Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 809
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте ,момичета дали знаете как се постига цвета  на Андрея с кой номер.Косата ми е обезцветявана ,дали мога да го  постигна сама

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 09:15 от keyt

# 631
Русокоски, бихте ли ми казали какъв % е окислителя в боите от магазина, например супер изсветляващите на Гарниер  Party

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 10:32 от Catalonia

# 632
Рускоски, бихте ли ми казали какъв % е окислителя в боите от магазина, например супер изсветляващите на Гарниер  Party
В повечето бои не се знае какъв е %, а само можем да предполагаме  Rolling Eyes

# 633
Аха, идеята ми беше да си купя някакъв по-силен оксидант и да го смеся с крем боята на Гарниер, но не знам какво ще се получи  Thinking

# 634
Аха, идеята ми беше да си купя някакъв по-силен оксидант и да го смеся с крем боята на Гарниер, но не знам какво ще се получи  Thinking
Според мен е най-добре да си купиш оксидант за да знаеш какъв процент е и да си купиш професионална боя към него.
Професионалните бои за коса са различни и се намират и такива на доста прилична цена.

# 635
ами поне тук в Стара Загора съм срещала едни гръцки, но не знам дали са добри, а и самата консултантка в магазина се е боядисвала с тях, но косата и беше доста изтощена...естествено зависи и от самата коса, но... Rolling Eyes

# 636
  • в 1001-та нощ
разгледай онлайн магазина златната рибка, а има и други онлайн магазини  Peace

# 637
# 638
Повечето бои от кутия са с оксидант 6%, освен специални серии.

# 639
На Лонда някои от русите цветове са с 9% окислител.

# 640
vat , аз бях с наслоена черна коса в продължение на над 8години  Rolling Eyes вече не си и спомням
деколора, който си използвала няма да ти свали нищо, освен ако не си с някакъв тон на русото или естествен цвян на косата, който искаш да изсветлиш с 1-2 тона.
Та за моята коса използвах супра или незнам какво е даже не съм чела инструкциите, на ДЕНИС, и след това повторих процедурата с една на ЛИНЕАБИО, чернана боя падна няма и следа от нея.
В момента съм с тъмно руса коса.

# 641
Купих си някаква професионална Lorvenn Paris...с два оксиданта - 6% (20) за корените и 9% (30) за дължините....ще снимам резултата  Whistling

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 19:28 от Catalonia

# 642
EmoMM, като начало би било добре да вземеш протеинови и хидратиращи грижи и да ги редуваш, вероятно, ако косъмът е по-твърд и плътен ще акцентираш над хидратацията, ако е по-фин и мек на протеина

ако няма опит с професионални продукти е хубаво да започнеш от по-леки и не концентрирани продукти, за да ги натрупваш постеопенно и да усещаш кой продукт как ти влияе

непременно ти трябва и подходящ финиш

сега какво ползваш  Hug

да нямам опит с  професионални продукти  Embarassed
ползвам на clear  за sensitive  scalp  
и маска за коса Orzene за боядисана коса
по краищата ми е суха косата !
ще са радвам да ми помогнеш със избора като за първи път   bouquet Hug

# 643
Момичета с прискърбие съобщавам, че трябва спешно пак да си боядисам косата, много червенее  Rolling EyesИскам пак помощ ще поръчвам пак на колестон перфект но 6 от кафевите тонове!Ето снимчица да видите пипи дългото чорапче
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png-сега съм се спряла на 6/7 от тука
http://hair2007.bg/product_info.php?cPath=24_35_69&products_id=896 моля Ви кажете ми дали ще ми избие това рижо или ще се покрие и ако някой има идея да ми прeпоръча и какъв оксидант да взема Praynig

Последна редакция: пн, 30 апр 2012, 16:49 от Анонимен

# 644
sosweetbaby да ти кажа ли от този римувър не съм особено доволна,въпреки че ми поизсветли косата на места, някъде из темите четох за римувъра на лореал и сега съм поръчала него,гледах и някакво клипче,резултатът изглежда добър пък ще видим. Все още се въздържам от супри,блондори и тнт защото много ме е страх да не ми увредят косата,а тя е много дълга и сравнително жива,пък римувърите нали ги пишат че са уш по-щадящи.Благодаря за съвета все пак,като се намацам ще публикувам снимки  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт