138 Northern flags in South winds flutter! Hurrah! Нов BG юнак в US се ражда!

• 35 878
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Boston, MA
Не, аз мия дупета, уши, стържа черни, кални крачета, лакти и колена с кесе или гъба. После и за зъбите помагам. Абсурд сами да се оправят.

# 346
А, зъбите! Сутрин децата се мият сами, ама вечер с ММ помагаме. Няма друг начин да сме сигурни, че зъбите са добре флосвани и измити.

# 347
Привет мацки,
изпуснала съм новата тема да се запиша с питанка дайте съвет за удобни детски обувки и сайт?
Благодарско предварително   bouquet

# 348
Keen. B Zappos, примерно.

# 349
Здравейте,

вече няколко пъти опитвах да се свържа с Енцо, но никой не вдига. Не знам дали този телефон е актуален вече...  Rolling Eyes

Утре ще проуча въпроса. Ще погледна архива си и ще звънна на мястото където работи. Да не влизам в подробности. Разбрах те. Laughing

Аз не разбрах ти какъв извод си извади от гореописаното:
.....
.....

I feel that you are restricting me to the right answer. Wink Laughing

Изводът до който достигнах е съвсем друг и той е знам, че нищо не знам.

Фея, какво е ВЕН?

# 350
Руми,  Hug и от мен
Плами, се къпе сам от около 1 месец, ама е много смешен " не не влизай в банята", аз "Плами излили си косата", той ' ами не забравих", та така си викаме
Солей, добре че писа за некъпането бебе.

# 351
Колдасице, проверих по няколко начина какъв им е телефонният номер и идвам да ти кажа, че е същият-212-650-6620. Даже успях да оставя съобщение. Не знам защо не можеш да  свържеш с тях.

Бенсън10, ще даваме ли отчет за нашата мини конференция вчера? Laughing

Аз ще резюмирам: Ако вчера между 3 и 5 часа са ви горяли ушите, то със сигурност е имало защо. Всички бяха обсъдени!!! Не бе отмината нито една членка на темата. Laughing

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 17:48 от Цонна

# 352
Добре, благодаря, пак ще опитвам!

# 353
Аз ще резюмирам: Ако вчера между 3 и 5 часа са ви горяли ушите, то със сигурност е имало защо. Всички бяха обсъдени!!! Не бе отмината нито една членка на темата. Laughing

Към 4.30 сигурно съм била аз. Съвсем сериозно  Sunglasses

# 354
Ами, горели ушите, аз температура вдигнах, още не мога да я сваля. Simple Smile

# 355
А, да! Ники, теб те споменах аз. Обсъдихме ситуацията с ражданията. Laughing

Атти и за теб говорихме. Laughing Ама точно на края и нямахме време да ти отделим нужното внимание.

# 356

БезшампоАнено измивАло за коса. Аз съм много доволна, особено когато дойде време за ресане на децата.

Ето ти линк, макар да знам, че предпочиташ да питаш, вместо да четеш Wink

Купихте ли си билетче за MegaMillions?

# 357
Погледнах и му видях съставките. Същата химия, но явно с подобрен ефект. Вярвам, че косата изглежда страхотно след това. Ама тя вярата си едно такова нещо много лично и необяснимо. Laughing

Колко Милиона стана? Абе, защо питам. Отивам да си купя един билет. Crazy

# 358
# 359
Simple Smile ха,  Цоне.

Атти, да оздравява. Ако Т е от неговорене де Simple Smile

Тази реклама ми излиза в пощата и винаги я пропускам. Мерси Фея. Мия и реша коса труууууудно. Баща й настоява за подстригване, детето не се дава.

Общи условия

Активация на акаунт