Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 15 март 2012, 18:47 ч.

Мъж Телец - 7

 • 60 935
 • 751
 •   2
Отговори
 • Варна
 • Мнения: 281
Тук сме се събрали да обсъждаме любимите ни и понякога не-чак-толкова-любими Теленца  Peace

# 1
 • Пловдив
 • Мнения: 1 405
Ядосана съм ... ще пиша като ми мине, но Телето много ми е черно в момента ....

# 2
 • Мнения: 0
Ех... ставаме две - и на мен ми е черно едно Теле  Sad

# 3
 • Мнения: 198
Да не ви изтърва.

# 4
 • Варна
 • Мнения: 106
 Heart Eyes

# 5
 • Мнения: 95
да се похваля и в телешката тема Simple Smile имам кравичка от Милка Simple Smile)! къде по- тематично от това Simple Smile))

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 19:24 от mep_1984

# 6
 • Мнения: 0
Момичета, честито нова тема..да се цопна с новините, че и аз съм поредната, която мисля, че приключи с телето. Rolling Eyes Всичко стана много странно и неочаквано...и нищо не мога да направя повече.

Успех на тези, които все още са с телетата си.   bouquet

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 03:14 от waterlady17

# 7
 • Варна
 • Мнения: 281
7 тема - фатална ще излезе май... все раздели Rolling Eyes

# 8
 • Варна
 • Мнения: 106
да се похваля и в телешката тема Simple Smile имам кравичка от Милка Simple Smile) къде по тематично от това Simple Smile)) също отказвам да се обръщам по име към юзъра по- горе:


 Crossing Arms


Защо бе?

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 19:25 от Sagapo92

# 9
 • Мнения: 10
И аз съм тук.Още ближа рани,ама ви чета редовно newsm53 .
В мен се е зародил един въпрос  newsm12 .Защо телеца проявява ревност,когато се видим при положение ,че си е тръгнал по собствено желание?То е ясно,че няма да е последният мъж в живота ми  smile3506 а и ме ревнува от наши общи приятели,без повод !!!.То бива,бива странност,ама това граничи с лудост  newsm78

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 18:39 от mim 3

# 10
 • Мнения: 0
mim 3, ...не е лудост, ами си е типично по телешко това, да ревнува...винаги, защото телето като събира и колекционира всичко, което му харесва и му е трудно да се разделя после  с притежанията си.... независимо дали  е било вещ, жена, спомен, минало...той все още си мисли, че след като е бил с теб има   същите"права"  и когато вече не е с теб  Laughing

При нас това беше основния проблем...за друго не сме се карали, много добре си се разбирахме.Бях ревнувана не само от приятели в общата ни среда, а и от колеги, и от ФБ, от хора, които не познавам...заради него се махнах за няколко месеца от ФБ, за да се успокои, понеже той каза че се маха. Обаче така го каза, все едно" виж каква жертва правя, направи и ти..." И аз я направих. Грешка, сега го отчитам... Wink Аз съм много социален човек, и имам много приятели от цял свят,но човека ме искаше само за себе си, не желаеше никъде и с никого да общуваме...това ми харесваше в началото, но като почне да минава границата , става малко параноично в желанието си да притежаваш някого само за себе си, като го ограничаваш от целия свят.  Аз с голям зор го вкарах в моите среди и го запознах с толкова много хора, от които после , заради него малко се поотдалечих...Но сега пак си върнах приятелите,  сега обаче той пак е сам...а жалко. Не очаквах, че може да има такава силно изразена ревност в човек...  Tired


Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 19:24 от waterlady17

# 11
 • Мнения: 0
7 тема - фатална ще излезе май... все раздели Rolling Eyes
.

"Благодарение " на  ретроградния Марс, който е захапал в периода от  24 Януари -14 Април , нищо не върви, всичко става трудно... По този повод мисля, че има отговор на това, защо се случват толкова раздели, и има сривове във взаимоотношенията... и въобще всякакви катаклизми се случват на ментално, физическо и психическо ниво... Crazy


"На всеки 22 месеца Марс обръща посоката на движението си и се намира в ретроградна фаза за около 80 дни. Днес – 24 януари 2012 г. Марс се обърна и ще остане ретрограден до 15 април 2012 г..

Когато Марс е ретрограден, всички процеси се забавят, активността спада, за осъществяването на поставените цели може да не достигат сили и енергия. Опитите да се форсират събитията или да се увеличи натискът не дават резултат или влошават още повече нещата.

Ако човек не спре, може да се получи нещо като внезапно освободена пружина или взрив на парен котел. Може да възникнат различни препятствия, пречещи да се заемем с основните неща.

Проблемите може да нарастват лавинообразно, като снежна топка, търкаляща се по наклон, като не дава възможност на човек да се занимава с това, което е намислил. Всичко това води до раздразнение, човек търси изход или с досада може да изостави започнатото, или пък да загуби интерес към него.

Нерядко либидото също спада, появява се апатия, недоволство от себе си и околните, припомнят се стари обиди, което на свой ред често води до изясняване на отношения. Може да се активират и неприятели и конкуренти.

В дните на ретрограден Марс следва да бъдем внимателни при боравене с техника, оръжие и подвижни механизми. Нараства опасността от възникване на аварии или отказ на техника. Ако техниката е правена по време на ретрограден Марс, впоследствие много често се появяват скрити дефекти, най-често заради небрежност или немарливост при изпълнението.

Докато Марс е ретрограден не се препоръчва тръгването на път, тъй като са възможни задръжки по различни причини и нараства вероятността от пътни аварии, които може да са свързани с травми. В тези дни повече от всякога са необходими хладнокръвие, издръжливост и търпение, защото всяка агресия може да се обърне против човека, който я поражда. Съдебни процеси и „битки” не се препоръчват, защото може да бъдат загубени.

При ретрограден Марс не се препоръчва:

–    започването на нов бизнес, нов проект, ново начинание, дългосрочни цели;
–    постъпване на работа или смяната й;
–    тръгване на път;
–    провеждане на състезания;
–    закупуването или ремонт на автомобили, всякакви механизми или битова техника;
–    да се започва ремонт или строителство.

При ретрограден Марс се препоръчва:

–    раздяла с това, което е остаряло;
–    да се направят или довършат вече започнати неща и дела;
–    връщането към стари идеи и проекти и разглеждането им от други позиции.

Положението на ретроградните планети принципно засилва качествата на есенциалната природа на дадена планета. В случая с Марс това са импулсивност, избухливост, нетърпение, прибързаност, необмисленост, властолюбие, агресивност, насилие.

Ретроградността на Марс говори, че импулсите към действие на безсъзнателното се съединяват с елементи от подсъзнанието, създавайки неосъзнати мотиви, които ръководят човек с такъв Марс. Често желанията и проявленията може да се сдържат от вътрешна неувереност в своите сили и възможности или от някакви други обстоятелства.

Ако ретроградният Марс се използва градивно, тогава от него може да се извлекат ценни уроци за възпитанието на волята и търпението, а също и организация и реализация на творческите замисли и действителното им достижение.

Ретроградният Марс изисква от тези, които имат ретрограден Марс по рождение, да са по-внимателни и предпазливи в изводите и решенията, обмислянето на постъпките, увереността в успеха на делата и задължителното завършване на всичко започнато. Негативната емоционална енергия винаги трябва да се сдържа. Това означава, че цялата воля и енергия трябва да се насочват само в нужното направление, за да носят полза не само на конкретния човек, но и на околните."

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 19:33 от waterlady17

# 12
 • Мнения: 0
Mim 3,ще ти отговоря като жена Теле Simple Smile незная дали има друга зодия с такова изразено собственичестко чуство " Моето си е мое" това е. Аз днес примерно се ядосах на бившият ми приятел, че не се е обадил, докато е бил в България, при положение, че аз наистина съм луда по моят Телец и самата мисъл да бъда с някои друг ми се струва абсурдна, така че не се чуди, това че уж не сте заедно не е критерий,че не те  ревнува или че утре или другата седмица няма да се съберете Simple Smile предполагам,че си го чувала доста пъти, но за един телец е много трудно да се откаже от нещо или някои с който е свикнал и на който  държи Simple Smile

# 13
 • Мнения: 0
Всички сте ку-ку. Как може да имате приятелски отношения с бившите си? Мазохисти ли сте?
Разделим ли се - край. В буквалния смисъл на думата. Не се самозаблуждавайте, когато кравата обича е много дълбоко и истинско, за да се разделим с половинките означава, че са преминали всички граници на търпение и толерантност. Такъв човек, който съзнателно ги преминава не ми трябва дори като приятел.

# 14
 • Мнения: 0
Телците наистина са мн странни. Наистина имат мн силно развито чувство за собственост. Аз веднъж се осмелих да пиша на телето, което ми беше завъртяло главата един смс, че ми липвсва. И той ми отговори с"Това за мен ли беше?" После си обяви връзка във фейсбук, аз го поздравих-макар че отвътре ми беше мн тежко. След 2 седм се скъса да ми пише в скайп,но аз го отрязах културно. Постнах си една любовна песен на стената във фейса и той я лайк-на и ми писал:'Силен текст!' Все ги правят едни само да ти човъркат в раните. Те дори не осъзнават какво причиняват на едно влюбено сърце Sad((

Общи условия

Активация на акаунт