникав блясък, днес се чудих дали да не взема на farcom echo light ash blonde илш dark ash blond, продавачката каза, че уж щяло да се покрие ама още се чудя, не искам да стана тъмна  bouquet
То аз вече реших да потъмня защото ме е страх от оранжево ,но сега не знам какъв окислител да взема 6% за тъмни тонове добре ли е ? Или трябва 9 да е това искам да разбера Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 21:35 от Анонимен

# 652
  • В полите на Пирин планина
crystalnoir , моята също има лек червеникав блясък, днес се чудих дали да не взема на farcom echo light ash blonde илш dark ash blond, продавачката каза, че уж щяло да се покрие ама още се чудя, не искам да стана тъмна  bouquet
То аз вече реших да потъмня защото ме е страх от оранжево ,но сега не знам какъв окислител да взема 6% за тъмни тонове добре ли е ? Или трябва 9 да е това искам да разбера Rolling Eyes

При потъмняване 6% е напълно достатъчно, но оранжевото може да избива и на по-тъмни тонове. Даже при по-висок процент окислител е по-вероятно това да стане.

# 653
  • в 1001-та нощ
+1  Peace

и само да добавя, че 9% се ползва, ако ще изсветляваш, а ти не целиш това, така, че не  Peace

# 654
+1  Peace

и само да добавя, че 9% се ползва, ако ще изсветляваш, а ти не целиш това, така, че не  Peace
Вече си поръчах боята да видим сега какво ще се получи Rolling Eyes сърце не ми даде да си взема 6 затова си взех номер7/07 води се средно русо натурално кафяво Simple Smile и оксиданта е 6

# 655
  • София
crystalnoir, жалко, късно се включвам. кафевите тонове според мен не са удачен избор, щом искаш да матираш оранжево-червено. като цвят са много хубави тези кафевите на лонда и вела, но са по-скоро към топлите. зимата бях пуснала снимки, бях се правила с 12/7, много хубав цвят се получаваше, но отиваше по-скоро към медно.
ако не искаш сиво да слагаш, вземи си виолетово.

# 656
Момичета, здравейте!
Извинявам се, че така нахлувам с въпроси, но пусках тема преди около седмица и никой не ми отговори, та се надявам вие да знаете отговорите на въпросите ми.

Фризьорката ми ми предложи да ми направи кичури / балеаж /. Интересува ме, тези кичури и тях ли ще трябва да ги правя на 3-4 месеца както другите ? Трябва ли да ходя да ги матирам през определено време ?
Нея като я питах каза, че се правят еднократно и повече не се занимавам с тях, но.. не ми се иска да стана на жълти кичури  Rolling Eyes
Тъкмо ми израсна нова коса, защото преди около година се изрусих до почти бяло от черна коса, та след това се наложи да я подстрижа драстично и чак преди около месец изрязах последната.. сухота  Laughing

Дано да има запознати. Хубав и слънчев ден  Hug

# 657
Мишинаторка,аз също се позаинтересувах напоследък  от балеажа и четох ето тук за него http://www.chinkov.com/?p=560
Моята фризьорка също иска да ми прави за лятото,каза ми,че щяло да стане много готино.Понеже се и потъмних в последно време.  Grinning
Обясни ми,че косата изглежда все едно е изсветляла от слънцето,много нежно и приятно било.Наистина се прави еднократно и за матиране не ставаше навъпрос.  Rolling Eyes
Но ти ако искаш след това може да си ползваш някой матиращ шампоан или балсам. Peace

# 658
  • София
Момичета, може ли да ми кажете какъв номер е цвета на Николета Лозанова?

# 659
Мамии,изпрах си косата с римувъра,обаче има малък проблем....на някои места не ми стигна за корените,въпреки че използвах 2 опаковки,сега се чудя дали с боята ще се оправи  newsm78 иначе корените са ми с естествения ми цвят,който е светло кестеняв,помощ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт