138 Northern flags in South winds flutter! Hurrah! Нов BG юнак в US се ражда!

• 35 878
  • 738
  •   1
Отговори
# 360

Още не съм мръднала от стола, та се сетих забавна случка. Предния път като се бяха събрали много милиони си купих  лотарийно билетче и му викам на продавача. "Като спечеля ще ти дам хиляда долара" И той ми вика "мерси, мерси" Laughing Аз му викам енитайм, и допълвам "нищо не ми струва". Laughing Той се замисля за миг и ми казва, егати к'ва си скръндза. Малко са ми хиляда долара!-всичко това с много сериозен тон. Накрая човек остана сърдит.

Дано сега спечеля! Все пак не искам да е в кофти настроение и с лошо мнение за мен.

Атти, да ти вдигнем ли температурата или да я понижим? Казвай да се залавяме за работа. Laughing

# 361
  • USA
Доколкото знам, ако ти печелиш, този който ти е продал билета печели $1м. Някъде го четох това.
Аз вчера си купих билет и на човека в ликъра му беше много забавно как никога не съм пускала лотария и не знам как . Simple Smile

Wen добре ли измива и мирише ли хубаво? За какви коси е подходящ?

# 362
Ники, как ще стрижете косата, бре?! Сакън! Тва на мъжете само им дай да стрижат. И моят така: "дай да режем, че като трябва аз да ги водя на детска, не знам как да ги среша на конска опашка." Пробвайте Уен. Разликата е невероятна.

Уинкс, има различни аромати. Аз взех нар за децата и бадем с мента за мен. И двете миришат хубаво. За всякакви коси става. Ние сме с нормални скалпове. За мазни се препоръчват краставицата с алое и лавандулата. Купих ги през QVC, че беше най-изгодно.

В офиса на ММ се организираха и всеки даде по десетачка за билети, па после ще делкат. Представяте ли си да вземат да спечелят и в целия офис да не остане ни един служител?

# 363
Купихте ли си билетче за MegaMillions?

Да. Като спечеля, че ти пратя милион, заради това, че ми пусна тази муха в главата. Laughing

# 364
ха-ха влиза шефа на 19 март, подава на колежката един фиш и казва "проверявай бързо, защото ако печели затварям офиса".

# 365
Ники, какво ползвате като продукти? виж и четката, която препоръчах на Хитруша на предната стр, много от ревютата са за деца точно.

# 366
МисНели, калифорния бейби ползваме. Ако успея да измия косата проблем с разресването после няма.  Но сутрин и особено ако е влажно времето е страшно. Реша много внимателно с дървена четка с дървени зъби. Почнах да мокря косата леко и реша от краищата и така постепенно нагоре.

Фея, баща й знае как да я върже, но полемиката да не се реши не я издържа  Laughing

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 21:47 от Niki1

# 367
Купихте ли си билетче за MegaMillions?

Да. Като спечеля, че ти пратя милион, заради това, че ми пусна тази муха в главата. Laughing

Ииий! А на късмет да ни е тогава!  Hug

# 368
Най-лесно ще стане със силикони , но вие ги избягвате, УЕН няма да е за вас. А само шампоан, или и от балсама слагате? АКо слагате и балсам(ако не -слагайте!), може да капнеш мъничко масло течно някакво като жожоба или бадем в балсама също, мъничко, ще държи по-дълго време косата хидратирана. Спрея за разплитане на марката пробвали ли сте? И на суха коса може да се сложи. Или като пръснеш с вода да намокриш, няколко капки масло каквото имаш под ръка (буквално капки) разтрити между пръстите и леко минаваш дължините? Или в спрей бутилчица да си сложиш сок от алое и да пръскаш преди ресане? Хем да намокриш, хем той леко хидратира и има ниско ПХ, което затваря люспиците на косъма и ще го направи по-хлъзгав?
Сигурно има добри разплитащи био спрейове, но не са ми специалност и не мога да насоча за конкретен продукт.  

# 369
Фея, баща й знае как да я върже, но полемиката да не се реши не я издържа  Laughing
О, той и моят знае да връзва. Възли, тенекии, връзки и пр, но не и коси. На два пъти беше пробвал, след което прическите на децата бяха като разораната целина: бубуна до бубуна, конската опашка изместена на една страна, забравено висящо кичурче... След което започва тирада за това как ще ги хване и двете щерки, и ще ги заведе при бръснаря.

# 370
Niki, пробвали ли сте това http://www.amazon.com/Knot-Genie-Detangling-Brush-Pink/dp/B004GSX31K           
   http://www.youtube.com/watch?v=Xyjz9e2F5gE
Милионите вече били 600 и нещо . И ние пуснахме снощи  Mr. Green .

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 22:08 от Clairette

# 371
# 372
  • САЩ
Ний пък сме били в щат дето не го лови тази лотария  Crossing Arms Ма ще видите вий нашата като стане толкова тогава ще ви дразня  smile3533 То санким ще я спечеля ама нейсе, лаф да става

# 373
Хитруша, ми нали все някой трябва да спечели? Що па да не си ти? А?

При вас кво е, ПауърБол?

# 374
МисНели, Клер благодаря  Hug

Балсам не ползвам за нея (малка ми се струва - на 2 1/2 г е), но идеята с маслата и алое вера ще я пробвам обезателно и върху себе си.

О, той и моят знае да връзва. Възли, тенекии, връзки и пр, но не и коси. ...: бубуна до бубуна, ..., забравено висящо кичурче... .

Laughing тук се смея на глас вече. Какво ли си мислят майките на момченца?

Общи условия

Активация на акаунт